sofieen - Hei, mitt navn er Sofie og jeg er en 12 år gammel jente fra Oslo! Jeg blogger om alt fra min hverdag til sminke osv. Jeg tar masse bilder også. Håper du trives her ;)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

nytt design

Hei!

Nå som jeg har vært borte fra bloggen så lenge, har jeg hatt det samme kjedelige designet. Så nå tenkte jeg at det var på tide med noe nytt ♥ Tenker og begynne og blogge fast igjen, så håper dere liker det? :) Designet er veldig enkelt og jeg har laget headeren selv. Selve designet er et gratis design laget av tonjemt.blogg.no ♥ Om noen lurer på hvor jeg lager headerne mine så er det i pixlr.com! Kjempe enkelt program:)

Hva synes dere? Jeg ble egentlig ganske fornøyd selv, hatet den forrige headeren min så dette ble mye bedre! Veldig enkel og alt sånt. Ha en fin dag videre, og husk og meld dere på link-runden min! ♥♥

 • 0

  ny header

  Da har jeg laget en ny header! Den er nok middlerditlig (har serriøst ingen anelse om hvordan man skriver det!) siden jeg ble ikke så fornøyd. Men ble veldig lei av den gamle så ja. Tok masse forskjellige bilder fra iphonen faktisk. Tok ikke med bare bilder av meg siden det er jo om min hverdag også:)

  Hva synes dere? Alle bildene kom ikke med i designet men det går bra ;)

 • 0

  natta  Sov godt <3
 • 0

  nytt design

  Hei!

  Har fått nytt design på bloggen nå, og er veldig fornøyd! Vurderer og kanskje bytte header men jeg vet ikke enda ;) Det er liksom litt sommerlig og det er vel litt tilig? Men jeg synes det var så fint så jeg satte det inn. Det er da et gratis design som jeg fant fra http://iaasdesign.blogg.no! Hun har faktisk veldig mange fine design og mange forklaringer på f.e.k.s bytte header, profil bilde osv. Anbefaler alle som er på jakt etter et fint gratis design og skjekke ut bloggen hennes med en gang! Masse fint og jeg er sikker på at du finner noe der om du vil det!

  Hentet bilde fra bloggen hennes men jeg håper det går bra. Som dere kan se i headeren så er det veldig sommerlig..Men jeg liker det! Selv om jeg faktisk ikke gleder meg til sommerferie eller sommer i år..Altså sommer er helt fantastisk og er min yndlings årstid..Men i år etter sommerferien skal jeg begynne på ungdoms skolen! Det gleder jeg meg egentlig litt til men jeg gruer meg veldig til og miste den klassen som jeg har nå. Er ubeskrivelig glad i hver og en og kommer til og savne alle sammen masse masse ♥ :/

  Hva synes dere om designet? :)

  http://iaasdesign.blogg.no
 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits