sofieen - Hei, mitt navn er Sofie og jeg er en 12 år gammel jente fra Oslo! Jeg blogger om alt fra min hverdag til sminke osv. Jeg tar masse bilder også. Håper du trives her ;)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

love the way you lie part two

Hei! Dere har nok hørt om sangen love the way you lie. Men dette er en litt anderledes versjon. Det er de samme som synger men den er fortsatt litt anderledes. Jeg vet ikke om denne linken kommen til og funke men jeg skal prøvd. Haha har aldri linket noe før ;)
http://open.spotify.com/track/6M6lsQB4OhqL41eld29PeC

 • 0

  SJP NYC

  Hei :)

  Dette er da min favoritt parfyme. Jeg burker jo egentlig ikke parfyme men jeg har noen. Og av dem så er denne garantert den beste. Elsker den! Så her er noen bilder, og jeg anbefaler denne på det sterkeste ♥

 • 0

  tangle teezer

  Hei! 

  Tenkte og fortelle dere om verdens aller beste hårbørste :) Nemlig tangle teezer! Jeg har den da i rosa og har hatt den en god stund. Bruker den hver dag og elsker den! Hvis du har floker så gjør det ikke vondt og den får håret ditt til og se kjempe bra ut. Jeg kjøpte min på lucky duck så om dere vil kjøpe den så kan dere hvertfall kjøpe den der. Den anbefales på det aller sterkeste og den finnes også i flere farger. Elsker designet også. Den er helt perfekt :)

  My love ♥

   

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits