home again

Hei :)

Kom hjem fra klubben for en god stund siden men jeg slappet av litt med pappa og Emil før jeg satte meg ned for og blogge! Det var egentlig veldig gøy på klubben men i og med at det var bieber kveld så kom jeg hjem halv døv og litt i sjokk..Haha Nora ble jo helt vill over alt som har med Justin og gjøre. Også teller hun ned dager til konserten og i dag er det fire dager til hun skal. Jeg hadde billetter men siden jeg ikke liker han lenger så fikk jeg solgt dem på fire minutter på face..Haha praktisk ;)

Akkurat nå hører jeg på min nye yndlingssang av Bruno Mars! Marry you heter den ♥ Maria la den ut på bloggen sin men der var det en haug med venner av et ektapar som lagde en slaks "musikkvideo". Eller det var en mann som skulle overraske kona si. Han satte henne inn i baksetet i en bil som kjørte sakte avgårde. Hun fikk noen høretelefoner til og høre på sangen. Masse venner og familie kom i mens bilden kjørte og nynnet til sangen og gjorde masse greier. Men det var jo bare hun som hørte musikken. På slutten kommer mannen hennes og frir! De er de første som har gjort noe sånt og det er en av de kuleste videoene jeg noen gang har sett! Dere burde se den ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits