home sweeeeet home

Hei! Da var jeg på plass hjemme igjen etter verdens fineste tur med jentene til Gøteborg! Jeg har hatt det kjempe gøy og har selvfølgelig masse bilder og vise dere!
Fredag: Jeg dro hjem fra skolen litt før og gikk hjem til mamma. Der stod tante Heidi kusinen min Julie og mormor. Mamma kom etter hvert også kjørte vi.
På veien stopper vi og hadde piknik på gresset med sjokolade rundstykker smoothie brus og frukt.
Så kjørte vi videre til vi kom frem.
Det var hele 30 grader når vi kom ned med svarte bukser kakker og gensere. Så alle løp opp på rommene og skiftet før vi møttes igjen. Vi dro ned til butikkene og shoppet masse! Så satte vi oss ned på hard rock og spise middag. På veien hjem til hotellet kjøpte vi litt brus og godteri. Alle gikk opp på rommet og snakket og spiste godteri :)
Dagen etterpå spiste vi frokost før vi gikk ut til butikkene igjen. Igjen kjøpte vi masse. Vi satte oss ned på en restaurant og spiste pizza. Så shoppet vi litt til før vi dro hjemover. Men på veien begynte det og regne masse! Vi måtte løpe hjem men alle ble klissvåte så vi satte oss på en cafe. Når været hadde roet seg gikk vi tilbake. Vi slappet av litt før vi dro til lisseberg! Som er en fornøyelsens park. Rundt halv tolv dro vi hjem igjen. Vi la oss med en gang. Dagen etter spiste vi frokost og gikk litt i butikkene før vi gikk på en cafe. Så dro vi hjem og på veien spiste vi middag på et vei kro. Så nå er jeg hjemme og bare slapper av! Innkjøpsvideo kanskje?

2 kommentarer

Aurora

02.06.2013 kl.21:36

åhh så koselig, og mange fine bilder. JAAAA INNKJØPSVIDEO! Så ut som om du hadde kjøpt en masse fint!<3

Sofie

02.06.2013 kl.22:26

Aurora: bra, innkjøpsvideo kommer vettu! :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits