sofieen - Hei, mitt navn er Sofie og jeg er en 12 år gammel jente fra Oslo! Jeg blogger om alt fra min hverdag til sminke osv. Jeg tar masse bilder også. Håper du trives her ;)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

gøteborg

Hei!

Den siste helgen i mai drar jeg på jente tur til Gøteborg! Sammen med Julie, tante, mormor og mamma :) Jeg gleder meg kjempe masse og har alerede spart om en god del penger til shopping. Det er vel den største grunnen til at vi skal dit men vi skal også titte litt på ting der blandt annet tivoliet osv. Jeg tror det blir kjempe bra og få tatt en jentetur sammen, tror ikke vi har gjort det før. Mamma og jeg har det men ikke alle sammen sammen. Så det blir sikkert kjempe bra. 

Vi drar en fredag rett etter skolen og kommer hjem på en søndag. Man kan jo ta fly men vi kjører sånn at vi kan spare så mye mulig penger til shopping. Vi har planlagt dette lenge men bestemte oss for noen dager siden. Da lover jeg og ta bilder til dere også muligens en innkjøpsvideo :) Akkurat nå venter jeg på taco (♥) og hører på musikk. Men vi blogges snart!

 

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits