i nuet

Hei!

På denne tiden er jeg jo vanligvis på klubben, men det var ikke så gøy så jeg dro hjem igjen. Tok meg litt god suppe, et glass saft og satt på en av mine yndlings cover låter! Jada jada jeg er beliber men jeg hører faktisk veeldig mye på one direction! Elsker seriøst veldig mange av sangene dems! Dette er ikke dems men jeg elsker den! Dere kan høre på den i slutten av innlegget :)

♥♥

Jaa

 

innkjøp

Hei! 

Jeg og mormor tok oss en liten tur på senteret og mamma og Emil på trening! Veldig koslig men her er innkjøpet mitt :)

Ehheh uklart

199 fra H&M

Bikbok 199

Bikbok 199

Øredobber fra Bikbok (gratis) og litt sminke fra H&M tilsammen 50 kr!

Lipstick fra H&M til 50!

Synes? ♥

 

 

my day

Hei!

Dagen startet med og gå fort meen så gikk den sykt sakte..Også gikk den fort :) Har gjort alle lekser og spist middag. Fikk besøk av mormor idag! Men mamma mormor og Emil skal snart på fotballtrening så da skal jeg enten gå en tur (tviler) eller rydde litt. Eller kanskje finne på noe med en venn or something ♥ Vet ikke helt. Kanskje ta med kamera ut?:) Kommer kanskje ett innlegg fra meg igjen litt lenger ut mot kvelden men er ikke sikker da! 

See hva jeg fikk!:D

Åhh please :(

Haha random ♥

 

bilder fra de siste dagene

Hei!

Har tatt noen få bilder fra den siste helge dagen som da er søndag! Og litt fra igår :) Eller mest fra igår.

Hehe søndagsmat ♥♥♥

Haha..Herreguuud

Middag i går♥

Lekser etter middag..

Jaa :)

hyttebilder del2

Hei!

Her kommer da del to av hyttebildene jeg har tatt! Håper dere liker de, hyggelig med noen tilbakemeldinger sånn som på forrige innlegg! Tusen takk for det ♥

Hehe bolla ♥

Veeeldig uklart..

Jaa..

Ehhe

Sånn! Hva synes dere? :-)

hyttebilder

Hei!

Da var jeg endelig hjemme igjen! Så her kommer noen bilder fra turen. Må nok dele opp i to innlegg men det går bra :-)

:-)

Del to kommer :-)

 

 

skiturFeil vei? Vet..Idag gikk alle på (NOK) en skitur! Vi gikk ikke så langt men vi var mye ute. Vi stoppet og grillet pølser på en "plass". Kommer hjem i morgen og da blir det masse bilder og poste :-)
instagramHei :) Skulle bare si ifra at dere kan få masse oppdateringer om dagene mine på instagram! Følg meg gjerne, på Sofusenn
hyttekosHeii! <3 Har det sykt koselig på hytta med hele gjengen! Har tatt masse bilder til dere som jeg gleder meg til og poste. ENDELIG kom det trådløse nettverket på plass her oppe! Ahh reddet :-) Blir nok litt bedre blogging fra nå av! Vi koser oss ute hele dagen, står på ski, har snøballkrig og griller. På kvelden sitter alle med spill og film og masse godt ;-)
mobilbildervinterferien

Hei ♥

Etter skolen idag drar jeg rett på hytta (igjen) sammen med pappa og Emil. Mamma kommer opp på onsdag og det samme gjør mormor og Julie og Henrik også! Morfar og tante og onkel kommer ikke opp før neste fredag..Men det går bra. Problemet er at det ikke er internett der og jeg får ikke blogget. Kanskje jeg får blogget noe med moblien men da tar jeg desverre ikke med bilder! Men jeg skal ta med kameraet mitt og ta masse fine bilder til dere! Jeg lover full blogging når viterferien er over :) Kos dere!

 

 

my day

Heii ♥

Har pakket til hytta i morgen og mangler lekser.. Har gjort to av dem så det går nok fort! I gymmen i dag dro  vi til akebakken og akte på gummimatter.. Jeg gjorde det ikke haha gledesdreper! Ikke Maria, Nora eller Hannah heller så vi så på de andre tryne og ja falle av.. Er "noen" hopp i  bakken kan man jo si. Har som aldri fått noe kort i dag! Jaja ikke sånn at jeg dør heller :) Hadde vært fint men jeg skriver jo heller aldri til noen gutter. Emil skal i bursdag idag så det blir bare meg og mamma! Jeg stikker på klubben kvart på sju så det blir ikke så lenge men det går. 

 

 

snap snap

Heii ♥

Jeg, Nora og Martine tok en liten tur innom senteret..Igjen! Men jeg er der nesten aldri ellers. Denne gangen kjøpte jeg ingenting men jeg hjalp Martine og finne burdags presang til moren hennes som har bursdag i morgen!! Fant en del ting som hun sikkert kommer til og like. Nora og Martine kjøpte seg selvfølgelig red bull når vi fant det i butikken..Haha de ble kjempe hypre og jeg stod der alene..Haha folk snudde seg og bare "what the fuuuck??!..Sitter faktisk og knipser til en sang av Justin Bieber som jeg har forelsker meg såå mye i! ♥
lege besøk..

Hei ♥

Kom nettopp hjem fra legen. Dro fra skolen klokka 12 for og rekke timen min halv ett. Har vært helt bra i det siste så tok en tur. Måtte (selvfølgelig..!) ta blod prøve..S-P-R-Ø-Y-T-E..Haha min største fryyykt. Uansett så tok legen inn sprøyta men det kom ikke noe blod..Så vi måtte da to av de helsikkes blog prøvene..! Haha ble så sur når vi gikk. Nå er mamma i matbutikken også skal hun hente resepten min. Haha på svelge piller H-V-E-R dag! Hater det..Jaja om jeg ikk bli bedre etter og gjennom gå dette så..Ja..Da.. Haha

 

innkjøp

Hei! Kom nesten nettopp hjem etter og ha vært en liten tur på senteret med Maira ♥ Kjempe koselig! Her er innkjøpet!:

Leppestift fra casuelle i fargen pink love 30 kr,-

Samme bare annen farge Girly

Skål fra Kremmerhuset 39 kr,-

Smågodt bolle også fra Kremmerhuset (samme pris)

Her står det! Haha hva synes dere? ♥

 

 

ukas spørsmål 1

Hvor høy er du? Jeg er litt usikker men jeg er nok rundt 1.69

Hvem liker du? Haha liker ingen eller..? Haha neida

Hvor mange kjærster har du hatt? Ehh bare en

Kan du si fem grunner til at du liker JB? Han støtter fansen sin, han behandler alle fans med respekt, han virker veldig takknemlig, ehheh han er søøt og han er en person jeg ser opp til på en måte..

Kan du synge litt? Liksom jeg elsker og synge men jeg kan ikke synge!

Er du singel? Ja :(

Liker du og være singel/sammen med noen? Haha HATER og være singel..Meen det kan være deilig også

Det fineste minnet med din beste venn? Ehh...Kanskje når vi dro på hytta sammen! Eller leiskolen eller noe sånnt :)

Verste fag? -M-A-T-T-E-

Liker du noen nå? Haha alle spør meg om deg..Nope!

Hva er det frekkeste noen har sakt til deg? Haha vet ikke..Helt ærlig så sier folk ikke særlig stygge ting til meg..Men en gang bare på tull da. Så sa enat jeg var en jævla bitch haha ;)

Det snilleste en gutt har sakt? En som fridde og tre som har sakt de elsker meg ♥ Haha

Er det noe du har skikkelig lyst til og gjøre i fremtiden? Haha ja! Vil ha en klasse gjennforening! ♥

Tre ting du liker og ikke liker ved gutter? Elsker når gutter har: Fine øyne, pent smil og når de er litt sjenerte rundt meg ♥ Hater når gutter: sender meg stygge blikk, når de prøver og tøffe seg og når de forandrer ser kun for og få en jente..

Hva ville du hetet hvis du kunne velge? -J-U-L-I-E ♥

Hva hadde du gjort hadde en av foreldrene dine død? Ehh blitt lei meg? Gråtet..Nei hva tror du? Haha

Har du kjærste? N-E-I haha utrolig mange i klassen og på bloggen som spør om sånn gutte greier! ;)

Hvor mange kjærester har du hatt? Igjen 1...!

Hvorfor startet du og blogge? Først ville jeg bare teste det. Men så endte jeg opp med og like det! ♥

Hva synes du om meg? Martine jeg synes du er veldig søt og snill og du er en veldig god venn:)

Hva synes du om deg selv? Vel faktisk så er jeg ganske fornøyd! Og det er ikke så mye jeg vil forandre egneltig..Untatt ansikt osv haha;)

Hva er ditt idol etter Justin? Eller det er bloggere faktisk :)

Tusen takk for alle spørsmålene! ENDELIG! ♥

 

spørsmåls runde..igjen

Hellå ♥

Jaa, altså det hadde vært litt kult om dere faktisk kommenterte når jeg har spørsmålsrunde..Hvis ikke er det liksom liiit unødvenig av meg og ha det! Haha ;) Så ja da håper jeg selfølgelig på at jeg får inn noen spørsmål til spørsmålsrunde da! Hadde vært gøy og ha den på denne bloggen også! Så min første blogg fikk jeg mange lesere og da fikk jeg masse kommentarer og det var liitt morsommere men det går nok bra :) Må si jeg savner bloggen min veldig og angrer veldig på at jeg slettet dem men jaja ..

Yess

 

skidag

Hei ♥

Idag så har jeg hatt ski dag! Sikkert mange andre som hadde det også. I dag tilig så jeg noen gutter som gikk ute med ski, de gikk ikke på min skole.. Jeg hadde ikke meldt meg på noen ski aktiviteter i år. Er lei av de samme gamle greiene hvert år! Så jeg meldte meg på skøyter + aking! Vi dro til en skøyte bane som ligger rett ved skolen og kanskje tre minutter unna meg! (Flaks!) Og kanskje 20 meter bak den ligger det en akebakke. Det er vel ikke DRIT stor men jeg synes det er fin. Jeg og noen andre jenter akte hele tiden untatt den første timen. Vi akte på gummi matter og det gikk så syykt fort! Haha falt av nesten hver gang på veien ned.. Har hatt en veldig fin ski dag fakstisk :)

Har du hatt ski dag/ var den fin? ♥

outfit

Hei♥ Her er dagens outfit! Haha tok bildene med webben så det er helt forferdelig kvalitet men samma det..Haha orker ikke dra fram kamera!

Bluse eller jaa fra Bikbok

Hahastiliiig! Ja bukse fra Bikbok!

Synes?♥

bilde kvalitet

Hei! Jo altså bildene jeg legger ut på bloggen blir jeg liksom aldri helt fornøyd med.. Når jeg ser på et bilde jeg har lagt ut og når jeg ser meg selv i speilet er det som to forskjellige personer! Jeg ser egentlig ganske anderledes ut i virkeligheten..Sikkert litt teit og si det men jeg ser faktisk ganske anderledes ut i virkeligheten bare sånn at dere vet det ♥ Skal snart spise litt grøt faktsik! Før jeg om Maria går opp mot klubben for og henge litt der da♥ Så vi snakkes!

Haha sorry, prøver bare og spare dere for stygge bilder av meg nåå

 

dagen

Hei dere :)

Nå så hører jeg bare på musikk og har gjort unna alle plikter..Eller ja ryddet ut av sekken og gjort lekser! Deilig og være ferdig sånn at jeg ikke trenger og stresse med der senere i kveld. Mamma og Emil drar halv fem så da blir jeg alene hjemme. Gleder meg nesten litt i og med at jeg ikke akkurat kommer til og være på mye alene hjemme lenger. Mamma og pappa slutter tiligere enn de gjorde før og Emil skal slutte på aks..Så da blir det deilig og være litt alene. Også har jeg jo vært på hyttetur med mange..Jeg er en sånn som liksom "må" ha folk rundt meg men jeg må også være litt alene. Hvis ikke blir det ingen tid til og slappe av. Så når jeg er syk så er det digg i starten og være alene men så begynner jeg og savne klassemiljøet og alle i klassen. Er utrolig glad i klassen faktisk. Så i sommerferien er jeg liksom helt lost og savner alle så sinnsykt mye..Så til ungsomskolen kommer jeg til og slite litt siden jeg savner klassen alerede etter en dag liksom.. :(

 

 

helgen min

Fredag: Jeg tro en time før fra skolen sånn at vi kunne dra like tilig som de andre vi skulle dra med. Turen tok nesten 2 timer troor jeg? Tar bare en time men det var en del kø. Vi kom fram og slappet av litt, så gikk noen av oss ut (ikke meg..) så begynnte vi andre (ikke meg) på middagen! Vi lagde taco og det var såå godt! Spiste ikke før rundt syv og da vet det nesten 8 timer siden sist jeg spiste! Så fant vi fram godteriet og idoool! Haha var så koslig ;) Så hadde alle de små lagt seg og jeg mamma og tante så på senkveld før alle la seg. 

Lørdag: Våknet og stellte meg osv før jeg gikk ned til de andre også spiste vi frokost. Vi tok på oss skiene og gikk bort i en bakke. Sto litt der før vi begynnte på en ski tur...Mamma og Emil gikk fra meg og Julie og Heidi og Henrik gikk hjem uten at vi andre la merke til det..Haha så der sto vi..Hadde ikke kommet så langt så vi gikk rett hjem på maks 10 min :) Alle var ute og akte utenfor hytta. Vi fikk varm kakao og koste oss ute i sikkert et par timer. Så gikk alle barne inn untatt meg. Så grillet mamma Heidi og jeg pølser som vi tok med oss inn. Etter det så vi på film og jeg gikk opp på rommet jeg gjett hva? Jeg gjorde noe som jeg aldri gjør frivelig..Men jeg ....Leste..I en bok! Haha ;) Etter noen timer med..lesing ble det middag. Vi spiste biff også så vi på hver gang vi møtes etter det. Spiste selfølgelig litt eller.myye godteri. Når de små hadde lagt seg satt jeg mamma og Heidi og så på brides maids..Min nye yndligsfilm ♥♥

Søndag: Spiste frokost før vi gikk bort til en kjempe lang bakke som var liksom 2 min unna! Serr den var veldig lang haha:) Vi fikk liksom ikke lov til og gå lengere enn halvparten såå.. Akte litt der før vi dro hjem igjen. Vi gikk inn og fikk litt kjeks. Så gikk jeg opp på rommet og hørte på musikk (sovnet neesten♥) så var det middag..Stekte pølebiter, omelett og ostesmørbrød..Kjempe godt:) Så var vi litt ute og akte noen av oss og andre slappet av. Etter noen timer dro vi hjeem ♥

Haha et bilde av rommet mitt..

pausen min..

Hei dere!

I helgen hadde jeg bloggpause i og med at jeg skulle på hytta. Jeg hadde ikke særlig lyst siden en som gikk i klassen min får ca 3 år siden(??) skulle komme på besøk også ble jeg invitert i bursdag..Men det ble veldig koslig og det er en av de beste hytte turene jeg har hatt på veldig lenge føler jeg. Jeg tok masse bilder med instagram så dere kan se de der. Jeg heter sofienn om noen skulle lure :) Jeg dro sammen med tanten min Heidi, barna hennes Julie på syv og Henrik på 4, mamma og lillebroren min Emil på 8 snart 9!♥  Haha;) Jeg skal fortelle hva vi gjorde i neste innlegg sånn at dette ikke blir så langt! Skal skrive innlegget nå så vi snakkes! ;) 

Gamle bilder...Pleier og ta bilder med pc`n bare men webcamen er ikke best nå...

bloggpause

Ja..

rasisme

Hei dere :)

Idag skal dere få høre mine meninger om rasisme. Det er rart synes jeg at noen skal bli ertet, mobba og merket for livet på grunn av en farge. Jeg forstår ikke hvordan noen kan kalle noen får sånne ting sånn helt uten vidre. Tror dere virkelig at det er dem sin feil at de har en anderledes hudfarge enn det du har? For nei, de er ikke dem sin feil i det hele tatt! Og jeg vedder på at det ikke gjør det noe særlig bedre og bli mobbet på grunn av det. Liksom hvordan ville du følt deg? Det er det samme som om jeg skulle bli mobbet fordi jeg likte lilla liksom..

Desverre så blir folk som ser anderledes ut enn oss selv kald for stygge ting og det er faktisk ikke greit! Håper at dere skjønner det og ALDRI  vurderer eller sier rasistiske ting til en annen. For eksempel neger og svarting er vel det menst normale tipper jeg? Noen blir jo også mobbet for noe som de tror på som for eksempel relgion. Hvis jeg tror på en gud eller noe (gjør ikke det men dere skjønner) også skal andre kommentere eller mobbe meg for noe så teit? Håper det er flere enn meg som er imot dette og flere enn meg som skjønner hvor feil de høres ut og bli mobba for en farge! Haha dagens siste innlegg tipper jeg:)

Hva mener dere?

uvanlig men fin dag

Heii ♥

Dagene på skolen er litt rare siden noen krangler litt osv, ikke jeg men vennene mine krangler med hverdandre..Nok om det! Både Maria og Hannah var syke i dag så jeg fikk vært med litt andre. Jeg, Maria, Hannah og Nora henger sammen hver dag og er alltid sammen. Så jeg fikk vært litt alene med Nora og med andre venner, og der er jo fint :) De på skolen har måkt så det er en slaks haug eller hvordan man skriver det..Haha ;) Uansett så pleier liksom klassen og henge der også er det om og gjøre og kaste hverdandre over kanten..Haha er ikke drit langt ned men det er veldig gøy :D Det er ikke alltid noen trenger og dytte meg engang. For i og med at det er glatt også så faller jeg av meg selv! Haha :)

Har dere også hatt en fin dag? ♥

 

for en dag

Hey :D

Bare jeg som har hatt en helt jævlig dag? Skole dagen gikk sykt sakte og jeg var bare lei meg sur og sliten. Kom hjem og hadde en del lekser..Omfg! Haha dagens høydepunkt var konserten vi var på...Så ja. Har seriøst ingenting og blogge om siden dagen min sugde nå sykt. 

 

 

 

 

 

 

 

forandringer..

Hei dere..

Akkurat nå sitter jeg bare og hører på musikk og "tenker" litt. Jeg får en ekkel følelse av at jeg har gått glipp av noe viktig! At alle rundt meg vet det og kanskje at det er noe med meg? Det virker som om alle liksom "skjuler" noe for meg..De gjør sikkert ikke det men jeg har det litt sånn i bakhodet. I klassen er det mange forandringer nå fortiden. Mange som endrer stil, personlighet og folk som prøver og finne seg selv før de begynner på ungdomskolen. Det er egentlig litt trist for jeg føler at selv noen av de beste vennene mine ikke er der lenger..

At de er der et sted..Men at de liksom "ikke er der" alikevel! Det er veldig vanskelig og forklare og sikkert veldig vanskelig og forstå også. Og ikke bare folk i klassen men de som er rundt meg. Jeg føler meg nesten litt ensom siden alle er "borte". Hver morgen så føler jeg på en måte at det ikke er noen andre enn meg her..Ok jeg vet at dette høres veldig teit ut men det er sånn jeg har det. Jeg har det fint og ikke vondt, men det og føle at alle du elsker og er glad i sakte men sikkert forsvinner er ikke godt..

Føler nesten at jeg har gjort folk noe vondt, føler at de kompisene og vennene som jeg var masse med..Ikke er de samme lenger. Det er veldig vondt og jeg føler at de aldri kommer tilbake..Mange av gutte vennene mine har forandret seg litt men det er faktisk på en god måte♥ Men jente venninene mine er ikke helt de samme lenger. De virker veldig lei seg og føles ut som om de ikke vil være her lenger. Desverre har jeg opplevd at tre av mine aller beste venner har gjort ting de ikke skulle ha gjort..Og ihvertfall ikke i en så ung alder!

Det var en gymtime på skolen får en liten stund siden. Jeg hadde glemt gymtøy så jeg satt og så på de andre spille kanonball. Noen jenter satt og ledde, andre jenter danset helt vilt, noen av guttene kranglet og to jenter gråt. Klassen er ikke klassen lenger, alle har funnet seg en gruppe som de er sammen med hele tiden og ingen andre, kun dem. Skulle ønske at klassen var den eneste gruppen. Vel da jeg satt og så på kjente jeg nesten av tårene begynnte og komme..Hva har skjedd med alle sammen?

En veldig god venn av meg har det nok ikke så veldig bra lenger..Vil ikke snakke meg meg og har endret fullstensig stil og personlighet. Ikke at det gjør noe men det er litt tris med personligheten om dere skjønner. Føler at jeg har mistet henne helt og at jeg nesten ikke skjenner den nye henne lenger. Føler at jeg nesten ikke skjenner noen lenger..

ting som irriterer meg

1. Smatting..Jeg sier ikke mere
2. Folk som aldri kan se den lyse siden av en sak eller den "gode" siden da..
3. Hvis jeg er skikkelig sur eller irritert for noe, også er det visse personer som bare skal være positive, og ikke skjønner at jeg er irritert!
4. Folk som er såå utolmodige for eksempel på facebook hvis jeg ikke svarer innen 2 sek så går verden under for de liksom..Haha
5.  Folk på facebook som bytter profilbilde også er de kjempe fine og alt sånn, også skriver de åh facebook kvalitet, men det er bare midlertidig (haha aner ikke hvordan det skrives!)
6. Når sånne jenter som jeg kanskje ikke liker sånn veeeldig godt legger ut bilde på facebook også gjør de seg til og alt det der..Også får de faktisk 250 likes liksom..Whaat?
7. Når telefonen går tom for strøm
8. Når telefon regningen min blir veldiiig høy
9. Gå på ..S.K.I, altså jeg kan IKKE stå på ski..haha ;)
10. Når jeg sier noe som jeg ikke skulle ha sakt..Jaa det skjer vel ganske ofte
my morning

Hei:)

Endelig hår jeg fått unnagjort en  del ting som jeg måtte gjøre! Pappa og Emil (bror) dro på fotball trening halv ett, da tok jeg meg en kjapp dusj (siden vi ikke hadde mere varmt vann igjen). Så gikk jeg inn på rommet og sminket meg + kledde på meg. Så lagde jeg meg litt frokost og satt og så litt på tv. Haha såå gikk jeg inn på rommet og ryddet det (så ut som en svinesti) deretter satte jeg på litt musikk og logget in på facebook. Og nå sitter jeg her og skal kanskje en tur opp til Martine! Er naboer skjønner dere ♥

Haha skikkelig misfornøyd med bilde men orket ikke og ta flere..Haha life is hard! ;)

sminke kostene mine

Haha har veldig få men jeg trenge ikke flere..Hvertfall ikke enda ;)

outfit

Hello

Her kommer et kjapt innlegg

Skjorte fra Bikbok genser fra Cubus

For en stilling..Jaja husker ikke hvor den er fra ;) Skikkelig dårlig innlegg og dårlig kvalitet men jaa

i sminkemappe

I denne har jeg:

Og i denne har jeg:

Børstene mine kommer senere ;)

innkjøp, bikbok, h&m og cubus

Hei dere!

Jeg vet ikke helt om det blir kino i dag eller i morgen, men jeg tok meg en tur til byen. Først tittet jeg litt og fant en topp. Så kjente jeg at jeg var ganske sulten så jeg spiste lunch på Friday`s. Så fortsatte jeg og se litt og endte opp med tre poser. Jeg kjøpte faktisk ikke så mye men jeg ble veldig fornøyd. Her kommer noen bilder av det ;) 

Fra H&m

Bluse/skjorte til 249 kr,-

Fra Cubus

Helt vanlig singlett som jeg kjøpte to av. 99 kr,- per

199 kr,-

Fra Bikbok

199 kr,-

149 kr,-

49 kr,-

Og det var det! :)

 

 

rommet mitt

Jeg pusset opp rommet mitt for ikke så veldig lenge siden, og jeg har tatt masse bilder til dere! Så jeg håper dere liker de ;)

Synes? ;)

 

 

invitert ut

Heii

Først må jeg si at jeg har laget meg instagram..Ja vet liiitt sent ute men ja det gjør egentlig ikke så mye. Jeg heter hvertfall sofusenn. Har nesten ingen ting på den siden jeg lagde den i går kveld..Haha ;) Bare skriv hva du heter så kan jeg følge deg! Men ja uansett..Så har jeg blitt invitert ut på kino i dag! Sammen med Maria, Nora og Hannah ♥ ( Haha sorry til dere som kanskje trodde det var en gutt.. haha). Vel vi skal mest sansynlig se på Bully tror jeg den het..? Ja så jeg skal prøve og få tatt noen bilder men det er ikke helt sikkert. Maria= mariacn.blogg.no og Nora=onionbieber.blogg.no.!

Uuuklart

Bilder fra en kveld jeg hadde Maria på overnatting :)

egne meninger

Jeg mener at absolutt alle skal ha rett og har krav på og ha egne meninger. Man skal slippe og følge etter andres meninger og slenge seg på "bølgen". Uansett synes jeg at alle skal ha rett til og kunne ha sin mening uten og bli fratatt den retten! Og uten at noen skal bry seg så veldig mye om de synes meningen din er rett og slett drit teit..Men

..Men det er ikke alltid at du burde si akkurat hva du mener. Selfølgelig skal du kunne si det du mener om en ting eller en sak osv. Men det er faktisk grenser for hva man kan si meningene sine om! Hvis en venn av med har kjøpt seg en ny jakke. Også spørr den vennen meg om jeg liker den, og egentlig synes at den ser helt forferdelig ut så sier jeg jo ikke det! Da sier jo jeg at jeg syntes at den var kjempe fin! For man skal ikke si ting som kan såre folk. 

Hvis det foreksempel er sånn som dette da: Du har nettopp fått hvite en dårlig nyhet om venninen din eller kopis, bestis eller what ever..! Og du skal fortelle det til den person fordi det er noe den trenger og må få vite. Da skal du selfølgelig si det, men jeg mener mere sånn som eksemple med jakka. Hvis det er noe du sier fordi det er noe den person fortjener og få vite eller noe som den hadde funnet ut av uansett. Så gjør du det jo for og hjelpe den vennen.

Men om det er noe som er veldig unødvendig og som ikke "hjelper" den personen så veeldig mye så la vær! Det er ikke sånn at hvis en venn får en ny jakke som jeg ikke liker, da er det ikke sånn at jeg føler noen tvang for og si at den ikke er noe fin! Men jeg vet og har hørt at ikke alle vet eller tenker over det..Liksom dette innlegget er ikke rettet mot noen men dere skjønner? 

Her kommer noen randome bilder:

Fra bursdagen min..Ja ville spare dere for flere stygge bilder av meg.. :D

my day

Hei alle fine!

Da var jeg hjemme fra klubben, og ja jeg sitter egentlig bare og chiller..Har ikke gjort noe spesiellt i dag men Maria og jeg dro til henne etter skolen. Vi satt bare og så på noen morsomme videoer på youtube. Så dro jeg hjem spiste middag også slo jeg følge med Martine opp og ned fra klubben. Så ja ikke et veldig spennende innlegg men jaa..På veien hjem ente (hvis der er sånn det skrives..?) opp med og kjøpe den ene beinet under en bil og kneet rett i bildøra. Rart det ikke ble bulk..

Gammelt bilde..Just saying
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits