en sliten jente

Hei :)

Etter skolen i dag ble jeg med Maria på senteret for og hjelpe henne med og finne noen nye klær. Hun endte opp med to svarte bukser. Jeg kjøpte meg bare billett til bussen og t-banen..Hehe ♥ Merker veldig på kroppen at pollen er på vei. Blir veldig fort sliten, øynene svir og renner, har ofte feber, kvalm og vondt i hodet, tett osv osv. Men tar medisiner da ;) Er rett og slett helt ferdig og veldig sliten, skal bare slappe av resten av dagen. Samme i morgen tenker jeg, hehe ;)

 

 

romvideo

Hei♥

Da var endelig videoen klar, så da håper jeg dere liker den ;)

 

romvideo

Hei ♥

Har spilt inn en romvideo til dere. Bor jo annen hver uke hos mamma og pappa, så jeg har to rom. Men dette er da rommet mitt hos pappa og om dere vil han jeg lage en fra rommet mitt hos mamma. Jeg redigerte ikke denne videoen siden det er en romvideo, og den synes jeg ikke at jeg trenger og redigere. Men jeg håper dere liker den når den kommer. Jeg holder på og laste den opp på youtube så jeg vet ikke helt sikkert når den kommer. Kommer nok en gang  ikveld tipper jeg ;)

 

spørsmål

Helå ♥

Kunne dere gjort meg en tjeneste og stille meg noen spørsmål til spørsmålsrunde? Kommer til og ta alt på video, så til dere som maser om videoer, dere burde stille noen haha ;) Blir takknemlig om dere gidder og kommentere noen spørsmål ♥ 

 

homee

Heii ♥

Hadde ingen lekser i dag så slapper bare av med musikk. Klubb dag i dag så det blir sikkert bra ;) Er hos mamma nå men går ned til pappa til middag. Mamma jobber sent så det er ingen hjemme og det er litt deilig haha. Prøver og høre på en fin sang men den den teite isbilen utenfor gjør det ikke lett. Har liksom veldig lyst til og blogge, men det har liksom ikke skjedd noe som gjør dette innlegget litt mer "spennende" enn vanlig. Sorry for mange kjedelige hverdags innlegg men det kommer en del videoer fremover! ♥

Hatt en fin dag så langt? :)

an hour earlier

Hei :)

Vondt i halsen og slapp, det regner, jeg har nesten ikke sovet en dritt og ja. Ikke en god start på dagen med andre ord. Jeg skal nok på skolen men føler meg som søppel og om jeg hadde hatt et valg hadde jeg blitt hjemme. Men jeg vet ikke skal snakke med pappa først. Blir nok skole men får se da ;) Tusen takk for lesertallet i går!! Jeg vet at jeg får en sånn greie midt i videoene og at den er litt irriterende men det er redigerings programmet som gjør det. Sorry for det. Men hvertfall, hva vil dere ha i neste video?  ♥

 

Ha en fin daag ♥

videoblogg

Hei ♥ Her kommer de to videobloggene, dårlig kvalitet men det er redigeringsprogramet som gjør det :(( Håper dere liker den forde! :)

 

videoblogg på vei

Hei! ♥

Har da redigert en videoblogg til dere. Men haha klarte og glemme ganske mye (hvordan jeg fikk til det aner jeg ikke). Så kommer et innlegg etter dette med to videoer. Redigerings programmet gjør at videoen ikke dekker hele skjermen, også får jeg den dumme skrift tingen mitt i ansiktet..Haha dere skjønner når dere ser videoene senere :)

 

bilder fra kvelden

Her er de få få bildene jeg tok i kveld ;)

kvelden

Hei!! Fikk desverre ikke tak i noen venner som ville komme over så da blir det bare meg og Maria. Men det blir sikkert kos ;) Pappa står nå og lager biff og jeg og Maria skal se på film i kjelleren etter det. Spiste pølser til lunch og har kjøpt inn litt ting til kvelden :)

bloggerne på tur

Hei! Har vært ute med Maria og kjøpt oss is. Har vært oppe ved skolen og nå har vi lakket negler. Skal snart spise litt lunch ;)

sol og kino

Heii ♥

Har tenkt og gjøre noe ut av denne helgen og ikke bare sitte på rommet og gjøre ingenting. Har dusjet og sminket meg, så skal bare skifte og spise før jeg rydder rommet. Har tenkt og spørre om noen venner blir med på hjemme kino i kveld. Har jo hjemmekino nede i kjelleren som vi nesten aldri bruker så hvorfor ikke? Før det vil jeg ut, og bare finne på noe. Har ikke lagt flere planer enn det enda men det kommer nok. Tok noen bilder til på tisdag, så tenkte og legge ut de nå :)

t.g.i.f

Hei ♥

Idag skal vi få middagsbesøk av bestefar for det er kjempe lenge siden sist. Det blir sikker kjempe koselig :) Vi skal ha taco. Jeg tipper jeg går opp til klubben med maria etterpå. Så spørs om det blir mere blogging i dag vet jeg ikke så derfor blogger jeg nå. Hører som vanlig på musikk og er litt på facebook. I dag tilig hadde jeg feber, vondt og tett i hodet, tett i ørene, vondt i halsen og en tett nese. Og veldig slapp, men jeg ville prøve meg på skolen og det var lurt. For på veien til skolen ble jeg bedre. Ha en fin dag/kveld videre :)

Gammelt bilde..haha fant ikke noe annet ;)

skolen

Hei da stikker jeg på skolen også snakket vi senere :D

kakao in my heart

Hei! I dag er jeg ganske slapp, tett i hodet og i nesa og vondt i halsen. Men jeg er bedre enn i går :) Mamma lagde kakao til meg nå. Det var kjempe godt! Skal ikke gå før om 40 min så kan bare slappe av i mens. Ha en fin dag :)

bilder av rommet mitt

Hei! Her er noen bilder jeg har tatt av og på rommet mitt hos mamma :)

halsen min dreper meg

Hei! I går etter skolen fikk jeg sånn akkut vondt i halsen. Det var ikke så ille men utover kvelden ble den verre. Det svir og stikker uansett hva jeg gjør. Så på skolen i dag har jeg med repsils. Våknet flere ganger i natt av at jeg hadde vondt. Men det går sikkert over ;)

fem ting dere kanskje ikke viste om meg

#1. Før så brukte jeg sykt mye sminke. To pudder, concealer, tre mascaraer, masse stygge ting på øyenbrynene og tre leppe produkter. Men nå er det to mascarar, en lypsyl, en børste til bynene og concealer!

#2. Jeg er utrolig, utrolig dårlig i matte på skolen..Det suger :((

#3. Jeg ser nesten aldri på tv. Om jeg gjør det så er det siste timen før jeg legger meg :)

#4. Faget jeg er best i på skolen er norsk.

#5. Har bare hvert i seks land

 

just give me a reason

Hei! Dette er garantert min nye favoritt sang ♥ Eelsker den :))

lekser

Hei ♥

Da var det lekse tid..Nei, ingen måte jeg kan får det til og høre kult ut. Orket ikke gjøre lekser med en gang jeg kom hjem fra skolen i dag, så jeg spiste og slappet av litt først. Holder på med en norsk lekse nå siden jeg gjorde matte på skolen. Men skal bare slenge inn et innlegg før jeg fortsetter! Vi har hatt vikar i nesten alle timene i dag og hun var faktisk veldig hyggelig. Mange vikarer driter i oss og det vi gjør. Man kan nærmest gjøre hva man vil i timene uten at det får noen spesielle konsikvenser. Men hun her var ganske streng og skrev ned alle som ikke oppførte seg. Haha håper ikke hun skrev opp meg.. :/ Ops..

Så fort jeg får blogget og gjort lekser så tenker jeg og få med noen ut. Haha vet ikke helt hvem men det finner jeg nok snart ut. Det som er så utrolig kjipt nå er at jeg har sykt vondt i halsen. Og da mener jeg vondt, ikke sånn ikke klarer og prate vondt men det kjennes liksom ut som om jeg har en klump i halsen.. Æsj jeg vet det høres sykt ekkelt ut men det er sånn jeg føler jeg. Når pappa kom hjem fra jobb i stad tok han meg automatisk i panna og sa etterpå at jeg var veldig varm. Ikkje braa 

Prøvde og spare dere for bilder av meg haha ;)

instagram bilder

:)))

bilder

:))

tre kjoler

Hei! Haha dette var egentlig bare noe jeg gjorde i går men hvorfor ikke legge det ut på bloggen. Jeg prøvde nemlig tre kjoler i går, også tok jeg bare bilde med telefonen og la det ut på instagram. Så jeg lurte på om dere kunne stemme på hvilken kjole dere likte best? Man ser desverre ikke sååå mye av de men håper det går greit. Bare skriv 1,2 eller 3 ;) Hadde vært gøy og se så kjempe hyggelig om dere kommenterer deres mening :D

sunshine

Hei! Er allerede klar, så da hadde jeg tid til og blogge. Hører på musikk og er utrolig glad for den siste uken har det vært overraskende varmt ute, sol hver dag men litt vind da. Det er så deilig når det er sol ute. Blir mye gladere av det. Så ja det er sol ute og det er nesten umulig og se hva jeg skriver for det er så lyst.

ikke en god start

Hei ♥

I natt våknet jeg av at mamma og Emil var oppe siden Emil er syk..Det var vel rundt kvart på fem og siden da fikk jeg ikke sove mere. Stod opp litt før syv siden jeg ikke orket og ligge og vente lenger. Er sykt trøtt og ja. Skal egentlig bare spise litt frokost så er jeg klar. Har veldig vondt i magen men det kommer av at jeg har vært lenge våken og ikke spist noe. 

Ha en fin dag videre

fuck deg vind

Heei..

Har klart og legge opp til et lite bloggfravær. Men jeg skal prøve og blogge mere fremover. Som den dårlige bloggeren jeg er (..) så orker jeg ikke fortelle alt jeg har gjort i helgen. Men har hatt mye besøk, vært mye ute og spist en grandiosa med Maria som ikke akkurat var stekt..Haha jada ♥ My day har gått både sakte og fort..Har vært fin og kjedelig. Her i oslo (hvertfall her hvor jeg bor) blåser det helt sinnsykt mye! Om du har litt langt hår (som jeg) og ikke gidder og sette det opp (der har du meg) så ender du opp med afro.. Kan ikke gå utenfor døra engagn før håret ditt får en ny sil og nytt skille. Utrolig irriterende men that`s life ♥

Hahahaha gammelt bilde assa

bilder fra helgen

:))

torsdag...endelig!

Hei ♥

Litt rart og tenke på at i dag skulle jeg egentlig på en Justin Bieber konsert..Men får håpe de som kjøpte billettene får en fin opplevelse ;) Jeg eelsker torsdager!! Vi har to timer gym+ at det er klubb. Jeg liker liksom klubben best på torsdager..Også i dag etter skolen drar jeg til mamma. Vi kommer sikkert til og kose oss, og jeg bestemte middag. Selvfølgelig ble det grandis! Haha ikke favoritt maten min men jeg og mamma spiser det faktisk veldig ofte når vi er alene. Det går jo så fort ;)♥

Haha Emilie sine sko ;))

Ha en fin dag ♥

ute med Maria

Hei ♥

Kom nettopp inn etter og ha gått rundt ute sammen med Maria. Haha vi møtte på fem gutter fra klassen på veien. Ikke alle sammtidig med nok om det. Sitter egentlg bare og hører på musikk akkurat nå og prøver og få tak i Maria igjen. Men hun svarer ikke.. Så da slenger jeg bare med noen mobilbilder ;)

 

SJP NYC

Hei :)

Dette er da min favoritt parfyme. Jeg burker jo egentlig ikke parfyme men jeg har noen. Og av dem så er denne garantert den beste. Elsker den! Så her er noen bilder, og jeg anbefaler denne på det sterkeste ♥

Oslo in my heart

Hei dere ♥

Dagen har gått drit sakte, har ikke hatt bly til passeren, verdens værste hårdag, det blåste sand i øynene mine hvert friminutt (nesten) osv osv..Men det som reddet dagen var at det har vært helt perfekt ute. Masse sol og det er pluss grader, faktisk ganske varmt. Elsker og bo i Oslo på disse tidene ;)

Beste parfymen ever ♥ Kommenter om dere vil ha et innlegg om den!

Har dere hatt en fin dag? 

 

my day

Helu♥

Dagen har gått sakt men har vært morsom og fin! Jeg må være ærlig, det er egneltig ganske kult og vite at Justin Bieber bare er noen minutter unna meg og spiller konsert akkurat nå ;) Hahaha Nora kommer til og komme i sjokk på skolen i morgen! Håper hun hadde en super opplevelse noe jeg er veldig sikker på! Bloggen hennes heter justinsgirlfriend.blogg.no haha. Mange av jentene i klassen skal på konserten i morgen og den 18 også. Håper alle får det fint.. Haha stakkars de som var i byen i stad. Det var sikkert stappa. Hører naboen spiller Justin Bieber nå haha :D

Ha en fin kveld videre :)

rain..rain..rain

Hei :)

Dagen i dag har vært veldig morsom og fin men desverre har det regnet veldig. Både i dag og i går. Men det regner heldigvis ikke nå.. Jeg og Maria stikker opp på klubben rundt syv tiden. Har gjort ferdig leksene og ryddet rommet. Så skal bare spise før jeg er helt klar. Haha det eneste som sugde i dag var at jeg forsov meg.. Haha fikk liksom 20 min til og bli ferdig med alt. Noen trenger ikke mer men jeg er ikke raskest når jeg er trøtt. Spesiellt ikke på mandager! 
tangle teezer

Hei! 

Tenkte og fortelle dere om verdens aller beste hårbørste :) Nemlig tangle teezer! Jeg har den da i rosa og har hatt den en god stund. Bruker den hver dag og elsker den! Hvis du har floker så gjør det ikke vondt og den får håret ditt til og se kjempe bra ut. Jeg kjøpte min på lucky duck så om dere vil kjøpe den så kan dere hvertfall kjøpe den der. Den anbefales på det aller sterkeste og den finnes også i flere farger. Elsker designet også. Den er helt perfekt :)

My love ♥

 

gøteborg

Hei!

Den siste helgen i mai drar jeg på jente tur til Gøteborg! Sammen med Julie, tante, mormor og mamma :) Jeg gleder meg kjempe masse og har alerede spart om en god del penger til shopping. Det er vel den største grunnen til at vi skal dit men vi skal også titte litt på ting der blandt annet tivoliet osv. Jeg tror det blir kjempe bra og få tatt en jentetur sammen, tror ikke vi har gjort det før. Mamma og jeg har det men ikke alle sammen sammen. Så det blir sikkert kjempe bra. 

Vi drar en fredag rett etter skolen og kommer hjem på en søndag. Man kan jo ta fly men vi kjører sånn at vi kan spare så mye mulig penger til shopping. Vi har planlagt dette lenge men bestemte oss for noen dager siden. Da lover jeg og ta bilder til dere også muligens en innkjøpsvideo :) Akkurat nå venter jeg på taco (♥) og hører på musikk. Men vi blogges snart!

 

nattet

Hei :) Etter bursdagen i går sov Maria over hos meg! Det har vært kjempe hyggelig selv om jeg kanskje får problemer med og stå opp i morgen tilig :/ Fikk nemlig ikke sove noe som er veldig kjedelig. Har nettopp ryddet rommet og sitter egentlig bare og kjeder meg..Hva jeg skal gjøre resten av dagen aner jeg ikke men jeg er veldig sikker på at jeg ikke skal ut ;) 

Hva skal dere i dag?

outfit

Hei! Da stikker jeg i bursdagen til Hannah. Men her er hvertfall det jeg har på meg haha ?

i sminkemappa

Sminkemappe fra h&m

Krem fra Aderma

Concealer fra h&m

Dark brown eyebrow liner fra h&m

Eyebrow fix fra h&m

To sminkekoster

Børste fra h&m

Vippetang fra The Body Shop

False lash telescopic fra loreal

Sånn ser børsten ut 

False lash effect fra maxfactor

Sånn ser børsten ut

Leppomader fra Lipsmacker

Leppomade fra The Body Shop

Lipgloss fra h&m

 

Leppestift fra YSL

 

Holmenkollen

Hei! Jeg pappa og Emil tok en tur opp til Holmenkollen i stad! Så her er noen bilder ?

bursdag

Hei!

I dag skal jeg i bursdag til Hannah, noe jeg gleder meg veldig til. Vi skal se på film sammen tror jeg? Som sakt kommer jeg til og ta med camera også poster jeg bildene når jeg kommer hjem. Bursdagen er ikke før rundt 4 så før det skal jeg finne på noe. Hva det er vet jeg ikke helt enda men jeg finner vel på noe..Så da blogges vi litt senere! ♥

 

 

home again

Hei :)

Kom hjem fra klubben for en god stund siden men jeg slappet av litt med pappa og Emil før jeg satte meg ned for og blogge! Det var egentlig veldig gøy på klubben men i og med at det var bieber kveld så kom jeg hjem halv døv og litt i sjokk..Haha Nora ble jo helt vill over alt som har med Justin og gjøre. Også teller hun ned dager til konserten og i dag er det fire dager til hun skal. Jeg hadde billetter men siden jeg ikke liker han lenger så fikk jeg solgt dem på fire minutter på face..Haha praktisk ;)

Akkurat nå hører jeg på min nye yndlingssang av Bruno Mars! Marry you heter den ♥ Maria la den ut på bloggen sin men der var det en haug med venner av et ektapar som lagde en slaks "musikkvideo". Eller det var en mann som skulle overraske kona si. Han satte henne inn i baksetet i en bil som kjørte sakte avgårde. Hun fikk noen høretelefoner til og høre på sangen. Masse venner og familie kom i mens bilden kjørte og nynnet til sangen og gjorde masse greier. Men det var jo bare hun som hørte musikken. På slutten kommer mannen hennes og frir! De er de første som har gjort noe sånt og det er en av de kuleste videoene jeg noen gang har sett! Dere burde se den ;)

 

de beste leserne i verden

Hei ♥

Dette innelgget er til alle dere som tar dere tid til og gå innom bloggen min hverdag og kommentere. Dere er fantastiske alle sammen. På min første blogg hadde jeg mange lesere og det er ikke lenge igjen før jeg får ganske mange her også! Det er så mye morsommere og blogge når man faktisk har lesere. Haha har ikke så mange som det høres ut som men jeg bryr meg ikke. Uansett om jeg har 500, 60 eller 2 lesere så gjør det ingenting. For det gir meg inspirasjon uansett. Det er jo dere som er den av grunnene til at jeg vil blogge ;)

Selv om jeg ikke vet hvem noen av dere er så er det kjempe hyggelig at dere leser bloggen min. Jeg vet at jeg ikke er den mest spennende bloggeren eller den flinkeste men jeg skal bli bedre ;) Prøve og blogge minst en gang hver dag og ha litt mere spennende innelgg. Så jeg ser frem til bloggingen fremover og håper dere også gjør det !♥

 

tgif

Hei!

Helt ærlig føler jeg at denne uken har gått utrolig fort! Så jeg har egentlig ikke tenkt så mye på fredagen og hadde til og med glemt at det var fredag  idag! Men når jeg fant det ut ble ejg selvfølgelig veldig glad ;) Etter skolen i dag skulle jeg egentlg til pappa men jeg hadde glemt noe hos mamma så jeg gikk hit. Og her sitter jeg da og hører på musikk. Skal gå ned til pappa og Emil når det er middag. I dag skal jeg helt klart på klubben og gleder meg faktisk veldig av en eller annen grunn?♥

I morgen skal jeg i bursdag til Hannah så det blir sikkert kjempe bra! Da kan jeg sikkert ta med meg camera sånn at jeg får tatt noen bilder til dere. Jeg er jo tross alt blogger ;) På søndag vet jeg liksom aldri hva jeg skal for jeg pleier egentlig ikke og planlegge helgene mine så nøye. Liker best og ta det chill også heller bestemme meg i helgen! Men ja da blogges vi snart :D Ha en god helg!

Haha tok bare et bilde av dekslet mitt ;) Eller heter det dekselet?..Haha fuck that ;D

 

no scrubs

Haha Glee in my ♥

a ton of homework

Hei!

Skoledagen i dag var egentlig ganske "chill"? Først hadde vi en lett prøve i digita kompetangse. Jeg ble fort ferdig og skulle søke opp noe på google. Og akkurat da jeg kulle spøre om jeg kunne lever prøven skulle jeg krysse ut google..Men neida selvfølgelig krysset jeg ut prøven. Så det endte med at jeg fikk fire minutter til og bli ferdig noe jeg selvfølgelig ikke rakk. Etter det gikk vi ned sammen med A klassen for og bygge bruer. Haha min gruppe fikk det selvfølgelig ikke til! Haha ;)

Også hadde vi to timer med gym! Så ikke noe spesielt egentlig. Hadde forresten et tonn med lekser i dag! Jeg skulle skrive en side med engelsk nesten en side med en raport om det vi gjorde på skolen og en side med en sånn søke dings. Også måtte jeg øve på de engelske glosene..Men nå har jeg "fri" resten av dagen. Blogges senere ;)

 

 

2 hours of gym

Hei ♥

I dag er yndlings dagen min, eller hvertfall når det gjelder hverdagene. For i dag har vi to timer gym (♥) også er det klubb (♥). Liker meg best på klubben på torsdager..Vet ikker helt hvorfor men. Spier god morgen yoghurt og skal snart gjøre meg klar til og gå. Pleier og bli kjørt til skolen klokka åtte men i dag måtte mamma dra kvart på åtte. Og det gidder ikke jeg så jeg går rundt ti over åtte ;)

 

hos Maria

Hei!
Haha vi ble veldig kalde så vi gikk inn til Maria. Vi sitter egentlig bare og snakker om litt forskjellig. Tok et bilde til dere eller noe i mens vi var ute. Sorry men glemte og ta flere ;) Også er det noen fra før vi gikk ut da!

favoritt glee sanger!

Hei!

Her kommer da mine favoritt glee sanger og dere burde høre på noen av de! De som synger er veldig unge og har helt rå stemmer! Bare søk på Glee på youtube så kommer det opp masse cover sanger som de har gjort! Glee er jo egentlig et tv program men man finner alle sangene deres på youtube. Jeg elsker både programet og sangene ♥

 

ut med Maria ;)

Hei dere ♥

Skal snart ut med Maria igjen! Vi drar sikkert på senteret eller noe før vi går rundt og bare snakker litt tipper jeg? Det er ihvertfall det vi vanligvis gjør. Også må jeg jo takke dere verdens beste lesere! Hadde flere lesere i dag en jeg har hatt på en stund :) Ble kjempe gira når jeg gikk inn på bloggen og så det :) Tusen, tusen takk! Det er på grunn av dere at jeg blogger :D Kan ikke få takket dere bedre, men lover og ha bedre blogging fremover! I neste innlegg kommer favoritt sangene mine fra Glee! Eller de jeg hører mest på hvertfall ;) (PS: Tusen millioner takk!!!)

Bloggæs ♥

 

good morning sunshine

Hei :)

Hver dag denne uken har jeg våknet opp til sol! Og det er sinnsykt deilig og tenke på at det ikke er så altfor lenge til sommer ;) Akkurat nå sitter jeg egentlig bare og spiser frokost? Haha fikk veldig god tid i dag så tenkte jeg kunne blogge litt nå. Hører som vanlig på musikk og pappa har ikke stått opp enda..Haha jeg står alltid opp først og han står ikke opp før rundt ja, denne tiden egentlig. Mamma skal snart komme ned med en gensker til meg som jeg glemte hos henne i går så jeg sitter bare i en hettegenser. Pappa kjører meg på skolen rundt åtte tipper jeg så håper hun kommer før det.

På skolen i dag skjer det ingenting spesielt tror jeg? Har vanlige fag og ja. Det blir vel greit det..I går i mattetimen skulle vi rette matteprøven vi har hatt også fikk vi høre på musikk. Jeg er sånn som klarer og konsentrere meg mye bedre med musikk så det var veldig gøy! Hører på musikk til leksene hver eneste dag fordi det gir meg inspirasjon til og gjøre dem. Alt er mye morsomere med musikk til. Eller det synes jeg ihvertfall da ;) Også har jeg begynnt med vårjakka! På morningen er det veldig kaldt, men utover dagen blir det faktisk veldig god temperatur ♥

 

senteret

Hei! I stad gikk jeg bort til Maria også gikk vi videre sammen opp til senteret. Kjøpte i ingenting men var lenge ute og så på noen gamle videoer jeg hadde tatt av noen i klassen og Maria! Haha vi har (selvfølgelig) ledd masse. Men etter en stund ble det veldig kald så begge gikk inn :)

gleder meg!

Hei ♥

I dag gleder jeg meg veldig til skolen, og det er rett og slett bare fordi vi har sløyd. Dette er siste gangen så håper jeg, Emilie og Martine rekker og bli ferdig med det vi lager. Også skal vi ha sånn norsk-prosjekt i dag også, og det gleder jeg meg til. Ha en fin dag også blogges vi etter skolen ;)

 

natta

Sov godt ?

whitout you

Hei!

Har mange innlegg hvor jeg poster sanger. Men jeg hører veldig mye på musikk og finner ofte sanger som jeg forelsker meg i ♥ Haha her er en til ;)

 

sunshine

Hei :)

I dag har det vært sol hele dagen og det er sinnsykt deilig! Blir i mye bedre humør når været er på sitt beste ;) Etter skolen i dag dro jeg og Maria hjem til henne. Vi gjorde lekser (selvfølgelig) også så vi på noen youtube videoer. Haha vi har ledd veldig mye men det gjør vi nesten alltid når vi er sammen. Jeg skal sove hos pappa i dag, også skal jeg jo på klubben da. Maria skal i bursdag i dag men jeg håper hun rekker klubben. Det er liksom ikke like gøy uten henne der. 

I engelsk timen i dag så skulle vi lese opp noe som vi hadde skrevet opp høyt. Jeg har egentlig ikke noe i mot og lese opp høyt men engelsk utalen min suger.. Helt greit og lese opp i norsk osv men alt blir liksom mye verre på engelsk. Læreren pleier og trekke lapper fra en sånn boks med navnene våres på. Haha jeg satt og krysset fingerene mine og heldigvis så ble det ikke meg. Neste innlegg tror jeg nok skal handle om det og være homofil siden noen av dere ville at jeg skulle ha det. Så da blogges vi da ♥

Fra helgen ;)

Ha en fin dag videre :D

ukens spørsmål #4

Hvem er din favoritt skuespiller? Jeg vet ikke helt

Hvor er ditt drømme-reisemål? Thailand, USA, Maldivene osv

Hva vil du bli når du blir stor? Har absolutt ingen anelse 
Hva er det mest sjarmerende hos en gutt? Smilet, øynene og hvordan han oppfører seg..Tror det er det :)

Hva ville du gjort dersom du fikk bestemme over hele verden en hel dag? Haha tvunget alle til og gi meg minst 1000 kr hver :DD Neida jeg vet ikke helt. 

Hvor viktig synes du skolen er? Veeeldig viktig! Selv om jeg ikke alltid synes det er drit gøy..

Favoritt sko? Heeelt klart de hvite conversene mine♥ Lovee! Haha skal snart kjøpe nye

Hva er det fineste en venn og en gutt har gjort mot deg? En gang så fikk jeg høre at en jente hadde baksnakket meg også hadde bestevennen hennes (som ikke er så god venn med meg) sakt opp mot henne! Og det er jo litt kult da ;) Også med gutter så er det jo når de gir meg komplimenter også var det også en gutt som hadde stått opp får meg når en annen hadde sakt noe. Vet ikke om det er sant men har hørt det fra en venn :D

Har du dyr? Jeg har aldri hatt dyr men vi skulle egentlig får hund for to eller tre år siden. Men noen andre kjøpte den før oss :( Duster..Haha neida ♥

 

Skulle fått med en sånn hjem :/ 

Er du allergisk mot noe? Ja mot egg og pollen og sånn nyklippet gress tror jeg..Haha øynene renner hver gang jeg går fordi det

Kan du ha et innlegg med favoritt sanger? Jepp det kan jeg nok ha snart ;) 

Kan du ha en videoblogg snart? Ja jeg har prøvd og spille inn maaange videoer men det går ikke og laste de opp :( Men skal se hva jeg får til ;)

Har du kjæreste? Nei

Vil du ha kjæreste? Neei ikke så veldig :)

Hvilken klasse går du i? Jeg går i 7B ♥ 

Hvor mange er dere i klassen? Vi er 27 stk.

Hva gjør du med håret ditt til vanlig? Jeg vakser det og grer det? Også bruker jeg sånn olje og noen ganger setter jeg det opp i en helstehale.

Hvordan kom du på bloggnavnet? Sofie er navnet mitt og n er forbokstaven på etternavnet mitt. Også var sofien.blogg.no opptatt så da tok jeg med en e til ♥'

Hvor kjøper du de fleste klærne dine? Gina, H&M, Cubus men det aller aller meste er fra Bikbok :D

Hvor skal du i sommer? Jeg og Maria skal på hytta, også skal jeg, pappa og Emil på telttur. Også skal jeg og noen andre kanskje til Spania også et til sted med pappa Emil og sikkert noen venner. Men vi vet ikke helt hvor enda ;)

Hva synes du om lesbiske eller homofile? Og kan du ha et innlegg om det? Jepp, tar heller det i et eget innlegg..

 

 

 

spørsmål

Hei!

En jente på bloggen som kaldte seg "TheaEmilie♥" kom med noen spørmål til bloggen ;) Så jeg skulle bare minne dere på at det er bare og stille meg flere spørsmål. Mamma og Emil drar snart på fotballtreningen og hvis jeg får noen spørsmål så kan jeg svare i dag ;) Så kom med spørsmål!

Haha et gammelt bilde fra bursdgen til Maria ;)

nye sminkekoster

Hei! For noen uker siden bestilte jeg 18 sminkekoster på nettet til kun 76 kr! Og de er faktisk ganske bra. Så jeg tenkte og vise dere de kjapt i et innlegg ;)

natta

Natta! Sov godt lesere ?

teenagerpost`s

 

 

 

 

 

 

:)

                                                                                                                                                                          

bloggpause

Hei!

Til dere som kanskje lurer så nei det har ikke skjedd noe ;) Men jeg orker ikke blogging denne helgen, og vil bare slappe av ♥ Håper det går bra også får dere ha en fin helg, også blogges vi ;))

 

klubben med Martine

Hei ♥

Skal snart møte Martine og gå opp til klubben med henne ;) Jeg er rimelig sikker på at vi ikke kommer til og blogges før i morgen men hvem vet? Kanskje det kommer noe i kveld. Men siden jeg skal dusje og passe Emil så tviler jeg. Håper det går bra. Gleder meg veldig til og komme opp på klubben, de har jo hatt stengt nesten hele påskeferien. Så vi blogges ♥

 

spørsmål

Hei!

Gikk veldig fort den spørsmålsrunden.. Men det kommer til og bli en fast greie sånn at jeg svarer på det hver uke! Så kom med spørsmål om dere lurer på ;) Og husk at det går helt fint og være anonym ♥ Så om det var noe dere ikke fikk stillt eller noe mer dere lurer på så bare spør. Så mye dere vil ;D 

 

home

Hei ;)

Har gjort lekser og vi hadde overraskende lite! Haha ikke at det gjør noe.. Pappa og Emil er på sånn foreldre samtale greier så jeg kom hjem til tomt hus og ble dritfornøyd! Er nesten aldri alene hjemme lenger så det var veldig deilig ♥ Skal som sakt på klubben i kveld, og passe Emil. Haha passe på og passe så..Han legger seg før pappa drar uansett. Jeg pleier og se på tv og slappe av :D Treningen starter vel halv ti eller hvart på ti? Også kommer pappa hjem igjen rundt kvart på tolv.

 

 

god morgen+ sunhine

Hei ♥

Masse sol ute! Blir mye gladere når det er sol ute ;) Vedder på at det er drit kaldt ute..Men det går vel. I dag har vi sånn lang dag med to timer med gym på slutten. Men jeg liker gym litt så det gjør egentlig ikke noe. Også er det klubb i dag, så det skal jeg på. I kveld på jeg sitte barnevakt for Emil siden pappa har hockey trening hver torsdag. Så det kan hende at jeg må gå litt før fra klubben men det går bra. Ha en fin dag, også blogges vi etter skolen ;)

;)

 

ukens spørsmål #3

Hvor høy er du? Dette er det jeg liker minst med meg selv, hater og være høy men desverre så er jeg 1.70. Skulle gjerne vært lavere men..Hva liker du og gjøre på fritiden? Masse rart, men jeg elsker og henge med venner og være på klubben ♥ Gå på kino og haha dette er veeeldig barnslig og ikke alltid like gøy men noen ganger synes jeg nødt eller sannhet er veldig gøy haha ;)

Nevn tre bra ting med deg selv? Vanskelig du.. Kanskje at jeg ikke er en stor fan av og baksnakke (har selvfølgelig gjort det for hvem har ikke det men jeg liker det ikke), og at jeg støtter vennene mine.. Haha håper det eller føler ihvertfall det? Og kanskje at jeg ikke dømmer noen. Folk kan være akkurat som de er jeg kommer ikke til og dømme deg får det ;)Tre ting gutter MÅ ha for at du skal falle for dem? Jeg bryr meg ikke så veldig mye..Så lenge jeg liker personligheten så er vel det greit nok ;) Men hvis jeg må si noe så: Personlighet, haha dette er ikke et must men jeg er veldig glad i fine øyne ♥ Også av en eller annen grunn så faller jeg mest for blondt og lysebrunt hår ;

Synes du JB er litt søt? Altså haha han er ikke stygg! Men jeg tenker ikke på han som søt.. Liker han ikke. Men ja jeg kan si at han er litt søt men ikke sånn som jeg faller får liksom.

Sånne her liksom..Hva er greia?

Hvem er din bestevenn fra barndommen? (fra du var liten) Det er en jente som heter Ida som jeg var bestevenn med i barnehagen også en kompis jeg hadde i barnehagen. Også mange fra klassen. Men det er en nabo som jeg var veldig mye med når jeg var veldig liten.

Din favoritt øyenfarge? Blå og grønne ♥ Liker brune men ikke best

Er du god i engelsk? Jeg er på det høyeste nivået i engelsken på skolen. Men greia er at utalen min suger, men jeg skriver det ganske riktig. Får ikke så mange skrive feil :D

Går du på noen fritidsaktiviteter? Har gått på dans i fem år så jeg slutta. Fordi jeg ikke ville mer så nei det gjør jeg ikke. Men jeg går 2-3 turer i uken da ;)Bestevenner? Maria, Hannah, Nora, Kristin, Emilie og Ina tror jeg. Er god venn med mange i klassen men disse er de beste og de jeg er mest sammen med. 

Største drøm? Haha okey dette tenker dere sikkert er litt teit men, min største drøm er og få hund :))

Hva heter foreldrene dine? Haha det er jo ikke så viktig?Hva gjør deg glad? Folk som tuller og får meg til og le, når jeg er med venner, gjør ting som jeg liker også blir jeg veeeldig glad for komplimenter ♥

Hvem liker du best i 1D? Før var det Louis men jeg er ikke fan av de lenger 

Hva liker du ikke med JB? Okey beliber babes hør nøye etter: Han spytta på en nabo, han prøvde og smugle en ape inn i et annet land (!?) han tar av seg genseren på hver konsert (selvdigger..sorry) og alle instagram bildene hans er sånn hvor han gjør seg til! Haha hater det. Også virker det som han gjør alt for pengene. Han kom liksom en og en halv time for sent til konserten sin. Sorry bieber babes men sånn er det..Hvorfor begynnte du og blogge? Hvorfor ikke? Neida, hadde vel lyst?

Hva gjør deg sur? Ikke så mye men når jeg finner ut at noen har baksnakket meg eller enda verre vennene mine. Spesiellt når de baksnakker vennene mine til meg. Og når folk overser meg. Finnes ikke noe mer irriterende..Jo også falske venner. Har hatt en del sånne...

Hvorfor har du hatt så mange blogger? Fordi min første blogg hadde jeg et par hundre lesere på hver dag og jeg hadde den i et år. Jeg var kjempe fornøyd. Også var det en dag hvor jeg var sint på alt og alle og var veldig lei meg. Jeg orket ikke bloggen og slettet den. Jeg ble sittende og gråte lenge fordi jeg angret. Noen dager senere lagde jeg men en ny blogg. Noe som jeg har gjort tre ganger. Og grunnen til det er rett og slett fordi at jeg har ikke følt meg "velkommen" på de forrige bloggene. Jeg savnet den første bloggen min hele tiden. Men denne kommer jeg til og beholde en god stund til ;)

Favortitt tv program? The Big Bang Theory  in my heart ♥

Haha har litt og se på ♥

Beste outift? Som jeg kan gå med eller som jeg har lagt ut på bloggen? Men hvis det er sånn hva jeg liker best og gå med så er det: Hjemme så er det joggebukse og hettegenser. Og til vanlig og ute: vanlig bukse og en eller annen genser? Joggebukse er veldig digg og gå med men bruker det nesten aldri. Ikke hjemme heller men vet ikke helt hvorfor..?

Beste minne? Leiskolen, skoleball, mange sommere, skoleavsluttninger, ferier, telturen med klassen osv :)

Værste minne? Når jeg fikk vite av noen jeg kjenner fikk kreft. Når noen familiemedlemmer gikk bort og når mamma og pappa skillte seg, selv om det faktisk ikke var så ille. Haha jo også en ting: I fjerde klasse var jeg sammen med en gutt fra klassen. Haha vi slo opp også ble jeg veldig lei meg! Haha skjønner jo det men han og jeg er ganske gode venner nå ;) Haha herregud..

 
Hvem liker du best av Justin Bieber og Carly Ray Jespen? Haha liker ingen av dem men om jeg hadde måttet veldig så Carly..

Hva betyr vennene dine får deg? Vennene mine betyr utrolig mye for meg. Jeg ble ikke godt kjent med alle de jeg er mest med nå før i femte faktisk! Og noen ikke før i sjuende. Selv om vi har gått i samme klasse hele tiden. Men jeg er kjempe glad i alle sammen og de støtter og respekterer meg får den jeg er. Ville gjort mye for dere ♥;)

Liker du noen akkurat nå? Hvem vet...Haha neeei tror ikke det..Eller ♥ Haha vet ikke ;)

Favoritt sang? Maaange men hører mye på In my head av Madcon. Også mange av glee osv..

Hvis du måtte veldig hvem liker du best da? Best hva da..?Favoritt farge? Liker de fleste men jeg liker blå litt ekstra godt :)

Hvem av vennene dine liker du best? Er veldig glad i alle men det er de bestevennen som jeg skrev i stad som betyr litt ekstra ♥

Kan du legge ut et baby bilde? Haha ser litt hemme ut men det kan jeg sikkert

Hvor ser du deg selv om 10 år?  Da er jeg 22..Håper jeg bor for meg selv, en middlertidig jobb og kanskje studerer? Kjæreste kanskje ♥ Og HUND:D

Drømmejobben? Skuespiller har alltid vært drømmen. Men vil ikke satse på det. Haha bortsett fra det så har jeg ingen ideer.. Sorry :/Hvem er din beste barndommsvenn? Mange fra klassen noen nabojenter og to fra barnehagen :)

Har du hatt ditt første kydd isåfall hvordan var det? Ja og nei..Fordi det var en gang på nødt eller sannhet, så ble jeg nødt til og kysse en gutt. Men det er liksom ikke et ordentlig kyss. Siden jeg var nødt så var det litt teit og kleit. Men ikke sånn kjempe flaut. Men det er liksom ikke et ordelig kyss om dere skjønner?

Favoritt ting og gjøre om sommeren? Henge med venner, dra på feire, slappe av, spise is, grille være lenge ute og bare ha det gøy med venner ;)

 Takk for spørsmål ♥

 

 

 

 

 

everybody talks

purple nails

Hei ♥

Har gjort ferdig alt som skal gjøres og fikk også tid til og lakke neglene mine:)) Skal nok ut med venner snart for i dag orker jeg ikke og bare sitte inne. Men akkurat nå hører jeg haha som vanlig på musikk og er litt på facebook. Om jeg ikke får med meg noen ut så kommer jeg til og gå med en tur. Haha skal prøve og bli litt "sunn" og derfor har jeg begynnt med et mål om og gå tre turer i uken. Har allerede går to da:)

Bare glem det med og være sunn! Haha neida dette bilde er gammelt..Eller er det.. 

Haha jada på fritiden kysser jeg på papir :*

Bloggæs ♥

 

 

in my head

:)

ute

Hei! Akkurat nå ligger jeg bare på sofaen og hører på musikk og tekster med noen venner:) Rundt firetiden istad gikk jeg over til Maria. Var der i noen timer før vi gikk ut og møtte Hannah! Vi dro en liten tur på senteret før vi gikk hjem igjen. Haha tulla veldig mye på veien hjem igjen;) Kjenner at det skal bli deilig med skole igjen, selv om det har vært veldig deilig med ferie. Men da blogges vi i morgen! Sweet dreams ?

spørsmåls runde!

Hei ♥

Har spist frokost og sminket meg + at jeg har dusjet. Sitter i koseklærne og hører på musikk og litt sånnt. Tenkte og sette i gang en spørsmåls runde. Liker og ha det så hvorfor ikke? Håper dere kommer med litt spørsmål sånn at jeg kan ha det :) Spør om det dere måtte lure på og dere trenger ikke og ha med navn. Det er helt greit og være anonym men ikke bruk andre sitt navn. Det blir bare teit.. Så da er det bare og stille spørsmål også svarer jeg snart :)

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits