sofieen - Hei, mitt navn er Sofie og jeg er en 12 år gammel jente fra Oslo! Jeg blogger om alt fra min hverdag til sminke osv. Jeg tar masse bilder også. Håper du trives her ;)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

link-runde

Hei!

Lenge siden sist eller hva? Tenkte og kjøre i gang med en link-runde! Jeg er litt usikker på hvor mange jeg kommer til og linke, men det blir nok mellom 5 og 10 blogger. Det dere må gjøre er og kommentere litt om dere selv og deres blogg, og hvorfor dere vil bli linket. Håper dere blir med, og lykke til! ♥

♥♥

 • 0

  ny blogg

  Hei!

  Jeg har ikke blogget på lenge, men dere kan se masse av hva jeg har gjort på sofiekn.blogg.no ♥

   

 • 0

  spain

  Hei! Jeg tror ikke jeg har fortalt det men i morgen natt til mandag drar jeg til Spania. Det er veldig digg osv men jeg er ikke så veldig spent..Haha ikke dritgøy og sitte der nede i 40 grader med et ødelagt knee. Kommer til og ta med kamera og om jeg kjøper noe kan jeg sikkert vise det når jeg kommer hjem. God sommer!<3

 • 1

  siste skoledag..:(

  Bilder fra en trist dag :(

 • 0

  kutt i kneet

  Hei! Gjett hvem som fikk en pangstart på sykkelturen med og tryne som bare det? Jo, det var meg. Fikk spissen på sykkelpedalen i kneet. Måtte gå tilbake til skolen med tre dype kutt. Har nå blod på skoene. Ligger på sofaen med godteri og et bandasjert bein haha, stolt ass.

 • 0

  nest siste

  Hei (: I dag blir den siste torsdagen og siste gymtime med 7b. Jeg har ikke blogget fordi jeg har vært en del lei meg. Jeg orker ikke tanken på at etter alle disse årene skal vi bare skilles. Jeg kom i klasse med tre jenter fra klassen. Men det som er bra er at over halv parten skal på samme skole som meg!

  I går spilte syvende fotballkamp mot lærerne. Og syvende har ikke vunnet på over syv år. Men gjett hvem som vant? Vi! <3 A-klassen spilte først og slapp inn masse mål men så kom B-klassen og vant! Haha kjempe gøy. I dag er det sykkel tur fra femte til syvende så det gleder jeg meg til ;)

 • 0

  us

  Hei! I dag skal klassen dele seg og besøke ungdomsskolene. Gleder meg masse! Selvom det kanskje blir litt trist og se vennene dine gå i andre klasser. I går hadde vi vår siste avslutning på M skole. Veldig trist egentlig. Læreren vår var midtpunktet og vi hadde laget og kjøpt masse fint til henne. I morgen er det sommer frokost i skolehagen med vafler. Mamma er med på og lage frokosten så ja haha ;)

 • 0

  bursdag

  Hei! I går var jeg i bursdag til Emilie, noe som var kjempe hyggelig! Vi så på So Uncover som er min nye yndlings film. Tok noen få bilder med mobilen så tenkte og legge ut de.

  Nå er jeg hos mormor og morfar og ligger i senga og slapper av. Mormor hentet meg i bursdagen i går og hjem til henne. Skal hjem i dag. Vi skal til tanten min (med barn osv) og bare være ute og grille. Men det blir bare lunsj for mamma kommer og henter oss etter noen timer.

  Etter det har jeg mest lyst til og være ute med venner og kanskje ha noen på overnatting eller noe sånt. Men nå må her nesten hoppe inn i dusjen! <3

 • 0

  angel

  Hei! Gjorde leksene på skolen så har bare slapper av siden jeg kom hjem. Har vært kjempe sliten og trøtt i hele dag. Pappa og Emil drar på fotballkamp litt senere i dag så da er jeg alene hjemme. Været i dag har ikke vært på topp. Overskyet og kaldt. Haha jeg vurderte og gå med shorts men skiftet i siste liten. Glad for det..
  Ligger på gulvet og hører på musikk atm. Haha <3

 • 0

  god morgen

  Hei! Stod opp litt ekstra tidlig i dag for og bare kunne slappe av og slippe og stresse med tiden. Spiser frokost nå, skal snart lage ferdig matpakken også er jeg egentlig ferdig. Ha en fin dag <3

 • 0

  beste mandag

  Hei! Denne mandagen har vært helt perfekt! Startet med en skole dag som gikk relativt fort, og jeg hadde engelsk presentasjon! Gikk kjempe bra (haha ikke uttalen men men) og jeg var ikke nervøs engang. Jeg ble til og med trukket til og gjøre det først. Kjempe deilig egentlig :) Etter skolen gikk jeg og Emilie ned i hagen min og gjorde lekser på trampolina. Så kom Ina etter hvert. Emilie dro hjem men Ina spise grillmat her! Så gikk jeg, Ina og Maria opp på klubben og møtte mange andre.
  Nå er jeg hjemme og slapper av. Tok noen få bilder så legger ut de ;)

 • 0

  blogging

  Hei!
  Om noen lurer på hvorfor bloggingen min har vært og er så dårlig er rett og slett fordi jeg er sykt lei av alt sammen. Blogge flere ganger hver dag ta bilder passe på og se bra ut når du skal blogge, bruke det dårlige og treige redigerings programmet mitt og spille inn videoblogg. Passe på og svare på alle kommentarer og ikke miste lesere. Det er så mye og passe på hele tiden. Jeg har tiden til og blogge men jeg vet bare ikke helt om det er min greie.
  Jeg skal ikke slette bloggen sånn som alle de gangene før. Jeg tenker at i og med at jeg har hatt så mange blogger er der kanskje et tegn på at jeg ikke trives med det? Noen ganger er det selvfølgelig kjempe gøy, andre ganger ikke. Jeg sletter ikke bloggen, bare ikke forvent like mye blogging som før.
  Ha en fin dag! :)

 • 0

  så var det tirsdag

  Hei (: Ligger og slapper av på rommet og er ganske sliten etter ingenting..Hehee. Skole dagen gikk kjempe fort, vi slutter før pluss av vi hadde lekse fri <3 I morgen skal vi ha klasse avslutning med alle i klassen og læreren i Frognerparken. Skal grille og spise is og kjeks og slappe av og ha leker osv. Vi ble for noen uker siden delt inn i noen grupper som skulle planlegge og kjøpe inn alt vi trengte til dagen. Jeg kom på mat og drikke gruppa. Så i dag i skoletiden dro alle gruppene til senteret og kjøpte det vi trengte! Gleder meg <3:)

 • 0

  cold and warm monday

  Hei! Kom nettopp ut av dusjen og skal bare slappe av med tv før jeg legger meg om en times tid. Kom hjem fra skolen for en liten stund siden. Jeg var der med Maria Hannah Nora Hida og Emilie. Ha en fin kveld også blogger vi i morgen! :)

 • 4

  outfit

  Hei! Kom nettopp hjem fra klubben med Martine. Var kjempe hyggelig som vanlig. Har pakket ferdig til Gøteborg og skal bare slappe av resten av kvelden. Så tenke bare og vise dere kveldens chille antrekk haha <3

 • 0

  bilder (torsdag)

  Her er da noen bilder :)

 • 1

  skolen

  Da drar jeg og Maria til skolen, ha en super dag blogges! ;)

 • 0

  livet før prøve..

  Jepp, her er jeg stuck resten av kvelden ..yeah

 • 0

  school

  Hei (: Sitter på skolen og hører på musikk, og venter på resten. Jeg hadde tenkt og gå med Maria til skolen med ettersom hun ikke svarte på Facebook eller på telefon så ble jeg kjørt. Folk kommen nok snart haha, er bare noen få her nå. Idag er det ikke sikkert at jeg kommer til og blogge noe mer. Har stor matteprøve i morgen som jeg virkelig må øve til i dag. Men om jeg får tid så kommer det et til innlegg. Ha en fin dag på skolen :D

 • 1

  god morgen!

  Hei! I dag er det kjempe fint vær her i Oslo og det er ganske varmt også. Jeg er veldig trøtt ettersom at jeg ikke fikk sove i går kveld. Sitter bare og slapper av på rommet og skal snart ta meg litt frokost. Hadde overgangsprøve i norsk i går. Føler det gikk ganske bra så håper at der gjorde det også. I morgen er det overgangsprøve i matte og det gruer jeg meg masse til! Matte kan være så vanskelig noen ganger at ja.
  Det som er en liten opptur er jo at det bare er tre dager til jeg drar til Gøteborg! :)

 • 1

  mandag

  Hei! Har ikke blogget de siste dagene, har bare vært ute med venner og slappet av. Sitter og ser på x factor auditions som ikke går så bra haha ;) Skole dagen gikk ganske fort og greit! Skal snart spise, og etter det skal jeg på klubben med Maria. Gleder meg <3

 • 3

  livet er herlig!

  Jeg har gått med shorts nesten hele dag det er over 20 grader og jeg sitter i hagen med musikk og et glass brus. Livet i Oslo om sommeren er bare best.

 • 0

  bilder fra dagen!

  Sitter i hagen til Maria med Maria og Nora. Lenge siden sist vi tre har finner på noe. Sitter bare og slapper av og snakker om alt mellom himmel og jord haha <3 Har tatt noen bilder fra dagen så tenkte og legge ut de. I seks tiden i kveld får vi middag besøk av noen venner for og grille! Jeg elsker jo grillmat og gleder meg allerede :)

 • 0

  t.g.i.f

  Helu ♥

  Endelig fredag! Det skal bli så digg med helg nå! Jeg har lyst til og gjøre masse denne helgen og utnytte den mye bedre enn det jeg vanligvis gjør..Skal snart spise virker det som om etter det klubb m Maria eller noen venniner ♥ Føler at jeg har ventet på denne fredagen altfor lenge! I dag er det faktisk bare en uke igjen til jeg skal til Gøtebor! Gleder meg masse :)  Etter skolen i dag gikk jeg og Maria opp på butiikken også hjem til henne. Vi snakket egentlig hele tiden og etter noen timer gikk jeg hjem. Ha en kjempe fin fredag;)

  Raringen..

 • 0

  god morgen freeeedag!

  Ha en fin dag!<3

 • 2

  breakfast

  Hei:)
  Dårlig vær ute og jeg er sol vanlig drit trøtt. Skal spise frokost så fort jeg er ferdig med innlegget. Har sminket meg med den nye concealeren og den er kjempe god jeg elsker den! Den er helt riktig farge til meg hvertfall. Ha en fin dag <3

 • 0

  min ettermiddag

  Hei ♥ Hadde middagsbesøk av mormor i dag! Spiste kyllig og etter fotballkamp is og jordebær ;) Det regner fortsatt ute og jeg tror det kommer til og gjøre det i morgen også.. Ligger bare og sapper av i senga og snakker med noen fra klassen og hører på musikk! Kjøpte meg ny concealer i dag frs Maybelline kan sikkert ha et innlegg om den om dere vil?

  Sorry for gammelt bildet, har glemt kameraet men skal ta noen bilder til helgen ♥

 • 0

  sliten pige

  Hei <3 Under alle timer hvert sekund hvert minutt har jeg holdt på å sovne. Skole dagen ble såå mye mere slitsom siden jeg måtte jobbe med det og holde øynene oppe. Er så glad for og være hjemme igjen! Selv jeg som la meg til vanlig tid og sovnet relativt fort er så sliten..

 • 0

  rainy day is coming up

  Hei! Våknet i dag og herregud så trøtt jeg var, kjempe lenge siden sist jeg var så trøtt. Jeg pleier alltid og stå opp nesten med en gang men i dag tok det meg faktisk en hel halvtime og stå opp.
  Haha jeg må ha sovet feil i dag for har vondt i den ene skulderen og i nakken.
  Spiser frokost og ser ut av vinduet akkurat nå. Det regner masse. Og sånn skal det vist bli resten av uken.

 • 0

  ut

  Hei ♥ Da stikker jeg snart ut sammen med Maria! Mamma har kjøpt med masse frukt og brød mat gjem som jeg kan ha til kveldsmat! Gleder meg ;) Tenkte at det var bedre med et lite innlegg enn ikke noe. Blogges ♥

   

 • 0

  blogg anbefalinger!

  Betinabf.blogg.no:
  Dette er en blogger som sikkert alle dere har lest eller hørt snakk om. Hun er en vellykket og kjent blogger med 17500 lesere hver eneste dag kunn 14 år gammel. Hun ligger på topplisten og er min favoritt blogger! Elsker bildene hennes og innleggene/videoene. Jeg får masse inspirasjon av og lese bloggen hennes, og det er jo bare kjempe bra! Hun er faktisk et stort forbildet for meg både når det gjelder stil og andre ting. Til alle dere som ikke leser bloggen hennes eller som ikke har sett den burde virkelig skjekke den ut! ♥ (bildet er lånt fra et av innleggene på bloggen).
  L0ve.blogg.no:
  Jeg vedder på som på den forrige bloggen at alle/de fleste kjenner til henne. Erica Mohn Kvam fra Trondheim er en annen svært vellykket blogger på topplisten. 16 år gammel med masse lesere hver dag. Jeg får inspirasjon fra henne til for det meste sminke, klær og interiør. Hun har vært i aviser, blader og youtube. Svært mange vet hvem hun er og mange vil ta bildet med henne. Alle burde ta en titt på denne bloggen også! (Bildet er hentet bra ett av de nyeste innleggene på bloggen ♥).
  Andreabadendyck.blogg.no:
  Igjen en blogger dere sikkert har hørt om. Hun bor her i Oslo og er på topplisten som de to andre! Man finner masse innlegg med inspirasjon til stil og ikke minst trening og kosthold. Oppskrifter på sunn mat og treningstips. Det må da være noe for de som trenger tips! Hun har masse innlegg med hva hun kunne tenkte seg og kjøpe fra diverse butikker, og det er hvertfall noe som gir meg inspirasjon til hva jeg kan se etter i butikkene fremover! (Bildet er hentet fra ett innlegg på bloggen hennes ♥).
  Sunnie.blogg.no:
  Dette er kanskje en blogg som ikke alle har hørt om. Jeg har snakket med henne og hun er kjempe hyggelig! Elsker virkelig bloggen hennes. Hun er morsom og har masse videoblogger og fine bilder! Elsker videoene hennes, jeg får masse tips og inspirasjon av dem. Dere burde skjekke bloggen og videoene hennes! (Bilder hentet fra en innlegg på bloggen hennes ♥).
  Noen av dere som leser disse? :)
 • 0

  home from school

  Hei:) Endelig hjemme etter en hel dag på skolen med mageknip. Har det jo egentlig ennå men håper det går over når jeg spiser litt! Mamma & Emil drar på fotballkamp etterpå, og jeg hadde egentlig tenkt og gå ut med noen venner men siden det nettopp regnet så er det vått ute. Ikke så mye og finne på ute da. Tenker kanskje og trene litt imens de er borte men vi får se hehe ♥ Hører som vanlig på musikk og har nettopp gjort ferdig alle lekser gått ut med søppla, ryddet rommet, redd opp senga og ryddet ut av sekken. Friiii ♥

  Har forresten hatt mandagsfølelse i hele dag! Jeg er sikkert ikke den eneste ;)?

   

   

 • 0

  god morgen tirsdag

  Hei :) som de fleste sikkert har fått med seg er det tirsdag og skole igjen, haha. Har nettopp spist noe jeg alltid gjør før jeg blogger i hverdagene. Sminket meg har jeg også gjort, sitter i senga og hører på spotyfy listen min <33 Tror/håper på en bra dag! Det er ikke så fint vær ute men men. Ha en fin dag :)

 • 0

  hjemme igjen

  Hei! Da var jeg hjemme etter og ha grillet hos pappa med familien! Kjempe hyggelig og er stapp mett her jeg sitter. Elsker jo som sagt grillmat :) Så i morgen blir det enda en skoleuke, men kjempe deilig og slippe mandagen. Har veldig søndags-følelse og jeg tipper at jeg ikke er den eneste. Mandag er jo den værste dagen i uken mener jeg, og det og ha fri i steden for skole er fantastisk! Det blir deilig med kort skoleuke. Har lyst til og spille inn litt flere videoblogger fremover mot sommerferien så bare kom med forslag! Har fått mange før som jeg skal ta i bruk, men bare og komme med flere ;)

  Har dere noen forslag?

 • 0

  ting som irriterer meg

  1. Folk som smatter

  2. De som ikke klarer og være glade på andres vegne

  3. Når noen stiller spørsmål de allerede kan svaret på

  4. De som laget beskriv med med 3 ord om du er tagga på facebook...sier ikke mer

  5. Når vi virkelig trenger penger også har du ikke

  6. Spamming

  7. Folk som ikke forstår sarkasme

  8. De som aldri svarer deg men som ser hva du skriver

  9. De som alltid skal være bedre enn deg

  10. Folk som sier at en sang jeg setter på eller hører på er gammel

  Haha kjenner noen seg igjen? :)

 • 0

  grillings

  Hei ♥

  Håper dere likte forrige innlegg og fikk svar på det dere lurte på! Rundt fire i dag drad vi ned til pappa for og grille. Elsker virkelig grillmat og gleder meg allerede, haha ;) Jeg kan ærlig innrømme at jeg fortsatt sitter i senga med pysjen..hehe opsi. Har ganske lite og blogge om for tiden og har mistet masse lesere. Litt trist egenltig. Men lurte derfor på om dere har noen innlegg eller noe dere vil at jeg skal snakke/skrive om på bloggen? Håper dere kommenterer om dere har noen forslag! Jeg kommer til og ta de i bruk ;)

   

 • 0

  spørsmål!

  Hei! Har sminket meg og ligger bare i senga og slapper av. Tusen tusen takk for spørsmål til spørsmålsrunden! Fikk inn mange pluss de gamle spørsmålene jeg fant i går i notater. Så skal få gjort det i løpet av uken. Skulle gjøre det i dag men om noen lurer på noe mer så bare kommenter. Jeg ser litt sånn etterhvert, hvis jeg ikke får noen spørsmål i dag så gjør jeg det i kveld eller i morgen. Og hvis dere lurer på noe etter jeg har skrevet innlegget så tar jeg det bare i neste uke :)

 • 0

  sol og sommer

  Hei ♥ Jeg ble ikke med til Oscars-Borg i dag så har bare sittet inne hele dagen og svettet bort. Det er så sykt varmt her i Oslo! Det er nesten varmere enn det pleier og være på sommeren. Og jeg har ikke en eneste shorts...Shit. Sitter i joggebukse på rommet med vinduet oppe. Har vært så slapp og sliten i hele dag og vondt i magen. Håper det går over. Skal kjøpe meg noen nye sommer-klær nå snart. Ikke neste helg men helgen etter der drar jeg, mamma, tante, mormor og kusinen min på jentertur til Gøteborg. Da skal vi jo shoppe ;)♥

   

 • 0

  trening

  Jepp, dere leste riktig. Bloggern trener :D

 • 0

  17.mai 2013

  Hei!
  Håper alle har hatt en fin 17.mai i år.
  Jeg dro opp på skolen og møtte de andre i flaggborgen, vi tok på seler og flagg før vi dro ned til t-banen.
  På den lille turen hadde selvfølgelig jeg fått gnagsår allerede.
  Det gjorde vondt hele turen og de er ganske store.
  Alt føltes ut som om det tok mye lenger tid enn det det egentlig gjorde på grunn av sårene.
  Mot slutten av toget begynte det og regne sykt mye. Lenge siden jeg har sett noe sånt. Folk gjemte seg på de rareste steder mens vi måtte stå og holde flagg. Dro på solsiden i byen med 14 andre (familie) og spiste. Så dro vi hjem og fikset beina mine før jeg gikk og til skolen og møtte vennene mine.
  Etter det dro vi hjem (mamma Emil og jeg) og så på film og spiste godteri.
  Så dro jeg ned til regine og møtte regine Tiril Adrian Martine Emilie og Kristin. Vi hadde vannkrig og det var kjempe gøy! Haha.
  Våknet i dag med vondt i hodet og bein og den ene skulderen min er helt fucka. Er dødsliten men skal nok finne på noe snart! Var 22 varmegrader i går så håper på det i dag også :)
  Skal få fikset på innkjøps videoen snart ;) Takk for at dere sa ifra om at den er privat!

 • 0

  bloggpause, fuck that

  Hei :)

  Haha har bestemt meg for at jeg ikke trenger noen bloggpause alikevel. Så da blir det blogging fast ♥ Sitter og spiser frokost uten sminke, omg...Haha skal snart ta det på. Vi hadde to prøver i går og vi skal ha en i dag og to timer gym, pluss andre fag. Og med pollen, vondt i magen og feber så blir dette sikkert drit kult, eller hva!? Jaja det går sikkert over snart. Savnet bloggingen masse faktisk, så derfor slang jeg inn et innlegg i går om dere fikk med dere det :)

  Ha en fin dag ♥

 • 0

  rusken

  Hei! Her er bare er lite bilde fra da jeg var på rusken i går :)

 • 0

  bloggpause

  Hei ♥ Har da tenkt og ha en liten bloggpause femover. Hvor lang den vil bli vet jeg ikke, men ikke mere enn ut uken. Det er ikke noe galt som har skjedd jeg vil bare ha litt fri og henge med venner osv. Håper dere skjønner. Kommer kanskje noen småinnlegg her og der men bloggingen min fremover, selv etter blogpasusen, kommer til og bli mindre. Jeg vil bruke mere tid på viktigere ting. Som skole, være mere ute, venner og familie. Håper det skjønner også blogges vi! 

  Ha en fin kveld videre :)

 • 2

  sunshine

  Heii ♥

  Er nesten helt klar til og gå på skolen nå så tenkte bare å slenge inn ett lite innlegg. Idag når jeg slo opp rullgardina kom det sykt mye lys inn på rommet mitt. Jeg måtte bytte "plass" minst fire ganger mens jeg tok på meg sminken. Sitter og spiser frokost akkurat nå, og vener på at klokka skal bli halv åtte. Da skal mamma komme over med brevet fra ungdomskolen sånn at jeg skal veldig valgfag og språk. Så da håper jeg alle har en fin dag også blogges vi! Her er noen bilder fra i går og fra i dag:)

   

   

 • 0

  hjemme fra klubben

  Hei!

  Da var jeg på plass hjemme igjen etter en tur på klubben. Haha vi lekte en slags lek med vannballonger. Jeg var ganske heldig men den ene sprakk på skone mine, som allerede var søkk våte. Men men, det var andre som fikk mye mere vann på seg enn meg så. Gikk hjem sammen med Kristin, Hannah, Hida og Martine kvart over ni. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av!

  På fredag ble det sendt ut brev til alle i sjuende trinn på min skole som skal begynne på ungsomskolen. Det hadde selvfølgelig ikke vi fått med oss og fristen for og levere brevet med valgfag, språk osv var i dag. Vi hadde ikke kjekket posten så trodde jeg ikke hadde kommet inn. Jeg ble ganske redd for nesten alle vennene mine skal på den skolen jeg søkte på. Men heldigvis fant mamma den i posten! Herregud jeg er kjempe glad! 

   

 • 0

  mandag...jeg hater deg

  Hei!

  Jeg skal ikke lyve til dere, denne dagen har vært helt forferdelig! Den gikk kjempe sakte og ønsket mitt om at det dårlige været skulle gå over funket ikke. I det jeg skulle dra til skolen begynte det og regnet. Det var iskaldt ute og jeg som ble kjørt til skolen, kom opp gjennomvåt. Flaggborgen (i 17.mai toget) skulle ha en time øvelse i dag. Først hadde vi en halvtime med friminutt og etter det var alle kjempe kalde. Men neida jeg og en del andre måtte gå nesten en hel time og holde ett flagg og bli klissvåte. Skone mine er  helt herpa og sokkene mine klissvåte. 

  Jeg er så kald akkurat nå at det er vanskelig og bøye fingerne og vanskelig og skrive. På veien hjem begynte det selvfølgelig og blåse. Sånn at alt regne blåste mot meg.. Kom hjem med klissvåte klær og sko, og tidenes styggeste sveis. Og som om dette ikke var nok skulle vi ha en gruppe presantasjon i engelsken. Men i og med at Maria som skulle presentere og som hadde notatene var syk ble det litt vanskelig. Vi fikk derfor ikke gjort det og må vente i to uker. Noen mandager er værre enn andre. Jeg pleier egneltig ikke og ha såå mye imot de men denne er den værste jeg har hatt så langt. 

  Liker dere mandager? (Tviler)...


 • 0

  tidlig

  Det er dårlig vær ute, og ikke særlig mange grader heller. Men håper at det blir bedre utover dage :) Stod opp rundt syv og er ikke helt klar enda. Vi starter ikke på skolen før ni i dag, men jeg fikk ikke sove mere. Også er det deilig og ha god tid, og slippe og stresse så mye. Himmelen er faktisk ganske grå/mørke blå. Håper bare det ikke begynner og regne. Det har regnet masse de siste dagene. Noen ganger på morningen og ofte på kvelden. Nesten hver kveld. Men ikke på dagen heldigvis ;)

  Fikk tatt noen bilder også! Skal ta flere etter skolen ♥ Ha en fin dag ♥

 • 0

  dagen, søndag

  Heii ♥ 

  Dagen startet med at jeg lå lenge og slappet av i senga, før det ble frokost. Så sminket jeg meg litt, men hadde fortsatt på pysjen. Pappa og Emil dro på fotballtrening mens jeg lå hjemme og slappet av. Jeg lå sånn og slappet av med musikk osv ganske lenge før det ble middag. Vi siste kylling osv, kjempe godt :) Så kom Nora, og jeg spurtet inn på rommet igjen og skiftet før vi gikk ut i hagen. Hoppet lenge på trampolina før Maria ringte på. Så hoppet alle tre en liten stund før vi gikk ut.

  Vi var oppe i skole gården sammen med enda en jente fra klassen. Vi bare pratet sammen alle fire og hadde det kjempe koselig. Etter noen timer ute bestemte vi oss for og gå inn. Det ble veldig kaldt etter hvert så det var vel like greit. Jeg og Maria slo følge og etter det har vi snakket sammen på facebook. Jeg har nettopp kommet ut fra dusjen, og skal bare slappe av før jeg skal legge meg om ikke så altfor lenge. Bloggingen skal bli bedre fremover. Jeg er alltid drårlig til og blogge når det er fri haha ;)

  Gammelt bilde, skal ta noen nye etter skolen i morgen når lyset er bedre. Ha en fin kveld videre ♥

 • 0

  god morgen

  Hei! Våknet i åtte tiden siden Emil spiller tv spill...Kjipt. I dag regner det, så tenkte og kanskje få med meg noen på kino. Beklager for et kort innlegg men det er ikke noe spennende og fortelle om. Blogges ;)

 • 0

  natta

  Natta sov godt, blogges i morgen :)

 • 1

  innkjøp fra gårsdagen

  Hei :)

  Igår etter lunch dro jeg og mamma på senteret. Skulle først og fremst bytte noe men de hadde det ikke. Så da kjøpte jeg noen nye nødvendige ting! Håper dere liker det ♥

  Synes? :)

 • 0

  lunch

  Hei, fant ikke noe på Sandvika så vi dro hjem og kjøpte lunch :)

 • 0

  dagens outfit

  Fikk ikke tatt bilde av meg det dette på men her der dere hva jeg skal ha på meg i dag :)

 • 0

  fredag

  Hei!
  Haha først må jeg si noe om innlegget i går. Jeg mente jo selvfølgelig og skrive natta og ikke matta/matte.
  Idag skal jeg og litt flere ut til Sandvika og titte i butikker og spise lunch. Det blir sikkert kjempe koselig. Jeg skal få kjøpt noen sommergaver nå som jeg faktisk har litt penger..det varer ikke lenge.. I kveld blir det idol finale i stua med familien. Det blir sikkert bra. Jeg har ikke akkurat fulgt med i år men de gangene jeg har sett så har jeg alltid holdt med Siri. Så håper hun vinner i kveld <3

 • 0

  natta

  Matte søtinger, sov godt <33

 • 2

  at the moment

  Hei ♥

  Har spist middag for en stund siden og har sittet på rommet og slappet av siden. Har begynt så vidt med og kjøpe inn noen sommer gaver til noen venninner. Siden det er siste året skal jeg gi til de som jeg er mest glad i/nærmeste vennene. To av de jeg kjøper til er jeg ikke beste beste venn med og jeg tror nok ikke de tenker på meg som en av deres beste venner heller. Det er ikke sikkert alle de jeg skal kjøpe til gjør det, men jeg setter pris på de og vil derfor gjerne kjøpe noe til de ♥ 

  Skal snart stelle meg og bare slappe av og se på tv med mamma før jeg legger meg. Det har regnet i hele dag, og det har påvirket humøret mitt hvertfall! Også har øynene mine begynt og renne helt sykt mye. Sikkert på grunn av pollen tenker jeg. Hannah anbefaltet et album til meg så sitter og hører på det nå. Er av et rocke band og ikke helt min stil, haha. Men jeg har fått spilt inn en video til dere! Skal nok få redigert den i morgen :)

  Ha en fin kveld :)

 • 0

  a lot to talk about

  Hei :)
  Idag har jeg vært med Maria. Vi møttes og gikk på butikken og kjøpe litt godt. Så gikk vi opp til meg og skulle egentlig se på film. Men det er lenge siden vi har vært sammen så vi hadde masse og snakke om. Så vi snakker i stedet og det var kjempe koselig <3 Hva har dere gjort i dag? :)

 • 2

  regn regn gå din vei, sol sol kom til meg!

  Heelå :)
  Skal innrømme at det skal bli kjempe godt med fire dager fri fra skolen! Pluss resten av denne dagen. Startet dagen med masse sol og varme, men når jeg skulle gå hjem fra skolen var det dårlig vær. Det er faktisk veldig varmt ute men nå regner det også. Men noen dager er det litt digg og sitte inne i koseklærne, ha fri og bare slappe av imens det er litt dårlig vær ute!
  Også for oss som har pollen er det litt ekstra deilig når det regner. Da blir jo litt mindre pollen ute osv. Jeg kjenner godt på kroppen at pollen har kommet får og si det sånn. Ha en fin dag videre også bloggæs vi snart ;)

 • 0

  første karakter!

  Hei ♥

  I går fikk jeg tilbake norsk prøven som jeg hadde ventet på en stund. Siden det faktisk bare er litt under seks uker til sommerferie (trist) så får vi karakterer på prøvene. Får og se hva det sånn ca blir til ungdoms skolen. Så langt er jeg veldig fornøyd og gleder meg til og begynne og få karakterer som en fast greie etter sommerferien. Fikk 5 på norsk prøven i går og jeg ble så gira! Pleier ikke og bli så sinnsykt glad over poengsummen/karakter på en prøve. Men i går ble jeg kjempe glad :)

  <333;( 

   

 • 0

  frokost

  Hei :) Igjen masse sol! Oslo har vært på sitt beste i det siste synes jeg, så det er bare og nyte det mens vi kan. Så langt i mai har det kun vært en dag med dritt vær. Hvertfall som jeg kan huske da. At the moment sitter jeg og skal spise frokost så fort jeg har fått postet dette innlegget. Ha en fiiiin dag ;)

 • 3

  s-o-l

  Hei! Har vært sol i hele dag, og det er tillegg kjempe varmt ute, nesten sommertemperatur! Akkurat nå er det faktisk 20 grader ute. Dagen gikk sykt sakte og jeg har vært utrolig trøtt. Var kjempe deilig og komme hjem ;)

 • 0

  klubb

  Hei! Er på klubben nå sammen med Emilie og Nora. Har egentlig ikke så mye og si men tenke og komme med et lite innlegg. Har vært her siden rundt kvart på sju. Vi går ni tror jeg. Har ikke gjort noe annet enn og slappe av hjemme før i dag :)

 • 0

  overcast

  Hei! Hadde selvfølgelig håpet på samme fine været som i går men neida. Nå er det overskyet ute, og ikke særlig varmt heller tror jeg. I dag er det lang skoledag og to timer med engeksl..Hater virkelig engelsk. Vi skal ha prøve, bare sånn kort uregelmessige verb greie med 10 verb. Forrige uke hadde vi matteprøve, så gleder meg veldig til og få den tilbake denne uka. Gleder meg til og se resultatet.  

  Ha en fin dag :)

 • 0

  I love may

  Hei! Jeg kan med en gang innrømme at denne dagen har hvert perfffekt! Selv elsker jeg mai, og denne dagen har mai vært på sitt beste. 20 varmegrader i sola, ja og masse sol, trenger ikke gå med jakke heller. Bursdagen var kjempe kul, og bowling var morsommere enn jeg husket. Mitt mål var og ikke følge med kula, og det gikk fint :) Haha. Etter bursdagen dro jeg, mamma, Emil, mormor og morfar ned til pappa og grillet. Jeg hadde jo spist men fikk selvfølgelig i meg noe. Elsker grillmat!
  Vi har jo trampoline så jeg utnyttet tiden til og hoppe litt. Nå er jeg hos mamma og skal nok bare slappe av, og snart hoppe inn i koseklærne <33 Love haha;)

 • 0

  bursdag

  Hei! Sitter fortsatt i pysjen og er ganske trøtt. Har spist og dusjet. Skal i bursdag og drar litt før to. Hannah skal sitte på bort og hjem. Det er bowlingbursdag så jeg kommer til og knuse alle. Haha not. Suger i bowling. Har ikke spilt det på to år eller noe. Håper ikke jeg følger meg kula da ;)

 • 0

  antrekk

  Hei! Tenkte bare og legge ut bilde av hva jeg gikk med i går kveld! Gikk selvfølgelig med noe av det nye jeg hadde kjøpt meg. Shortsen (Haha vet ikke hvordan man skrivet det) er fra hm og genseren er fra monki. Hva synes dere?

 • 0

  matvrak nr.1

  Hei! Nå har vi fått familie-besøk. Mamma kom hjem med mc donalds! I'm lovin' it! Do do<33

 • 0

  videoblogg

  Hei! Har spist og stelt meg men har ingen planer for dagen (som vanlig hehee). Men skal snart ned til pappa og hente kamera og stativet. Skal få spilt inn en eller annen videoblogg til dere. Mamma og Emil skal på et lekeland med noen folk. Haha ikke akkurat min greie så jeg blir hjemme. Har planer om og kanskje invitere noen venner over, men videoblogg kommer først. Vet ikke når den kommer ut men vi får se.
  Hva vil dere ha videoblogg om? Kommenter :))

 • 0

  klubben med Kristin

  Hei! Kom nettopp hjem etter og ha vært en stund på klubben med Kristin. Maria og litt flere var der også. Jeg Kristin og noen gutter så på en film men vi gikk etter en stund. Så har vi egentlig bare hengt i kiosken og hørt på musikk, ledd osv. Var kjempe koselig. Tusen tusen millioner takk får det høye leser tallet i dag! Blir kjempe glad :D

 • 0

  jeg elsker.. DERE

  Hei! Er så utrolig glad akkurat nå. Gikk nettopp inn på bloggen og har fått de fineste kommentarer!! Elsker når dere skriver så utrolig fine ting til meg. Dere gjør dagene mine 10 00000 ganger bedre. Jeg elsker dere! ;)

 • 5

  heii

  Heii  ♥

  Haha kom ikke på en bedre overskrift. Hehe sorry. Er faktisk sykt vanskelig og komme på overskrifter på blogg noen ganger. Tror ikke det bare er meg som synes det. Eller håper ikke at det bare er meg.. ;) Har selvfølgelig glemt laderen min hos pappa, så etter skolen må jeg ned dit og hente den. Kjempe smart... Også kommer mormor og morfar hjem fra spaniaa i dag, så de skal komme på middag. Taco ♥  Og etter det drar jeg som vanlig på klubben. Var der i går kveld også, så da glemte jeg og blogge. Sorry for det ;) 

  Ha en fin dag ;)

 • 0

  goood morgen!

  Hei ♥

  Har nettopp stått opp og sminket meg, så har en del igjen før jeg er ferdig. Først må jeg bare si at det er masse sol i dag!! Hele rommet er mye lysere enn vanlig og jeg klarte så vidt og ta på mascaraen fordi det var så lyst. Tror skolen blir veldig chill i dag, i og med at vi skal lage en sånn musebil greie i alle timene untatt de to siste. Da har vi gym!

  I går kveld satt jeg i flere timer for og lære meg det jeg slet meg i matten. Nå er jeg snart ferdig men skal pugge litt i kveld og etter skolen. Vil få så mye riktig som mulig! ♥

  Gammelt bilde sorry, men rakk ikke og ta bilder til dere i går siden jeg måtte pugge. Men skal prøve og få tatt noen til dere etter skolen ;)

 • 4

  helt sykt

  Hei :)

  Begynte plutselig og tenkte på hvor sykt fort dette året har gått så langt! Herregud det er liksom 16/17 dager til 17. mai. Jeg føler at nyttårsaften og julen nettopp har vært. Også har jeg snart blogges i en halvt år. Snart har halve 2013 gått alerede. Det er jo bare helt sinnsykt. 

   

 • 0

  spørsmål

  Hei ♥

  Minner om at om dere kommer med spørsmål så kommer det snart en video hvor jeg skal svare på de. 

  I dag tidlig måtte jeg stå opp åtte og dra på jobben til pappa. Vaske dama kom så alle måtte ut av huset, noe som ødela dagen min gsanske mye. Måtte være på jobben til tolv...Så måtte jeg bli med pappa og gå tur, også besøke bestefar. Hadde ikke forestilt meg denne dagen sånn som dette. Har kjedet meg mye, og gjør det nå også. SKAL finne på noe med noen venner får dagen er over. Har jo masse tid så får det nok til. Blogges.

   

 • 0

  en sliten jente

  Hei :)

  Etter skolen i dag ble jeg med Maria på senteret for og hjelpe henne med og finne noen nye klær. Hun endte opp med to svarte bukser. Jeg kjøpte meg bare billett til bussen og t-banen..Hehe ♥ Merker veldig på kroppen at pollen er på vei. Blir veldig fort sliten, øynene svir og renner, har ofte feber, kvalm og vondt i hodet, tett osv osv. Men tar medisiner da ;) Er rett og slett helt ferdig og veldig sliten, skal bare slappe av resten av dagen. Samme i morgen tenker jeg, hehe ;)

   

   

 • 1

  romvideo

  Hei ♥

  Har spilt inn en romvideo til dere. Bor jo annen hver uke hos mamma og pappa, så jeg har to rom. Men dette er da rommet mitt hos pappa og om dere vil han jeg lage en fra rommet mitt hos mamma. Jeg redigerte ikke denne videoen siden det er en romvideo, og den synes jeg ikke at jeg trenger og redigere. Men jeg håper dere liker den når den kommer. Jeg holder på og laste den opp på youtube så jeg vet ikke helt sikkert når den kommer. Kommer nok en gang  ikveld tipper jeg ;)

   

 • 0

  homee

  Heii ♥

  Hadde ingen lekser i dag så slapper bare av med musikk. Klubb dag i dag så det blir sikkert bra ;) Er hos mamma nå men går ned til pappa til middag. Mamma jobber sent så det er ingen hjemme og det er litt deilig haha. Prøver og høre på en fin sang men den den teite isbilen utenfor gjør det ikke lett. Har liksom veldig lyst til og blogge, men det har liksom ikke skjedd noe som gjør dette innlegget litt mer "spennende" enn vanlig. Sorry for mange kjedelige hverdags innlegg men det kommer en del videoer fremover! ♥

  Hatt en fin dag så langt? :)

 • 0

  an hour earlier

  Hei :)

  Vondt i halsen og slapp, det regner, jeg har nesten ikke sovet en dritt og ja. Ikke en god start på dagen med andre ord. Jeg skal nok på skolen men føler meg som søppel og om jeg hadde hatt et valg hadde jeg blitt hjemme. Men jeg vet ikke skal snakke med pappa først. Blir nok skole men får se da ;) Tusen takk for lesertallet i går!! Jeg vet at jeg får en sånn greie midt i videoene og at den er litt irriterende men det er redigerings programmet som gjør det. Sorry for det. Men hvertfall, hva vil dere ha i neste video?  ♥

   

  Ha en fin daag ♥

 • 0

  kvelden

  Hei!! Fikk desverre ikke tak i noen venner som ville komme over så da blir det bare meg og Maria. Men det blir sikkert kos ;) Pappa står nå og lager biff og jeg og Maria skal se på film i kjelleren etter det. Spiste pølser til lunch og har kjøpt inn litt ting til kvelden :)

 • 0

  bloggerne på tur

  Hei! Har vært ute med Maria og kjøpt oss is. Har vært oppe ved skolen og nå har vi lakket negler. Skal snart spise litt lunch ;)

 • 0

  sol og kino

  Heii ♥

  Har tenkt og gjøre noe ut av denne helgen og ikke bare sitte på rommet og gjøre ingenting. Har dusjet og sminket meg, så skal bare skifte og spise før jeg rydder rommet. Har tenkt og spørre om noen venner blir med på hjemme kino i kveld. Har jo hjemmekino nede i kjelleren som vi nesten aldri bruker så hvorfor ikke? Før det vil jeg ut, og bare finne på noe. Har ikke lagt flere planer enn det enda men det kommer nok. Tok noen bilder til på tisdag, så tenkte og legge ut de nå :)

 • 0

  t.g.i.f

  Hei ♥

  Idag skal vi få middagsbesøk av bestefar for det er kjempe lenge siden sist. Det blir sikker kjempe koselig :) Vi skal ha taco. Jeg tipper jeg går opp til klubben med maria etterpå. Så spørs om det blir mere blogging i dag vet jeg ikke så derfor blogger jeg nå. Hører som vanlig på musikk og er litt på facebook. I dag tilig hadde jeg feber, vondt og tett i hodet, tett i ørene, vondt i halsen og en tett nese. Og veldig slapp, men jeg ville prøve meg på skolen og det var lurt. For på veien til skolen ble jeg bedre. Ha en fin dag/kveld videre :)

  Gammelt bilde..haha fant ikke noe annet ;)

 • 0

  skolen

  Hei da stikker jeg på skolen også snakket vi senere :D

 • 0

  kakao in my heart

  Hei! I dag er jeg ganske slapp, tett i hodet og i nesa og vondt i halsen. Men jeg er bedre enn i går :) Mamma lagde kakao til meg nå. Det var kjempe godt! Skal ikke gå før om 40 min så kan bare slappe av i mens. Ha en fin dag :)

 • 0

  halsen min dreper meg

  Hei! I går etter skolen fikk jeg sånn akkut vondt i halsen. Det var ikke så ille men utover kvelden ble den verre. Det svir og stikker uansett hva jeg gjør. Så på skolen i dag har jeg med repsils. Våknet flere ganger i natt av at jeg hadde vondt. Men det går sikkert over ;)

 • 0

  lekser

  Hei ♥

  Da var det lekse tid..Nei, ingen måte jeg kan får det til og høre kult ut. Orket ikke gjøre lekser med en gang jeg kom hjem fra skolen i dag, så jeg spiste og slappet av litt først. Holder på med en norsk lekse nå siden jeg gjorde matte på skolen. Men skal bare slenge inn et innlegg før jeg fortsetter! Vi har hatt vikar i nesten alle timene i dag og hun var faktisk veldig hyggelig. Mange vikarer driter i oss og det vi gjør. Man kan nærmest gjøre hva man vil i timene uten at det får noen spesielle konsikvenser. Men hun her var ganske streng og skrev ned alle som ikke oppførte seg. Haha håper ikke hun skrev opp meg.. :/ Ops..

  Så fort jeg får blogget og gjort lekser så tenker jeg og få med noen ut. Haha vet ikke helt hvem men det finner jeg nok snart ut. Det som er så utrolig kjipt nå er at jeg har sykt vondt i halsen. Og da mener jeg vondt, ikke sånn ikke klarer og prate vondt men det kjennes liksom ut som om jeg har en klump i halsen.. Æsj jeg vet det høres sykt ekkelt ut men det er sånn jeg føler jeg. Når pappa kom hjem fra jobb i stad tok han meg automatisk i panna og sa etterpå at jeg var veldig varm. Ikkje braa 

  Prøvde og spare dere for bilder av meg haha ;)

 • 0

  sunshine

  Hei! Er allerede klar, så da hadde jeg tid til og blogge. Hører på musikk og er utrolig glad for den siste uken har det vært overraskende varmt ute, sol hver dag men litt vind da. Det er så deilig når det er sol ute. Blir mye gladere av det. Så ja det er sol ute og det er nesten umulig og se hva jeg skriver for det er så lyst.

 • 0

  ikke en god start

  Hei ♥

  I natt våknet jeg av at mamma og Emil var oppe siden Emil er syk..Det var vel rundt kvart på fem og siden da fikk jeg ikke sove mere. Stod opp litt før syv siden jeg ikke orket og ligge og vente lenger. Er sykt trøtt og ja. Skal egentlig bare spise litt frokost så er jeg klar. Har veldig vondt i magen men det kommer av at jeg har vært lenge våken og ikke spist noe. 

  Ha en fin dag videre

 • 0

  fuck deg vind

  Heei..

  Har klart og legge opp til et lite bloggfravær. Men jeg skal prøve og blogge mere fremover. Som den dårlige bloggeren jeg er (..) så orker jeg ikke fortelle alt jeg har gjort i helgen. Men har hatt mye besøk, vært mye ute og spist en grandiosa med Maria som ikke akkurat var stekt..Haha jada ♥ My day har gått både sakte og fort..Har vært fin og kjedelig. Her i oslo (hvertfall her hvor jeg bor) blåser det helt sinnsykt mye! Om du har litt langt hår (som jeg) og ikke gidder og sette det opp (der har du meg) så ender du opp med afro.. Kan ikke gå utenfor døra engagn før håret ditt får en ny sil og nytt skille. Utrolig irriterende men that`s life ♥

  Hahahaha gammelt bilde assa

 • 0

  torsdag...endelig!

  Hei ♥

  Litt rart og tenke på at i dag skulle jeg egentlig på en Justin Bieber konsert..Men får håpe de som kjøpte billettene får en fin opplevelse ;) Jeg eelsker torsdager!! Vi har to timer gym+ at det er klubb. Jeg liker liksom klubben best på torsdager..Også i dag etter skolen drar jeg til mamma. Vi kommer sikkert til og kose oss, og jeg bestemte middag. Selvfølgelig ble det grandis! Haha ikke favoritt maten min men jeg og mamma spiser det faktisk veldig ofte når vi er alene. Det går jo så fort ;)♥

  Haha Emilie sine sko ;))

  Ha en fin dag ♥

 • 2

  ute med Maria

  Hei ♥

  Kom nettopp inn etter og ha gått rundt ute sammen med Maria. Haha vi møtte på fem gutter fra klassen på veien. Ikke alle sammtidig med nok om det. Sitter egentlg bare og hører på musikk akkurat nå og prøver og få tak i Maria igjen. Men hun svarer ikke.. Så da slenger jeg bare med noen mobilbilder ;)

   

 • 2

  Oslo in my heart

  Hei dere ♥

  Dagen har gått drit sakte, har ikke hatt bly til passeren, verdens værste hårdag, det blåste sand i øynene mine hvert friminutt (nesten) osv osv..Men det som reddet dagen var at det har vært helt perfekt ute. Masse sol og det er pluss grader, faktisk ganske varmt. Elsker og bo i Oslo på disse tidene ;)

  Beste parfymen ever ♥ Kommenter om dere vil ha et innlegg om den!

  Har dere hatt en fin dag? 

   

 • 0

  my day

  Helu♥

  Dagen har gått sakt men har vært morsom og fin! Jeg må være ærlig, det er egneltig ganske kult og vite at Justin Bieber bare er noen minutter unna meg og spiller konsert akkurat nå ;) Hahaha Nora kommer til og komme i sjokk på skolen i morgen! Håper hun hadde en super opplevelse noe jeg er veldig sikker på! Bloggen hennes heter justinsgirlfriend.blogg.no haha. Mange av jentene i klassen skal på konserten i morgen og den 18 også. Håper alle får det fint.. Haha stakkars de som var i byen i stad. Det var sikkert stappa. Hører naboen spiller Justin Bieber nå haha :D

  Ha en fin kveld videre :)

 • 0

  rain..rain..rain

  Hei :)

  Dagen i dag har vært veldig morsom og fin men desverre har det regnet veldig. Både i dag og i går. Men det regner heldigvis ikke nå.. Jeg og Maria stikker opp på klubben rundt syv tiden. Har gjort ferdig leksene og ryddet rommet. Så skal bare spise før jeg er helt klar. Haha det eneste som sugde i dag var at jeg forsov meg.. Haha fikk liksom 20 min til og bli ferdig med alt. Noen trenger ikke mer men jeg er ikke raskest når jeg er trøtt. Spesiellt ikke på mandager! 
 • 0

  nattet

  Hei :) Etter bursdagen i går sov Maria over hos meg! Det har vært kjempe hyggelig selv om jeg kanskje får problemer med og stå opp i morgen tilig :/ Fikk nemlig ikke sove noe som er veldig kjedelig. Har nettopp ryddet rommet og sitter egentlig bare og kjeder meg..Hva jeg skal gjøre resten av dagen aner jeg ikke men jeg er veldig sikker på at jeg ikke skal ut ;) 

  Hva skal dere i dag?

 • 0

  Holmenkollen

  Hei! Jeg pappa og Emil tok en tur opp til Holmenkollen i stad! Så her er noen bilder ?

 • 0

  bursdag

  Hei!

  I dag skal jeg i bursdag til Hannah, noe jeg gleder meg veldig til. Vi skal se på film sammen tror jeg? Som sakt kommer jeg til og ta med camera også poster jeg bildene når jeg kommer hjem. Bursdagen er ikke før rundt 4 så før det skal jeg finne på noe. Hva det er vet jeg ikke helt enda men jeg finner vel på noe..Så da blogges vi litt senere! ♥

   

   

 • 1

  de beste leserne i verden

  Hei ♥

  Dette innelgget er til alle dere som tar dere tid til og gå innom bloggen min hverdag og kommentere. Dere er fantastiske alle sammen. På min første blogg hadde jeg mange lesere og det er ikke lenge igjen før jeg får ganske mange her også! Det er så mye morsommere og blogge når man faktisk har lesere. Haha har ikke så mange som det høres ut som men jeg bryr meg ikke. Uansett om jeg har 500, 60 eller 2 lesere så gjør det ingenting. For det gir meg inspirasjon uansett. Det er jo dere som er den av grunnene til at jeg vil blogge ;)

  Selv om jeg ikke vet hvem noen av dere er så er det kjempe hyggelig at dere leser bloggen min. Jeg vet at jeg ikke er den mest spennende bloggeren eller den flinkeste men jeg skal bli bedre ;) Prøve og blogge minst en gang hver dag og ha litt mere spennende innelgg. Så jeg ser frem til bloggingen fremover og håper dere også gjør det !♥

   

 • 4

  tgif

  Hei!

  Helt ærlig føler jeg at denne uken har gått utrolig fort! Så jeg har egentlig ikke tenkt så mye på fredagen og hadde til og med glemt at det var fredag  idag! Men når jeg fant det ut ble ejg selvfølgelig veldig glad ;) Etter skolen i dag skulle jeg egentlg til pappa men jeg hadde glemt noe hos mamma så jeg gikk hit. Og her sitter jeg da og hører på musikk. Skal gå ned til pappa og Emil når det er middag. I dag skal jeg helt klart på klubben og gleder meg faktisk veldig av en eller annen grunn?♥

  I morgen skal jeg i bursdag til Hannah så det blir sikkert kjempe bra! Da kan jeg sikkert ta med meg camera sånn at jeg får tatt noen bilder til dere. Jeg er jo tross alt blogger ;) På søndag vet jeg liksom aldri hva jeg skal for jeg pleier egentlig ikke og planlegge helgene mine så nøye. Liker best og ta det chill også heller bestemme meg i helgen! Men ja da blogges vi snart :D Ha en god helg!

  Haha tok bare et bilde av dekslet mitt ;) Eller heter det dekselet?..Haha fuck that ;D

   

 • 0

  a ton of homework

  Hei!

  Skoledagen i dag var egentlig ganske "chill"? Først hadde vi en lett prøve i digita kompetangse. Jeg ble fort ferdig og skulle søke opp noe på google. Og akkurat da jeg kulle spøre om jeg kunne lever prøven skulle jeg krysse ut google..Men neida selvfølgelig krysset jeg ut prøven. Så det endte med at jeg fikk fire minutter til og bli ferdig noe jeg selvfølgelig ikke rakk. Etter det gikk vi ned sammen med A klassen for og bygge bruer. Haha min gruppe fikk det selvfølgelig ikke til! Haha ;)

  Også hadde vi to timer med gym! Så ikke noe spesielt egentlig. Hadde forresten et tonn med lekser i dag! Jeg skulle skrive en side med engelsk nesten en side med en raport om det vi gjorde på skolen og en side med en sånn søke dings. Også måtte jeg øve på de engelske glosene..Men nå har jeg "fri" resten av dagen. Blogges senere ;)

   

   

 • 0

  2 hours of gym

  Hei ♥

  I dag er yndlings dagen min, eller hvertfall når det gjelder hverdagene. For i dag har vi to timer gym (♥) også er det klubb (♥). Liker meg best på klubben på torsdager..Vet ikker helt hvorfor men. Spier god morgen yoghurt og skal snart gjøre meg klar til og gå. Pleier og bli kjørt til skolen klokka åtte men i dag måtte mamma dra kvart på åtte. Og det gidder ikke jeg så jeg går rundt ti over åtte ;)

   

 • 0

  hos Maria

  Hei!
  Haha vi ble veldig kalde så vi gikk inn til Maria. Vi sitter egentlig bare og snakker om litt forskjellig. Tok et bilde til dere eller noe i mens vi var ute. Sorry men glemte og ta flere ;) Også er det noen fra før vi gikk ut da!

 • 0

  ut med Maria ;)

  Hei dere ♥

  Skal snart ut med Maria igjen! Vi drar sikkert på senteret eller noe før vi går rundt og bare snakker litt tipper jeg? Det er ihvertfall det vi vanligvis gjør. Også må jeg jo takke dere verdens beste lesere! Hadde flere lesere i dag en jeg har hatt på en stund :) Ble kjempe gira når jeg gikk inn på bloggen og så det :) Tusen, tusen takk! Det er på grunn av dere at jeg blogger :D Kan ikke få takket dere bedre, men lover og ha bedre blogging fremover! I neste innlegg kommer favoritt sangene mine fra Glee! Eller de jeg hører mest på hvertfall ;) (PS: Tusen millioner takk!!!)

  Bloggæs ♥

   

 • 0

  good morning sunshine

  Hei :)

  Hver dag denne uken har jeg våknet opp til sol! Og det er sinnsykt deilig og tenke på at det ikke er så altfor lenge til sommer ;) Akkurat nå sitter jeg egentlig bare og spiser frokost? Haha fikk veldig god tid i dag så tenkte jeg kunne blogge litt nå. Hører som vanlig på musikk og pappa har ikke stått opp enda..Haha jeg står alltid opp først og han står ikke opp før rundt ja, denne tiden egentlig. Mamma skal snart komme ned med en gensker til meg som jeg glemte hos henne i går så jeg sitter bare i en hettegenser. Pappa kjører meg på skolen rundt åtte tipper jeg så håper hun kommer før det.

  På skolen i dag skjer det ingenting spesielt tror jeg? Har vanlige fag og ja. Det blir vel greit det..I går i mattetimen skulle vi rette matteprøven vi har hatt også fikk vi høre på musikk. Jeg er sånn som klarer og konsentrere meg mye bedre med musikk så det var veldig gøy! Hører på musikk til leksene hver eneste dag fordi det gir meg inspirasjon til og gjøre dem. Alt er mye morsomere med musikk til. Eller det synes jeg ihvertfall da ;) Også har jeg begynnt med vårjakka! På morningen er det veldig kaldt, men utover dagen blir det faktisk veldig god temperatur ♥

   

 • 0

  senteret

  Hei! I stad gikk jeg bort til Maria også gikk vi videre sammen opp til senteret. Kjøpte i ingenting men var lenge ute og så på noen gamle videoer jeg hadde tatt av noen i klassen og Maria! Haha vi har (selvfølgelig) ledd masse. Men etter en stund ble det veldig kald så begge gikk inn :)

 • 0

  gleder meg!

  Hei ♥

  I dag gleder jeg meg veldig til skolen, og det er rett og slett bare fordi vi har sløyd. Dette er siste gangen så håper jeg, Emilie og Martine rekker og bli ferdig med det vi lager. Også skal vi ha sånn norsk-prosjekt i dag også, og det gleder jeg meg til. Ha en fin dag også blogges vi etter skolen ;)

   

 • 0

  natta

  Sov godt ?

 • 0

  sunshine

  Hei :)

  I dag har det vært sol hele dagen og det er sinnsykt deilig! Blir i mye bedre humør når været er på sitt beste ;) Etter skolen i dag dro jeg og Maria hjem til henne. Vi gjorde lekser (selvfølgelig) også så vi på noen youtube videoer. Haha vi har ledd veldig mye men det gjør vi nesten alltid når vi er sammen. Jeg skal sove hos pappa i dag, også skal jeg jo på klubben da. Maria skal i bursdag i dag men jeg håper hun rekker klubben. Det er liksom ikke like gøy uten henne der. 

  I engelsk timen i dag så skulle vi lese opp noe som vi hadde skrevet opp høyt. Jeg har egentlig ikke noe i mot og lese opp høyt men engelsk utalen min suger.. Helt greit og lese opp i norsk osv men alt blir liksom mye verre på engelsk. Læreren pleier og trekke lapper fra en sånn boks med navnene våres på. Haha jeg satt og krysset fingerene mine og heldigvis så ble det ikke meg. Neste innlegg tror jeg nok skal handle om det og være homofil siden noen av dere ville at jeg skulle ha det. Så da blogges vi da ♥

  Fra helgen ;)

  Ha en fin dag videre :D

 • 1

  natta

  Natta! Sov godt lesere ?

 • 0

  bloggpause

  Hei!

  Til dere som kanskje lurer så nei det har ikke skjedd noe ;) Men jeg orker ikke blogging denne helgen, og vil bare slappe av ♥ Håper det går bra også får dere ha en fin helg, også blogges vi ;))

   

 • 0

  klubben med Martine

  Hei ♥

  Skal snart møte Martine og gå opp til klubben med henne ;) Jeg er rimelig sikker på at vi ikke kommer til og blogges før i morgen men hvem vet? Kanskje det kommer noe i kveld. Men siden jeg skal dusje og passe Emil så tviler jeg. Håper det går bra. Gleder meg veldig til og komme opp på klubben, de har jo hatt stengt nesten hele påskeferien. Så vi blogges ♥

   

 • 0

  home

  Hei ;)

  Har gjort lekser og vi hadde overraskende lite! Haha ikke at det gjør noe.. Pappa og Emil er på sånn foreldre samtale greier så jeg kom hjem til tomt hus og ble dritfornøyd! Er nesten aldri alene hjemme lenger så det var veldig deilig ♥ Skal som sakt på klubben i kveld, og passe Emil. Haha passe på og passe så..Han legger seg før pappa drar uansett. Jeg pleier og se på tv og slappe av :D Treningen starter vel halv ti eller hvart på ti? Også kommer pappa hjem igjen rundt kvart på tolv.

   

   

 • 0

  god morgen+ sunhine

  Hei ♥

  Masse sol ute! Blir mye gladere når det er sol ute ;) Vedder på at det er drit kaldt ute..Men det går vel. I dag har vi sånn lang dag med to timer med gym på slutten. Men jeg liker gym litt så det gjør egentlig ikke noe. Også er det klubb i dag, så det skal jeg på. I kveld på jeg sitte barnevakt for Emil siden pappa har hockey trening hver torsdag. Så det kan hende at jeg må gå litt før fra klubben men det går bra. Ha en fin dag, også blogges vi etter skolen ;)

  ;)

   

 • 0

  purple nails

  Hei ♥

  Har gjort ferdig alt som skal gjøres og fikk også tid til og lakke neglene mine:)) Skal nok ut med venner snart for i dag orker jeg ikke og bare sitte inne. Men akkurat nå hører jeg haha som vanlig på musikk og er litt på facebook. Om jeg ikke får med meg noen ut så kommer jeg til og gå med en tur. Haha skal prøve og bli litt "sunn" og derfor har jeg begynnt med et mål om og gå tre turer i uken. Har allerede går to da:)

  Bare glem det med og være sunn! Haha neida dette bilde er gammelt..Eller er det.. 

  Haha jada på fritiden kysser jeg på papir :*

  Bloggæs ♥

   

   

 • 1

  ute

  Hei! Akkurat nå ligger jeg bare på sofaen og hører på musikk og tekster med noen venner:) Rundt firetiden istad gikk jeg over til Maria. Var der i noen timer før vi gikk ut og møtte Hannah! Vi dro en liten tur på senteret før vi gikk hjem igjen. Haha tulla veldig mye på veien hjem igjen;) Kjenner at det skal bli deilig med skole igjen, selv om det har vært veldig deilig med ferie. Men da blogges vi i morgen! Sweet dreams ?

 • 2

  natter

  Hei! Da var jeg på plass i Oslo igjen! Deilig og komme hjem igjen etter påske og ferie. Når jeg kom hjem pakket jeg ut og ryddet litt før Maria kom over. Det endte med at vi bestilte en pizza og så på film! Nå skal jeg og Maria sikkert snakke litt før vi legger oss. Blogges:)

 • 0

  krim

  Hei! Nå sitter alle sammen og ser på påske-krim på nrk. I morgen tror jeg bare vi skal ake rett og slett? Kommer nok flere oppdateringer i morgen tipper jeg :) Dere får ha en fin kveld videre også blogges vi i morgen! Her kommer noen bilder jeg har tatt med mobilen:

 • 4

  Hytte livet

  Hei!
  Mobilblogging blir det nok fremover ettersom pcn og jeg er bestevenner nå :D I dag dro alle opp i bakken og imens pappa og Emil kjørte, dro vi andre på en skitur. Så dro vi hjem og lagde grøt til lunch. Spiste nettopp taco til middag og nå venter vi på påskekrimmen <3

 • 0

  hyttaa

  Hei 

  Kom opp i går med ny rekord! Tre og en halv time tror jeg :) Vi stoppet opp en gang på veien og kjøpte litt og spise og drikke. Jeg droppa pølse og kjøpte brød! Noe som er et veldig stort framskritt for meg :) I dag gikk jeg en liten tur men ellers har vi bare slappet av og vært litt i butikken. Mormor og jeg stekte pannekaker i stad da! Kjempe gode. Også har Emil bursdag i dag!! Så i kveld skal vi ferie med kake osv :D

   

   

 • 0

  hyttaa

  Hei ♥

  Kom opp i går med ny rekord! Tre og en halv time tror jeg :) Vi stoppet opp en gang på veien og kjøpte litt og spise og drikke. Jeg droppa pølse og kjøpte brød! Noe som er et veldig stort framskritt for meg :) I dag gikk jeg en liten tur men ellers har vi bare slappet av og vært litt i butikken. Mormor og jeg stekte pannekaker i stad da! Kjempe gode. Også har Emil bursdag i dag!! Så i kveld skal vi ferie med kake osv :D

  Noen bilder jeg tok før vi dro :))

   

   

 • 0

  på vei ut!

  Hei!

  Nå skal jeg straks dra, men jeg tenkte og ta et kjapt innlegg! Håper vi slipper kø på veien opp. Det blir nok noe kø, men får håpe at det ikke er så veldig mye. Skal bli deilig og komme opp men jeg er ikke i hytte humør enda. Men det kommer nok etterhvert som jeg kommer opp til snøen. Endelig har snøen begynnt og forsvinne! De er desverre mye igjen, men dette er definitift en god start ♥ Vårjakkeee! Haha gleder meg masse til og begynne og bruke den. Bilturen tar nok fire timer. Men om det er kø kan det bli mye lenger. Rekorden er og bruke litt over seks timer hjem, men det skal ikke skje i dag. I såfall kommer jeg til og dø :(( Bloggæs ♥

  :))

 • 2

  klubben

  Hei!

  Noen av dere har spurt hva klubben er og hva jeg gjør der. Altså klubben er et slags møtested får ungdomer i området hvor jeg bor. På onsdager er det for alle fra femte til sjuende. "Barne klubben" haha det er det jeg kaller den. Mandager, torsdager og fredager er det for sjuende til tiende. "Ungdoms klubben"  ♥ I fjor gikk jeg på "barne klubben", men den er (unnskyld for dette men) rett og slett ganske kjedelig.. Ungdoms klubben er mye bedre! Og derfor går jeg bare på den. Den starter sju men på fredager starter den halv sju.

  Bygget ligger rett ved skolen min og det tar for meg ca 10 min og gå dit. Nå på vinteren bruker jeg alltid og være inne. Jeg bruker og høre på musikk med venner, eller se på videoer. Før gikk jeg og vennene mine på en sang gruppe sammen! Men vi sluttet med det etter en stund. Det hender at vi leier en film og da kommer de fleste som er på klubben ut i "stua". Det er liksom hovedrommet hvor kiosken er og tv og biliardbord, dart (haha vet ikke hvordan det skrives)... Neste gang jeg er der kan jeg sikkert ta noen bilder ♥

  Tatt på klubben ;)

  Kiosken  Litt av gangen

  Martine :)

   

 • 2

  hytta i morgen

  Hei ♥

  I morgen tilig drar mamma på jobb og jeg sover til jeg våkner (selvfølgelig?). Også ordner jeg meg frokost og slapper av. Har tenkt og gå en tur men for det meste slappe av. Så plukker mamma meg opp rundt halv fire også drar vi på hytta! Det er ikke noe jeg har veldig veldig lyst til men det blir sikkert fint det ;)

  Hehe mamma ♥

 • 0

  helgen

  Hei! ♥

  Jeg og mamma har vært i byen og Maria har sover over fra lørdag til i dag. Derfor har jeg ikke fått blogget. Jeg mamma og Maria lagde hjemmelaget pizza på lørdag og spiste masse godteri og så på film. På søndag gikk vi en liten tur før vi dro på kino sammen! I dag tilig dro mamma på jobb og jeg og Maria ordnet oss selv. Vi slappet av med god frokost og tv. Så gikk vi ned til Maria og jeg fikk se den nye leiligheten! De har nemlig flytta. Vi så på glee før mamma hentet meg. Så dro vi to og kjøpte bursdags gave til Emil og nå tenkte jeg vise dere noen bilder jeg har tatt! Innkjøp kommer ♥


 • 0

  til byen med mamma!

  Hei!

  Jeg og mamma hadde det kjempe koslig i går med tv og taco og godis! Jeg dro på klubben men gikk hjem igjen siden det var ikke så gøy. I dag har vi tenkt oss ned til byen og bare se litt. Vi skal spise lunch og kanskje gå på kino ♥ Maria skal sove hos oss i natt og jeg og mamma skal spøre om hun vil bli med på filmkveld hjemme! Jeg kommer nok til og ta noen bilder til dere. Gleder meg masse! :)

   

   

 • 2

  morgen og sol!

  Hei!

  Har ryddet på rommet og gjort alt og enda har jeg tid til og blogge! Det er jo bra da. Pappa og Emil skal faktisk på hytta idag og Emil har fri fra skolen. Jeg og mamma drar opp på tirsdag siden hun må jobbe og jeg er ikke kjempe glad for og dra opp på hytta igjen. Men kameraet mitt blir med sånn at dere kan få opptateringer. Mormor og morfar skal også bli med så de tar sikkert med seg nett! Og da tar jeg med meg pc sånn at det kan bli blogging. Håper dere synes det høres bra ut? Da er det på tide meg skole, snakkes ♥

   

 • 2

  Lolsotrue

  Ehheh eller hva mariacn.blogg.no? ♥

  ;D

  Hei! Så nå skal jeg snart spise og har gjort alle lekser osv..Hører bare på musikk og venter på middag. Etter middag skal jeg nok bare slappe av før klubben ♥

 • 0

  elsker deg

  Hei!

  Har gjort lekser, øvd til prøve i morgen og spist middag. Tenker jeg stikker på senteret eller finner på noe annet med en venn snart ♥ Pappa og Emil drar på fotballtrening snart så da finner jeg på noe. Sitter bare og slapper av med musikk og facebook. La ut dette bildet ;)

 • 0

  after school

  Hei ♥

  Etter skolen idag gikk jeg hjem til Maria! Skulle egentlig gå sammen med Martine og redigere videobloggene vi har laget. Men jeg har glemt kabelen hos mamma så det var liksom ikke vits. Vi gjorde litt lekser og hørte på Glee sanger. Eller cover sanger om du vil? Jeg elsker virkelig den du kan høre på nederst i innlegget.. Her er bare noen randome mobilbilder fra meg c:

  Hjemme hos Maria istad :D

  Min favoritt lypsyl for tiden ♥ 

  Noen neglalakker som ja..Ligger på et teppeee

 • 0

  sunshine

  Hei!

  I dag tilig lå jeg bare og slappet av leeenge i senge siden vi starter sent i dag (loveee♥). Jeg kikket litt ut gjennom gardinene på rommet og gjett hva? Det var masse sol! Håper snøen smelter..I hele helgen har det snødd..Og før helgen var nesten all snøen borte. Fuck deg snø! Håper virkelig våren kommer snart. Alt blir liksom bedre om sommern og våren. Spesiellt her hvor jeg bor. Alle naboene kommer og vi griller og barna leker og ser på film på kvelden. Hopper på trampolina bader! Masse! Også iiis da ♥

  Haha kan snart begynne og bruke denne kanskje?

 • 0

  videoblogger

  Hei ♥

  I går lagde jeg og Martine og Nora noen videoblogger! Lillebroren til Martine er med i to av dem. Men de kommer ikke ut med det første.. Vi ledde masse og Martine sminket Sondre også lagde vi må gjøre video! Også lagde Martine noen videoer alene men jeg filma :D Jeg lagde også noen men jeg vet ikke om jeg skal ta vare på alle de.. Skal lage noen selv senere i uka tenkte jeg! Skal snart spise taco også får vi se hva det blir til etter det ♥

   

 • 0

  beste gymtimen

  Hei ♥

  Har da gjort ferdig alle leksene til i morgen noe som er veldig deilig og være ferdig med! Også skal jeg snart spise middag. Noe som også er veldig deilig :) I de to siste timene hver torsdag har vi gym. Og jeg er definitift ikke flink og derfor blir det ikke alltid like gøy..Men i dag var det veldig veldig gøy! Haha jeg var ikke noe flinkere men gøy var det. Haha deilig det også ;)

   

 • 0

  mariaa

  Hei! ♥

  Etter at jeg hadde spist i dag dro jeg og Maria på senteret. Vi gjorde ikke noe spesiellt men vi satt bare og snakket litt om litt av hvert. Så dro vi hjem til meg og var alene hjemme. Vi så derfor på noen videoer av blandt annent Jenna Marbles og One Direction. Vi gikk senere inn på rommet og snakket om ungdomsskolen osv. Gleder meg litt og gruer meg litt :) Haha vi har ledd sykt mye og nå vil jeg bare slappe av. Blogges c :

  Pratet litt med Siri ♥

 • 0

  home

  Hei ♥

  Har spist og skal slappe av litt før jeg skal ringe Maria og spørre om hun vil finne på noe! Etter skolen gikk jeg hjem og gjorde unda lekser osv. Så gikk jeg opp til Maria og så på videoer på youtube..(haha). Vet at overskriften ikke passet heelt men jeg viste ikke helt hva jeg skulle putte inn der. Blogges nok i kveld eller før ;)

   

 • 1

  mormor&morfar

  Hei alle fine ♥

  Da har jeg spist, sminket meg og dusjet! Fått gjort masse på noen få timer bare. Mamma og Emil er på senteret og jeg sitter bare hjemme og hører på musikk og slapper av litt. Mamma og tante skal på Karpe Diem konset i kveld! Så jeg og Emil skal til mormor&morfar og sove der. Det er veldig sjeldent vi trenger "barnevakt" så vi sover nesten aldri hos dem. Men det blir kjempe koselig. Kommer ikke til og blogge når jeg er der men jeg drar ikke før tre så vi får se om det kommer et innlegg til før det :) Men jeg lover og ta noen bilder til dere som jeg kan poste i morgen når jeg kommer hjem igjen!

  Ha en fin dag ♥

 • 0

  pizzaplaneten

  Hei!:)

  Etter skolen idag dro jeg, Hannah, Martine, Emilie og Kristin ♥♥ til pizzaplaneten! Alle sammen untatt meg skal jobbe på UKM i dag. Så de tok bussen til møteplassen imens jeg gikk hjem! Skal sikkert på klubben med Nora i kveld. Blir kanskje ett innlegg til idag? ;)

  Fin munn..

  Haha Nora klarte og klore meg noe så sinnsykt i går! Haha jeg killte henne også har du veeldig lange negler også ja resten forklarer vel seg selv..Haha det blødde men jeg fikk plaster av den snille lærern miiin♥ Haha:)

  Ha en fin dag videre :D

 • 2

  kvinne dagen

  Hei! ♥

  Sånn som dere sikkert vet er det kvinne dagen i dag! Og i år er den 100 år! Nok om det, har stått opp og ryddet rommet, spist, kledd på meg, stelt meg og sminket meg. Har vært efektiv egentlig..Eller til og være meg da :) I dag er det ikke klubb (trooor jeg) så kanskje jeg bare skal være hjemme og slappe litt av. Kan bli litt deilig det også. Men om det er åpent så kommer jeg nok dit. Nesten alle vennene mine skal på UKM og jobbe men jeg ville ikke..hehe så da er det nesten ingen på klubben om den er åpen da..Men jaja nå må jeg stikke!

  Ha en fin dag/kvinne dag ♥

 • 0

  bloggen

  Hei

  Dette innlegget skal handle litt om min blogging..Jeg er litt lei meg og vet ikke helt hva jeg skal gjøre for tiden. Og derfor tror jeg det er best får både dere og for meg at jeg tar en liten bloggpause. Jeg vet ikke hvor lang enda men en liten periode hvertfall. Jeg kommer ikke til og ta opp på bloggen hva det er som "plager" meg. Det er personlige ting men også ting som ikke er like personlig. Det kommer kanskje noen innlegg innimellom men jeg kan ikke love fastblogging. 

  Det er ikke noe sånn veldig alvorlig som har skjedd. Men jeg føler ikke for og legge det ut her. Håper dere forstår..

   

 • 1

  home alone

  Hei!

  Mamma har dratt på jobb så jeg er alene hjemme! Hun dro klokken syv så jeg ordenet meg litt frukt og lagde en spilleliste på spotify..Som heter One Direction. Haha! Slutter sent i dag og etter det skal jeg på klubben. Men kanskje, eller det er en viss sannsynlighet for at jeg tar noen bilder der :) Men bare kanskje..

   

 • 0

  lunch

  Hei!

  Jeg og pappa har nettopp spist lunch og nå hører jeg egentlig bare på musikk! Skal nok ut med noen venner litt senere + at jeg må opp til mamma og hente noe som vi skal ha med på skolen i morgen. Kjeder meg egentlig litt men jeg tok noen bilder (av meg selv..haha) som jeg kan legge ut til dere. Og om jeg skal ut etterpå så kanskje jeg tar med kamera? ♥

   

 • 2

  kvelden

  Hei!

  Skal snart ut i stua sammen med pappa og Emil og se på litt tv! Har spist biff og funnet frem masse godterii! Haha blir sikkert en kjempe fin kveld ;)

  Snakkes! Ha en fin kveld videre ;)

 • 6

  kinotur

  Hei!

  Kom nettopp hjem fra en kinotur sammen med Maria! Hadde egentlig ikke tenkt til det men er glad for at vi gjorde det alikevel! Filmen var dødsbra men jeg husker (selvfølgelig) ikke hva den het..Nå står pappa på kjøkkende og lager B-I-F-F..Jaa perfekt med det etter to kilo med smågodt på kino..Hehe tok noen bilder til dere da ♥

  En smugkikk oppi veska :)

  Outfit kommer senere! Ha en fin kveld videre ;)

 • 0

  bursdagsbarnet

  Hei!

  Etter skolen gikk jeg hjem hentet penger og kamera og ringte på til Maria! Verdens beste jente har nemlig bursdag! Ringte på og tok hun med på butikken, kjøpte noe godt til oss og gikk hjem til henne og så på Glee! Så hentet pappa meg også dro han, jeg og Emil for og besøke bestefar. Nå driver pappa med og lage hjemmelaget pizza til middagg! Digg, det er noe av det jeg liker best og få til middag ♥

  ♥ ♥

  ;)

 • 0

  i nuet

  Hei!

  På denne tiden er jeg jo vanligvis på klubben, men det var ikke så gøy så jeg dro hjem igjen. Tok meg litt god suppe, et glass saft og satt på en av mine yndlings cover låter! Jada jada jeg er beliber men jeg hører faktisk veeldig mye på one direction! Elsker seriøst veldig mange av sangene dems! Dette er ikke dems men jeg elsker den! Dere kan høre på den i slutten av innlegget :)

  ♥♥

  Jaa

   

 • 0

  my day

  Hei!

  Dagen startet med og gå fort meen så gikk den sykt sakte..Også gikk den fort :) Har gjort alle lekser og spist middag. Fikk besøk av mormor idag! Men mamma mormor og Emil skal snart på fotballtrening så da skal jeg enten gå en tur (tviler) eller rydde litt. Eller kanskje finne på noe med en venn or something ♥ Vet ikke helt. Kanskje ta med kamera ut?:) Kommer kanskje ett innlegg fra meg igjen litt lenger ut mot kvelden men er ikke sikker da! 

  See hva jeg fikk!:D

  Åhh please :(

  Haha random ♥

   

 • 0

  skitur  Feil vei? Vet..Idag gikk alle på (NOK) en skitur! Vi gikk ikke så langt men vi var mye ute. Vi stoppet og grillet pølser på en "plass". Kommer hjem i morgen og da blir det masse bilder og poste :-)
 • 0

  hyttekos  Heii! <3 Har det sykt koselig på hytta med hele gjengen! Har tatt masse bilder til dere som jeg gleder meg til og poste. ENDELIG kom det trådløse nettverket på plass her oppe! Ahh reddet :-) Blir nok litt bedre blogging fra nå av! Vi koser oss ute hele dagen, står på ski, har snøballkrig og griller. På kvelden sitter alle med spill og film og masse godt ;-)
 • 0

  vinterferien

  Hei ♥

  Etter skolen idag drar jeg rett på hytta (igjen) sammen med pappa og Emil. Mamma kommer opp på onsdag og det samme gjør mormor og Julie og Henrik også! Morfar og tante og onkel kommer ikke opp før neste fredag..Men det går bra. Problemet er at det ikke er internett der og jeg får ikke blogget. Kanskje jeg får blogget noe med moblien men da tar jeg desverre ikke med bilder! Men jeg skal ta med kameraet mitt og ta masse fine bilder til dere! Jeg lover full blogging når viterferien er over :) Kos dere!

   

   

 • 0

  my day

  Heii ♥

  Har pakket til hytta i morgen og mangler lekser.. Har gjort to av dem så det går nok fort! I gymmen i dag dro  vi til akebakken og akte på gummimatter.. Jeg gjorde det ikke haha gledesdreper! Ikke Maria, Nora eller Hannah heller så vi så på de andre tryne og ja falle av.. Er "noen" hopp i  bakken kan man jo si. Har som aldri fått noe kort i dag! Jaja ikke sånn at jeg dør heller :) Hadde vært fint men jeg skriver jo heller aldri til noen gutter. Emil skal i bursdag idag så det blir bare meg og mamma! Jeg stikker på klubben kvart på sju så det blir ikke så lenge men det går. 

   

   

 • 0

  snap snap

  Heii ♥

  Jeg, Nora og Martine tok en liten tur innom senteret..Igjen! Men jeg er der nesten aldri ellers. Denne gangen kjøpte jeg ingenting men jeg hjalp Martine og finne burdags presang til moren hennes som har bursdag i morgen!! Fant en del ting som hun sikkert kommer til og like. Nora og Martine kjøpte seg selvfølgelig red bull når vi fant det i butikken..Haha de ble kjempe hypre og jeg stod der alene..Haha folk snudde seg og bare "what the fuuuck??!..Sitter faktisk og knipser til en sang av Justin Bieber som jeg har forelsker meg såå mye i! ♥
 • 0

  lege besøk..

  Hei ♥

  Kom nettopp hjem fra legen. Dro fra skolen klokka 12 for og rekke timen min halv ett. Har vært helt bra i det siste så tok en tur. Måtte (selvfølgelig..!) ta blod prøve..S-P-R-Ø-Y-T-E..Haha min største fryyykt. Uansett så tok legen inn sprøyta men det kom ikke noe blod..Så vi måtte da to av de helsikkes blog prøvene..! Haha ble så sur når vi gikk. Nå er mamma i matbutikken også skal hun hente resepten min. Haha på svelge piller H-V-E-R dag! Hater det..Jaja om jeg ikk bli bedre etter og gjennom gå dette så..Ja..Da.. Haha

   

 • 1

  skidag

  Hei ♥

  Idag så har jeg hatt ski dag! Sikkert mange andre som hadde det også. I dag tilig så jeg noen gutter som gikk ute med ski, de gikk ikke på min skole.. Jeg hadde ikke meldt meg på noen ski aktiviteter i år. Er lei av de samme gamle greiene hvert år! Så jeg meldte meg på skøyter + aking! Vi dro til en skøyte bane som ligger rett ved skolen og kanskje tre minutter unna meg! (Flaks!) Og kanskje 20 meter bak den ligger det en akebakke. Det er vel ikke DRIT stor men jeg synes det er fin. Jeg og noen andre jenter akte hele tiden untatt den første timen. Vi akte på gummi matter og det gikk så syykt fort! Haha falt av nesten hver gang på veien ned.. Har hatt en veldig fin ski dag fakstisk :)

  Har du hatt ski dag/ var den fin? ♥

 • 2

  dagen

  Hei dere :)

  Nå så hører jeg bare på musikk og har gjort unna alle plikter..Eller ja ryddet ut av sekken og gjort lekser! Deilig og være ferdig sånn at jeg ikke trenger og stresse med der senere i kveld. Mamma og Emil drar halv fem så da blir jeg alene hjemme. Gleder meg nesten litt i og med at jeg ikke akkurat kommer til og være på mye alene hjemme lenger. Mamma og pappa slutter tiligere enn de gjorde før og Emil skal slutte på aks..Så da blir det deilig og være litt alene. Også har jeg jo vært på hyttetur med mange..Jeg er en sånn som liksom "må" ha folk rundt meg men jeg må også være litt alene. Hvis ikke blir det ingen tid til og slappe av. Så når jeg er syk så er det digg i starten og være alene men så begynner jeg og savne klassemiljøet og alle i klassen. Er utrolig glad i klassen faktisk. Så i sommerferien er jeg liksom helt lost og savner alle så sinnsykt mye..Så til ungsomskolen kommer jeg til og slite litt siden jeg savner klassen alerede etter en dag liksom.. :(

   

   

 • 0

  helgen min

  Fredag: Jeg tro en time før fra skolen sånn at vi kunne dra like tilig som de andre vi skulle dra med. Turen tok nesten 2 timer troor jeg? Tar bare en time men det var en del kø. Vi kom fram og slappet av litt, så gikk noen av oss ut (ikke meg..) så begynnte vi andre (ikke meg) på middagen! Vi lagde taco og det var såå godt! Spiste ikke før rundt syv og da vet det nesten 8 timer siden sist jeg spiste! Så fant vi fram godteriet og idoool! Haha var så koslig ;) Så hadde alle de små lagt seg og jeg mamma og tante så på senkveld før alle la seg. 

  Lørdag: Våknet og stellte meg osv før jeg gikk ned til de andre også spiste vi frokost. Vi tok på oss skiene og gikk bort i en bakke. Sto litt der før vi begynnte på en ski tur...Mamma og Emil gikk fra meg og Julie og Heidi og Henrik gikk hjem uten at vi andre la merke til det..Haha så der sto vi..Hadde ikke kommet så langt så vi gikk rett hjem på maks 10 min :) Alle var ute og akte utenfor hytta. Vi fikk varm kakao og koste oss ute i sikkert et par timer. Så gikk alle barne inn untatt meg. Så grillet mamma Heidi og jeg pølser som vi tok med oss inn. Etter det så vi på film og jeg gikk opp på rommet jeg gjett hva? Jeg gjorde noe som jeg aldri gjør frivelig..Men jeg ....Leste..I en bok! Haha ;) Etter noen timer med..lesing ble det middag. Vi spiste biff også så vi på hver gang vi møtes etter det. Spiste selfølgelig litt eller.myye godteri. Når de små hadde lagt seg satt jeg mamma og Heidi og så på brides maids..Min nye yndligsfilm ♥♥

  Søndag: Spiste frokost før vi gikk bort til en kjempe lang bakke som var liksom 2 min unna! Serr den var veldig lang haha:) Vi fikk liksom ikke lov til og gå lengere enn halvparten såå.. Akte litt der før vi dro hjem igjen. Vi gikk inn og fikk litt kjeks. Så gikk jeg opp på rommet og hørte på musikk (sovnet neesten♥) så var det middag..Stekte pølebiter, omelett og ostesmørbrød..Kjempe godt:) Så var vi litt ute og akte noen av oss og andre slappet av. Etter noen timer dro vi hjeem ♥

  Haha et bilde av rommet mitt..

 • 0

  pausen min..

  Hei dere!

  I helgen hadde jeg bloggpause i og med at jeg skulle på hytta. Jeg hadde ikke særlig lyst siden en som gikk i klassen min får ca 3 år siden(??) skulle komme på besøk også ble jeg invitert i bursdag..Men det ble veldig koslig og det er en av de beste hytte turene jeg har hatt på veldig lenge føler jeg. Jeg tok masse bilder med instagram så dere kan se de der. Jeg heter sofienn om noen skulle lure :) Jeg dro sammen med tanten min Heidi, barna hennes Julie på syv og Henrik på 4, mamma og lillebroren min Emil på 8 snart 9!♥  Haha;) Jeg skal fortelle hva vi gjorde i neste innlegg sånn at dette ikke blir så langt! Skal skrive innlegget nå så vi snakkes! ;) 

  Gamle bilder...Pleier og ta bilder med pc`n bare men webcamen er ikke best nå...

 • 0

  bloggpause

  Ja..

 • 0

  uvanlig men fin dag

  Heii ♥

  Dagene på skolen er litt rare siden noen krangler litt osv, ikke jeg men vennene mine krangler med hverdandre..Nok om det! Både Maria og Hannah var syke i dag så jeg fikk vært med litt andre. Jeg, Maria, Hannah og Nora henger sammen hver dag og er alltid sammen. Så jeg fikk vært litt alene med Nora og med andre venner, og der er jo fint :) De på skolen har måkt så det er en slaks haug eller hvordan man skriver det..Haha ;) Uansett så pleier liksom klassen og henge der også er det om og gjøre og kaste hverdandre over kanten..Haha er ikke drit langt ned men det er veldig gøy :D Det er ikke alltid noen trenger og dytte meg engang. For i og med at det er glatt også så faller jeg av meg selv! Haha :)

  Har dere også hatt en fin dag? ♥

   

 • 0

  for en dag

  Hey :D

  Bare jeg som har hatt en helt jævlig dag? Skole dagen gikk sykt sakte og jeg var bare lei meg sur og sliten. Kom hjem og hadde en del lekser..Omfg! Haha dagens høydepunkt var konserten vi var på...Så ja. Har seriøst ingenting og blogge om siden dagen min sugde nå sykt. 

   

   

   

   

   

   

   

 • 0

  my morning

  Hei:)

  Endelig hår jeg fått unnagjort en  del ting som jeg måtte gjøre! Pappa og Emil (bror) dro på fotball trening halv ett, da tok jeg meg en kjapp dusj (siden vi ikke hadde mere varmt vann igjen). Så gikk jeg inn på rommet og sminket meg + kledde på meg. Så lagde jeg meg litt frokost og satt og så litt på tv. Haha såå gikk jeg inn på rommet og ryddet det (så ut som en svinesti) deretter satte jeg på litt musikk og logget in på facebook. Og nå sitter jeg her og skal kanskje en tur opp til Martine! Er naboer skjønner dere ♥

  Haha skikkelig misfornøyd med bilde men orket ikke og ta flere..Haha life is hard! ;)

 • 0

  invitert ut

  Heii

  Først må jeg si at jeg har laget meg instagram..Ja vet liiitt sent ute men ja det gjør egentlig ikke så mye. Jeg heter hvertfall sofusenn. Har nesten ingen ting på den siden jeg lagde den i går kveld..Haha ;) Bare skriv hva du heter så kan jeg følge deg! Men ja uansett..Så har jeg blitt invitert ut på kino i dag! Sammen med Maria, Nora og Hannah ♥ ( Haha sorry til dere som kanskje trodde det var en gutt.. haha). Vel vi skal mest sansynlig se på Bully tror jeg den het..? Ja så jeg skal prøve og få tatt noen bilder men det er ikke helt sikkert. Maria= mariacn.blogg.no og Nora=onionbieber.blogg.no.!

  Uuuklart

  Bilder fra en kveld jeg hadde Maria på overnatting :)

 • 0

  my day

  Hei alle fine!

  Da var jeg hjemme fra klubben, og ja jeg sitter egentlig bare og chiller..Har ikke gjort noe spesiellt i dag men Maria og jeg dro til henne etter skolen. Vi satt bare og så på noen morsomme videoer på youtube. Så dro jeg hjem spiste middag også slo jeg følge med Martine opp og ned fra klubben. Så ja ikke et veldig spennende innlegg men jaa..På veien hjem ente (hvis der er sånn det skrives..?) opp med og kjøpe den ene beinet under en bil og kneet rett i bildøra. Rart det ikke ble bulk..

  Gammelt bilde..Just saying

 • 0

  music in my head

  Hei alle fine!

  Jeg er hjemme idag også siden jeg ikke er helt i form enda, men uansett! Har masse tid til og blogge og planlegge bloggingen fremover. Kanskje jeg skal planlegge noen videoblogger? Så hva slaks videoer vil dere ha? Dere bestemmer :) Har nettopp spist litt frokost og sett på The Big Bang Theory ♥ Åh eelsker den serien så sykt! Mamma kjøpte sesong 1-5 nylig..Haha ser på det hele tiden. Hun kjøpte også Himmel Blå hvis noen av dere husker eller vet hva der er :) Elsket virkelig den serien men den slutter jo i fjor eller for to år siden? Haha husker ikke!
  Noen som har sett noen av disse? 

 • 0

  blogger jeg leser del 2

        

  l0ve                                                                                                  helenefremstad

       

   martismula                                                                                          mammatilmichelle

  Haha kommer ikke på flere! Og beklager for to rotete innlegg..Leser du noen av disse?

 • 0

  blogger jeg leser del 1

   

      

      andreabadendyck                                  sofiemote

     

  betinabf                                                                                                auroramohn

  Leser du noen av disse? Del to kommer

   

   

 • 0

  om meg

  Jaja. Jeg har hatt tre blogger før denne, og grunnen kommer her. Først hadde jeg sofielilje.blogg.no, men etter et år fant jeg ut at den tok for mye tid og gikk utover skolen. Jeg slettet den uten og si det til blogg leserne mine..Jeg angret veldig og ble veldig lei meg, så jeg bestemte meg for og lage meg en ny blogg! Men jeg fikk ingen lesere og følte at jeg meg ikke hjemme på bloggen lenger. Slettet den også gikk jeg på samme smellen med og lage en til. Orket ikke mere og slettet den også.

  Men nå noen måneder senere savner jeg bloggingen så mye at jeg valgte og begynnte helt på nytt med hvite ark. Selv om jeg savner den første bloggen min, skal jeg prøve og holde meg til denne bloggen nå! Vel det er egentlig ikke så mye og si om meg?..Jeg heter Sofie og n i bloggnavnet er forbokstaven i etternavnet mitt. Jeg er 12 år gammel og elsker egnelig og bare leve etter Yolo og Fish! Haha veet skikkelig teit men jeg liker det ;) Liker og ikke være helt som alle andre 24/7 liksom. Jeg er egentlig ikke så nøye og prøver og være positv..Og jaa hva skal man si? That`s me! :D Og jo jeg er fra Oslo.

  Kan du si en ting om deg? 

   

 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits