spørsmåls runde!

Ja da tenkte jeg og starte en liten spørsmåls runde her på bloggen! Har ikke fått noen enda men det kommer sikkert ( håper jeg). Det er nemlig veldig pinlig og starte en spørsmåls runde uten og få spørsmål..Men ja nå sitter jeg bare i kose klærne og tenker, haha ;) Det hadde vært veldig koslig om dere kommenterte dette innlegget og legger igjen noen spørsmål. Jeg tenker og kanskje ta spørsmålene på video hvis jeg får mange. Men hvis ikke så blir det bare et sånn ukas spørsmåls innlegg. Så da blogges vi (HUSK OG LEGG IGJEN SPØRSMÅL! :D )

Har du et spørsmål? ♥

hva er perfekt?

Nettopp, hva er egentlig det og være perfekt? Noen mener kanskje at det er og være sånn passe høy, tynn, kjempe pen, rik og langt flott hår? Men det går ikke..Ingen er perfekte og derfor kan vi ikke si hva som er perfekt. For vi kan tenke oss til det, men finner fortsatt flere feil. De som er litt overvektige skulle kanskje ønske at de va tynnere. De har jo en grunn, men når bloggere som er tynne og har en fin kropp som de burde være stolt av. Når de begynner og skrive at de må gå ned i vekt og at de synes de er for tykke..Hvordan tror dere det blir for de som virkelig trenger og gå ned i vekt?

Selvfølgelig hvis du har en blogg som skal handle om kosthold og hva du putter inn i munnen din hver dag så må man jo snakke om det. Men andre bloggere som legger ut videoer og bilder av hvor mye godteri de spiser også skriver de at de må begynne og trene..I tilegg så synes jeg faktisk av mange av bloggerne legger ut bilder av veldig mye godteri..Spiser dere virkelig så mye?? Og de er alikevel tynne og legger ut bilder når de bruker bekini og korte shortser..Liksom det gjør ikke meg noe men hva med de andre.

Jeg skjønner at det er din blogg og at det er opp til deg selv men jeg synes bare at visse ting er kanskje litt unødvendig. Masse unge jenter som sitter og leser masse om kosthold og ser hvor tynne visse folk er så tror jeg ikke det er et godt forbilde. Mange jenter på tolv og tretten som sikkert begynner og stresse med og gå ned i vekt for og bli akkurat sånn som bloggeren. Det er ikke mitt valg hva folk skal legge ut, jeg vet jo det. Men jeg ser ikke poenget i og legge ut sånne ting. 

Også når du legger ut bilder av der på treningen med sports- BH og kort shorts og deg som "pumper gjern" liksom! Også legger ut bilde av den nydelige salaten du lagte etterpå! Jeg selv har jo lagt ut bider av hva jeg spiser og en gang på en annen blogg la jeg ut bilde av en kjylling salat jeg hadde kjøpt til lønsj. Men jeg skriver ikke : En flott dag på treningen med jentene mine! Så skal jeg kose meg med en sunn og god salat før jeg legger meg. Må bli utvilt til en jogge tur med kjæresten i morgen vettu ;)... Ingen som jeg vet om har skrevet noe sånt men det virker som om det er det de mener..

Ok så det jeg prøver og si er at hvis du virkelig vil noe så gjør det på din måte og ikke la deg lure av andre. Og jeg er sikker på at om du virkelig vil gå ned i vekt så klarer du deg fint uten alle rosa bloggerne rundt deg. Jeg føler ikke noe press for og gå ned i vekt på grunn av bloggerne men jeg vet at andre gjør det. Så jeg mener at man skal tenke litt før man legger ut visse ting på bloggen. Her er eksempler på bilder jeg synes at er unødvendige..

 

 

Hva synes dere om dette?

 

 

ting dere kanskje ikke viste om Sofie!

Ja da tenkte jeg og lage et innlegg med noen ting dere kanskje ikke viste om meg fra før! Sånn at dere kanskje skjønner litt mere av hvordan jeg er som person osv? Haha det hørtes veldig teit ut men ja her er litt fakta dere kanskje ikke viste om meg :)

Mange av bloggerne er store forbilder for meg og jeg ser virkelig opp til dem! De største forbildene jeg har er faktisk to bloggere og det er l0ve.blogg.no og helenefremstad.blogg.no. Elsker personligheten dems og alt de gjør. De virker som to kjempe hyggelige jenter og jeg ser utrolig opp til. Jeg snakket faktisk med Helene i går :) Haha starstrucked ♥

Jeg elsker og se på youtube videoer sv bloggere som e.ks sminkevideo, innkjøp, julegaver osv. Haha ser på det veldig ofte :)

Jeg tar bilder av nesten alt jeg gjør og spiser og hvordan det ser ut hvordan det ser ut rundt meg osv!

Jeg har skillte foreldre, trooor jeg har hatt det i ca...eh 7 eller 6 år? Haha husker ikke..!

Jeg hører på musikk hver dag, har egentlig ikke noe valg for hvis ikke jeg setter på musikk så gjør noen andre det..Jeg er den yngste jenta i klassen og er nest nest yngst i klassen... :D

Jeg er 1.70..Haha hater høyden min men i klassen så er det mange høye..(Mange lave også ;) )

Jeg er en Beliber og skal på konserten hans når han kommer til Oslo!!Jeg er engeltig ikke redd for noe spesiellt men det er noen ting jeg er livredd for: sprøyter, blod, høyder, dra til legen og svelge piller..Grøss+ At insekter er liksom det farligste i verden..! Haha ;) En gang når jeg var hjemme alene kom den en veps i stua.. Jeg løp inn på rommet og tvi holdt i håndtake og kom ikke ut før mamma kom hjem..Jada

    

Til sommer`n har jeg spart hår i tre år

Ofte så drømmer jeg ting også etterpå er jeg 100% sikker på at der er virkelig. Da hender det at jeg blir redd eller veldig sur på noen på grunn av noe de gjorde i drømmen..Haha det er litt ekelt ;)

Jeg har klaustrofobi

Har pollenalergi og det er noe av det verste..Haha hater det

Jeg trives best hjemme og på hytta ♥

Jeg elsker og stå opp tilig og dra til flyplassen og kjøpe ting der og chille på flyplassen og spise der osv men jeg hater og fly..Jaja

Liker og ha tente lys rundt meg om kvelden ;) 

Jeg pleier og våkne rundt ti min før vekkeklokka går hver dag!

Jeg har flytter to ganger men i samme området ;)

Haha jeg elsker fortsatt og leke nødt eller sannhet ♥

Lærte dere noe nytt?

music in my head

Hei alle fine!

Jeg er hjemme idag også siden jeg ikke er helt i form enda, men uansett! Har masse tid til og blogge og planlegge bloggingen fremover. Kanskje jeg skal planlegge noen videoblogger? Så hva slaks videoer vil dere ha? Dere bestemmer :) Har nettopp spist litt frokost og sett på The Big Bang Theory ♥ Åh eelsker den serien så sykt! Mamma kjøpte sesong 1-5 nylig..Haha ser på det hele tiden. Hun kjøpte også Himmel Blå hvis noen av dere husker eller vet hva der er :) Elsket virkelig den serien men den slutter jo i fjor eller for to år siden? Haha husker ikke!
Noen som har sett noen av disse? 

songs del 2

Her er del 2 :D Vet egneltig ikke hvorfor jeg lager slike innlegg men det er vel for og varliere bloggingen min litt. Ikke bare ha bilder og tekst men også andre ting! 

 

songs del 1

Her er noen sanger jeg hører på for tiden..Det er mye forskjellig, noe gammelt noe nytt noe rolig eller faktisk tror jeg ikke det er en eneste rolig sang der..Haha ja del 2 kommer ;)

blogger jeg leser del 2

      

l0ve                                                                                                  helenefremstad

     

 martismula                                                                                          mammatilmichelle

Haha kommer ikke på flere! Og beklager for to rotete innlegg..Leser du noen av disse?

blogger jeg leser del 1

 

    

    andreabadendyck                                  sofiemote

   

betinabf                                                                                                auroramohn

Leser du noen av disse? Del to kommer

 

 

some pictures

Hei, her kommer noen bilder jeg tok i helgen bare sånn forskjellig. Haha ingen bilder av meg der men dere overlever nok! Er forresten syk idag så har masse til til bloggen. Det blir nok 2-3 innlegg til idag. Også har jeg spørsmåls runde slik at dere kan spørre meg om forskjellige ting, for og bli litt bedre kjent. Eller hvis det bare er noe dere lurer på da :)

Hva synes dere?

 

om meg

Jaja. Jeg har hatt tre blogger før denne, og grunnen kommer her. Først hadde jeg sofielilje.blogg.no, men etter et år fant jeg ut at den tok for mye tid og gikk utover skolen. Jeg slettet den uten og si det til blogg leserne mine..Jeg angret veldig og ble veldig lei meg, så jeg bestemte meg for og lage meg en ny blogg! Men jeg fikk ingen lesere og følte at jeg meg ikke hjemme på bloggen lenger. Slettet den også gikk jeg på samme smellen med og lage en til. Orket ikke mere og slettet den også.

Men nå noen måneder senere savner jeg bloggingen så mye at jeg valgte og begynnte helt på nytt med hvite ark. Selv om jeg savner den første bloggen min, skal jeg prøve og holde meg til denne bloggen nå! Vel det er egentlig ikke så mye og si om meg?..Jeg heter Sofie og n i bloggnavnet er forbokstaven i etternavnet mitt. Jeg er 12 år gammel og elsker egnelig og bare leve etter Yolo og Fish! Haha veet skikkelig teit men jeg liker det ;) Liker og ikke være helt som alle andre 24/7 liksom. Jeg er egentlig ikke så nøye og prøver og være positv..Og jaa hva skal man si? That`s me! :D Og jo jeg er fra Oslo.

Kan du si en ting om deg? 

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits