spørsmåls runde

Kom med de spørsmålene dere måtte lure på også skal jeg svare på de så fort som mulig. Håper dere kommer med noen haha! ;)

 

outfit

Hei! Kom nettopp hjem fra klubben med Martine. Var kjempe hyggelig som vanlig. Har pakket ferdig til Gøteborg og skal bare slappe av resten av kvelden. Så tenke bare og vise dere kveldens chille antrekk haha <3

bilder (torsdag)

Her er da noen bilder :)

skolen

Da drar jeg og Maria til skolen, ha en super dag blogges! ;)

livet før prøve..

Jepp, her er jeg stuck resten av kvelden ..yeah

school

Hei (: Sitter på skolen og hører på musikk, og venter på resten. Jeg hadde tenkt og gå med Maria til skolen med ettersom hun ikke svarte på Facebook eller på telefon så ble jeg kjørt. Folk kommen nok snart haha, er bare noen få her nå. Idag er det ikke sikkert at jeg kommer til og blogge noe mer. Har stor matteprøve i morgen som jeg virkelig må øve til i dag. Men om jeg får tid så kommer det et til innlegg. Ha en fin dag på skolen :D

god morgen!

Hei! I dag er det kjempe fint vær her i Oslo og det er ganske varmt også. Jeg er veldig trøtt ettersom at jeg ikke fikk sove i går kveld. Sitter bare og slapper av på rommet og skal snart ta meg litt frokost. Hadde overgangsprøve i norsk i går. Føler det gikk ganske bra så håper at der gjorde det også. I morgen er det overgangsprøve i matte og det gruer jeg meg masse til! Matte kan være så vanskelig noen ganger at ja.
Det som er en liten opptur er jo at det bare er tre dager til jeg drar til Gøteborg! :)

orkide

Eeelsker virkelig orkideer! Tok noen bilder av den vi har i huset i stad ♥

Lovee them ♥ ♥ ♥

blue my mind

Neglelakk fra H&M, i fargen blue my mind ♥

 

mandag

Hei! Har ikke blogget de siste dagene, har bare vært ute med venner og slappet av. Sitter og ser på x factor auditions som ikke går så bra haha ;) Skole dagen gikk ganske fort og greit! Skal snart spise, og etter det skal jeg på klubben med Maria. Gleder meg <3

livet er herlig!

Jeg har gått med shorts nesten hele dag det er over 20 grader og jeg sitter i hagen med musikk og et glass brus. Livet i Oslo om sommeren er bare best.

bilder fra dagen!

Sitter i hagen til Maria med Maria og Nora. Lenge siden sist vi tre har finner på noe. Sitter bare og slapper av og snakker om alt mellom himmel og jord haha <3 Har tatt noen bilder fra dagen så tenkte og legge ut de. I seks tiden i kveld får vi middag besøk av noen venner for og grille! Jeg elsker jo grillmat og gleder meg allerede :)

dagens outfit #2

Haha skiftet igjen skjønner dere ;)

dagens outfit

Synes? :)

bilder fra fredag

Hei her er noen bilder fra i går;)

t.g.i.f

Helu ♥

Endelig fredag! Det skal bli så digg med helg nå! Jeg har lyst til og gjøre masse denne helgen og utnytte den mye bedre enn det jeg vanligvis gjør..Skal snart spise virker det som om etter det klubb m Maria eller noen venniner ♥ Føler at jeg har ventet på denne fredagen altfor lenge! I dag er det faktisk bare en uke igjen til jeg skal til Gøtebor! Gleder meg masse :)  Etter skolen i dag gikk jeg og Maria opp på butiikken også hjem til henne. Vi snakket egentlig hele tiden og etter noen timer gikk jeg hjem. Ha en kjempe fin fredag;)

Raringen..

god morgen freeeedag!

Ha en fin dag!<3

bilder fra i går

Her er noen bilder fra i går! Stikker på klubben jeg da <33

breakfast

Hei:)
Dårlig vær ute og jeg er sol vanlig drit trøtt. Skal spise frokost så fort jeg er ferdig med innlegget. Har sminket meg med den nye concealeren og den er kjempe god jeg elsker den! Den er helt riktig farge til meg hvertfall. Ha en fin dag <3

min ettermiddag

Hei ♥ Hadde middagsbesøk av mormor i dag! Spiste kyllig og etter fotballkamp is og jordebær ;) Det regner fortsatt ute og jeg tror det kommer til og gjøre det i morgen også.. Ligger bare og sapper av i senga og snakker med noen fra klassen og hører på musikk! Kjøpte meg ny concealer i dag frs Maybelline kan sikkert ha et innlegg om den om dere vil?

Sorry for gammelt bildet, har glemt kameraet men skal ta noen bilder til helgen ♥

sliten pige

Hei <3 Under alle timer hvert sekund hvert minutt har jeg holdt på å sovne. Skole dagen ble såå mye mere slitsom siden jeg måtte jobbe med det og holde øynene oppe. Er så glad for og være hjemme igjen! Selv jeg som la meg til vanlig tid og sovnet relativt fort er så sliten..

dagens outfit

Genser-Gina Tricot
Bukse- Pieces
Synes? :) Haha tok noe veldig enkelt i dag siden det er så dårlig vær i dag!

love the way you lie part two

Hei! Dere har nok hørt om sangen love the way you lie. Men dette er en litt anderledes versjon. Det er de samme som synger men den er fortsatt litt anderledes. Jeg vet ikke om denne linken kommen til og funke men jeg skal prøvd. Haha har aldri linket noe før ;)
http://open.spotify.com/track/6M6lsQB4OhqL41eld29PeC

rainy day is coming up

Hei! Våknet i dag og herregud så trøtt jeg var, kjempe lenge siden sist jeg var så trøtt. Jeg pleier alltid og stå opp nesten med en gang men i dag tok det meg faktisk en hel halvtime og stå opp.
Haha jeg må ha sovet feil i dag for har vondt i den ene skulderen og i nakken.
Spiser frokost og ser ut av vinduet akkurat nå. Det regner masse. Og sånn skal det vist bli resten av uken.

ut

Hei ♥ Da stikker jeg snart ut sammen med Maria! Mamma har kjøpt med masse frukt og brød mat gjem som jeg kan ha til kveldsmat! Gleder meg ;) Tenkte at det var bedre med et lite innlegg enn ikke noe. Blogges ♥

 

mobil bilder :)

Hei! Så i dette innlegget skal jeg ikke skrive så mye som vanlig. Skal bare vise noen bilder og la dere se litt av mitt liv bak bloggen! Håper dere liker de selvom det desverre er mobilbilder ♥:)

På klubben haha ;)

Har tryna her en del ganger hehe ;)

Vil dere ha slike innlegg innimellom? For og se litt hva jeg gjør ved siden av bloggen? ♥ Værsåsnill og kommenter om dere vil eller ikke sånn at jeg vet ;) Bare og være anonym om dere ønsker det!

 

 

blogg anbefalinger!

Betinabf.blogg.no:
Dette er en blogger som sikkert alle dere har lest eller hørt snakk om. Hun er en vellykket og kjent blogger med 17500 lesere hver eneste dag kunn 14 år gammel. Hun ligger på topplisten og er min favoritt blogger! Elsker bildene hennes og innleggene/videoene. Jeg får masse inspirasjon av og lese bloggen hennes, og det er jo bare kjempe bra! Hun er faktisk et stort forbildet for meg både når det gjelder stil og andre ting. Til alle dere som ikke leser bloggen hennes eller som ikke har sett den burde virkelig skjekke den ut! ♥ (bildet er lånt fra et av innleggene på bloggen).
L0ve.blogg.no:
Jeg vedder på som på den forrige bloggen at alle/de fleste kjenner til henne. Erica Mohn Kvam fra Trondheim er en annen svært vellykket blogger på topplisten. 16 år gammel med masse lesere hver dag. Jeg får inspirasjon fra henne til for det meste sminke, klær og interiør. Hun har vært i aviser, blader og youtube. Svært mange vet hvem hun er og mange vil ta bildet med henne. Alle burde ta en titt på denne bloggen også! (Bildet er hentet bra ett av de nyeste innleggene på bloggen ♥).
Andreabadendyck.blogg.no:
Igjen en blogger dere sikkert har hørt om. Hun bor her i Oslo og er på topplisten som de to andre! Man finner masse innlegg med inspirasjon til stil og ikke minst trening og kosthold. Oppskrifter på sunn mat og treningstips. Det må da være noe for de som trenger tips! Hun har masse innlegg med hva hun kunne tenkte seg og kjøpe fra diverse butikker, og det er hvertfall noe som gir meg inspirasjon til hva jeg kan se etter i butikkene fremover! (Bildet er hentet fra ett innlegg på bloggen hennes ♥).
Sunnie.blogg.no:
Dette er kanskje en blogg som ikke alle har hørt om. Jeg har snakket med henne og hun er kjempe hyggelig! Elsker virkelig bloggen hennes. Hun er morsom og har masse videoblogger og fine bilder! Elsker videoene hennes, jeg får masse tips og inspirasjon av dem. Dere burde skjekke bloggen og videoene hennes! (Bilder hentet fra en innlegg på bloggen hennes ♥).
Noen av dere som leser disse? :)
home from school

Hei:) Endelig hjemme etter en hel dag på skolen med mageknip. Har det jo egentlig ennå men håper det går over når jeg spiser litt! Mamma & Emil drar på fotballkamp etterpå, og jeg hadde egentlig tenkt og gå ut med noen venner men siden det nettopp regnet så er det vått ute. Ikke så mye og finne på ute da. Tenker kanskje og trene litt imens de er borte men vi får se hehe ♥ Hører som vanlig på musikk og har nettopp gjort ferdig alle lekser gått ut med søppla, ryddet rommet, redd opp senga og ryddet ut av sekken. Friiii ♥

Har forresten hatt mandagsfølelse i hele dag! Jeg er sikkert ikke den eneste ;)?

 

 

god morgen tirsdag

Hei :) som de fleste sikkert har fått med seg er det tirsdag og skole igjen, haha. Har nettopp spist noe jeg alltid gjør før jeg blogger i hverdagene. Sminket meg har jeg også gjort, sitter i senga og hører på spotyfy listen min <33 Tror/håper på en bra dag! Det er ikke så fint vær ute men men. Ha en fin dag :)

topp 5 del 2

Neglelakk merke?

Essie ♥ O.P.I ♥ 

Klesplagg?

Jobbebukse ♥ chilleshorts ♥ t-skjorte ♥ stamme bukser ♥ gensere ♥

Sko?

Uggs ♥ Converse ♥ Ballerina-sko ♥ Strandsko ♥ Pensko ♥

Drikker?

Vann ♥ Fanta ♥ Coca Cola ♥ Solo ♥ Smoothie ♥

Program?

Akutten i Sydney ♥ Glee ♥ Haha ser ikke på så mye tv ;)

Apps?

Instagram ♥ Facebook ♥ CocoPPa ♥ Subway Surf ♥ Sporyfy ♥

Frukt?

Eple ♥ Bannan ♥ Appelsin ♥ Pære ♥ Druer ♥

Forslag til hva jeg kan ta topp 5 på neste gang? Haha trenger forslag! :)

uvaner

1. Tar altfor mange bilder av hva jeg spiser og drikker! Bevis:

2. Driver alltid med håret mitt, eller veldig ofte. Styrer med hvor det skal ligge og skillet mitt osv. Mange som kommenterer det når jeg gjør det haha ♥

3. Spier aldri opp hele frokosten min med mindre det er helg haha ;)

4. Så fort jeg har penger så blir de brukt opp...Hah om det kan kalles en uvane..?

5. I timene på skolen lener jeg meg ALLTID på den ene hånden eller armen min, noen ganger skjer det helt automatisk uten at jeg merker det haha ♥

Haha noen som har de samme uvanene som meg?

 

 

hjemme igjen

Hei! Da var jeg hjemme etter og ha grillet hos pappa med familien! Kjempe hyggelig og er stapp mett her jeg sitter. Elsker jo som sagt grillmat :) Så i morgen blir det enda en skoleuke, men kjempe deilig og slippe mandagen. Har veldig søndags-følelse og jeg tipper at jeg ikke er den eneste. Mandag er jo den værste dagen i uken mener jeg, og det og ha fri i steden for skole er fantastisk! Det blir deilig med kort skoleuke. Har lyst til og spille inn litt flere videoblogger fremover mot sommerferien så bare kom med forslag! Har fått mange før som jeg skal ta i bruk, men bare og komme med flere ;)

Har dere noen forslag?

topp 5

Bloggere?

Betinabf ♥ l0ve ♥ auroramohn ♥ andreabadendyck ♥ sofiemote ♥

Matretter?

Hjemmelaget pizza ♥ grillmat ♥ taco ♥ pannekaker ♥ suppe ♥

Kjekkeste gutter?

Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥

Reisemål?

Maldivene ♥ Italia ♥ Thailand ♥ Bali ♥ U.S.A ♥

Sminke? 

Concealer ♥ Eyebrowfix ♥ Mascara ♥ Lipbalm ♥ Leppestift ♥

Butikker?

Bikbok ♥ Gina ♥ H&M ♥ Cubus ♥ Accessories ♥

Sminke merker?

Lancome ♥ Clinique ♥ Mac ♥ Isadora ♥ Maxfactor ♥

Hva synes dere om slike innlegg? Vil dere ha flere? ♥


ting som irriterer meg

1. Folk som smatter

2. De som ikke klarer og være glade på andres vegne

3. Når noen stiller spørsmål de allerede kan svaret på

4. De som laget beskriv med med 3 ord om du er tagga på facebook...sier ikke mer

5. Når vi virkelig trenger penger også har du ikke

6. Spamming

7. Folk som ikke forstår sarkasme

8. De som aldri svarer deg men som ser hva du skriver

9. De som alltid skal være bedre enn deg

10. Folk som sier at en sang jeg setter på eller hører på er gammel

Haha kjenner noen seg igjen? :)

grillings

Hei ♥

Håper dere likte forrige innlegg og fikk svar på det dere lurte på! Rundt fire i dag drad vi ned til pappa for og grille. Elsker virkelig grillmat og gleder meg allerede, haha ;) Jeg kan ærlig innrømme at jeg fortsatt sitter i senga med pysjen..hehe opsi. Har ganske lite og blogge om for tiden og har mistet masse lesere. Litt trist egenltig. Men lurte derfor på om dere har noen innlegg eller noe dere vil at jeg skal snakke/skrive om på bloggen? Håper dere kommenterer om dere har noen forslag! Jeg kommer til og ta de i bruk ;)

 

ukens spørsmål #5

Tar du ofte bildet av vinduskarmen din, og hva er den bollen med lapper i? Nei føler ikke at jeg tar så mange bilder av den men kanskje en gang innimellom haha. Bollen er en bolle med lapper? 


Hvor høy er du? Rundt 1.70 

Har du noen søsken? Ja jeg har en lillebror som heter Emil

Er skolen du går på bra? Jeg trives osv og vi har en god lærer men det er en del ting som ikke er så bra. Så jeg ville svart sånn passe

Gleder du deg til ungsomsskolen? Både og, gleder meg til og få karrakterer og litt forandringer men jeg gruer meg jo så klart til og miste klassen

Kan du lage en sminkelookvideo en gang? Ja ikke med det første men jeg kan sikkert :)

Kan du ha innkjøpsvideoer? Kan ha det når jeg kjøper noe Den forrige innkjøpsvideoen din funker ikke, den er privat. Prøv nå ;)

Hvem er dine top 5 bestevenner? Vanskeliiig, Maria, Emilie, Ina, Kristin og Regine/Tiril ♥

Hvilken pc har du? En fra hp Kan du lage en må gjøre video? Haha ja men gidder ikke og lage den alene!

Kan du ha 30 days challenges? Jaaa, haha må bare få greie på hva det eeer

Bruker du skjorter? Hvis ja bruker du de oppi med belte og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på siden? Jeg har de rett ned uten belte ingenting bare helt vanlig ;)


Hva vil du bli? Har absolutt null peiling på det

Kan du ha ting som irriterer meg video/innlegg? Ja hvorfor ikke :)

Tror du du kommer til og ha denne bloggen i et år? Har ingen anelse, alt kan skje men jeg håper det ♥

Beste med og blogge? Dereee ♥


Har du kjæreste? Nopp i`m single and ready to..eh husker ikke sangen haha ;)

Vil du ha kjæreste? Nei faktisk ikke 

Kan du ha ukens spørsmål oftere? Jepp, bare dere kommer med spørsmål :DTakk for spørsmål :) ♥

spørsmål!

Hei! Har sminket meg og ligger bare i senga og slapper av. Tusen tusen takk for spørsmål til spørsmålsrunden! Fikk inn mange pluss de gamle spørsmålene jeg fant i går i notater. Så skal få gjort det i løpet av uken. Skulle gjøre det i dag men om noen lurer på noe mer så bare kommenter. Jeg ser litt sånn etterhvert, hvis jeg ikke får noen spørsmål i dag så gjør jeg det i kveld eller i morgen. Og hvis dere lurer på noe etter jeg har skrevet innlegget så tar jeg det bare i neste uke :)

spørsmålsrunde

Hei ♥

Kom gjerne med spørsmål så svarer jeg på de i kveld eller i morgen! Fant en gammelt notat på mobilen min med spørsmål fra de gamle bloggene mine, familien og venner! Så det blir bra :D

 

sol og sommer

Hei ♥ Jeg ble ikke med til Oscars-Borg i dag så har bare sittet inne hele dagen og svettet bort. Det er så sykt varmt her i Oslo! Det er nesten varmere enn det pleier og være på sommeren. Og jeg har ikke en eneste shorts...Shit. Sitter i joggebukse på rommet med vinduet oppe. Har vært så slapp og sliten i hele dag og vondt i magen. Håper det går over. Skal kjøpe meg noen nye sommer-klær nå snart. Ikke neste helg men helgen etter der drar jeg, mamma, tante, mormor og kusinen min på jentertur til Gøteborg. Da skal vi jo shoppe ;)♥

 

innkjøpsvideo

Hei! I dag skal jeg og familien til Drøbakk (haha vet ikke hvordan man skriver det) og til Oscars Borg. Det blir sikkert fint, men her er innkjøps videoen! :)<3

 

trening

Jepp, dere leste riktig. Bloggern trener :D

17.mai 2013

Hei!
Håper alle har hatt en fin 17.mai i år.
Jeg dro opp på skolen og møtte de andre i flaggborgen, vi tok på seler og flagg før vi dro ned til t-banen.
På den lille turen hadde selvfølgelig jeg fått gnagsår allerede.
Det gjorde vondt hele turen og de er ganske store.
Alt føltes ut som om det tok mye lenger tid enn det det egentlig gjorde på grunn av sårene.
Mot slutten av toget begynte det og regne sykt mye. Lenge siden jeg har sett noe sånt. Folk gjemte seg på de rareste steder mens vi måtte stå og holde flagg. Dro på solsiden i byen med 14 andre (familie) og spiste. Så dro vi hjem og fikset beina mine før jeg gikk og til skolen og møtte vennene mine.
Etter det dro vi hjem (mamma Emil og jeg) og så på film og spiste godteri.
Så dro jeg ned til regine og møtte regine Tiril Adrian Martine Emilie og Kristin. Vi hadde vannkrig og det var kjempe gøy! Haha.
Våknet i dag med vondt i hodet og bein og den ene skulderen min er helt fucka. Er dødsliten men skal nok finne på noe snart! Var 22 varmegrader i går så håper på det i dag også :)
Skal få fikset på innkjøps videoen snart ;) Takk for at dere sa ifra om at den er privat!

innkjøpsvideo

Her er den :)

innkjøpsvideo på vei

Hei! Har redigert ferdig innkjøpsvideoen nå så skal legge den ut etter skolen. Om dere husker de første videobloggene mine så kommer det sånn rød og hvit skrift i ansiktet mitt. Og jeg vet den er sykt irriterende men jeg får det ikke vekk. Skal se etter et annet redigerings program til neste video, for det jeg har nå er ikke det beste. Så håper dere kjekker bloggen min etter på, og  at dere liker videoen :)

 

bloggpause, fuck that

Hei :)

Haha har bestemt meg for at jeg ikke trenger noen bloggpause alikevel. Så da blir det blogging fast ♥ Sitter og spiser frokost uten sminke, omg...Haha skal snart ta det på. Vi hadde to prøver i går og vi skal ha en i dag og to timer gym, pluss andre fag. Og med pollen, vondt i magen og feber så blir dette sikkert drit kult, eller hva!? Jaja det går sikkert over snart. Savnet bloggingen masse faktisk, så derfor slang jeg inn et innlegg i går om dere fikk med dere det :)

Ha en fin dag ♥

rusken

Hei! Her er bare er lite bilde fra da jeg var på rusken i går :)

bloggpause

Hei ♥ Har da tenkt og ha en liten bloggpause femover. Hvor lang den vil bli vet jeg ikke, men ikke mere enn ut uken. Det er ikke noe galt som har skjedd jeg vil bare ha litt fri og henge med venner osv. Håper dere skjønner. Kommer kanskje noen småinnlegg her og der men bloggingen min fremover, selv etter blogpasusen, kommer til og bli mindre. Jeg vil bruke mere tid på viktigere ting. Som skole, være mere ute, venner og familie. Håper det skjønner også blogges vi! 

Ha en fin kveld videre :)

sunshine

Heii ♥

Er nesten helt klar til og gå på skolen nå så tenkte bare å slenge inn ett lite innlegg. Idag når jeg slo opp rullgardina kom det sykt mye lys inn på rommet mitt. Jeg måtte bytte "plass" minst fire ganger mens jeg tok på meg sminken. Sitter og spiser frokost akkurat nå, og vener på at klokka skal bli halv åtte. Da skal mamma komme over med brevet fra ungdomskolen sånn at jeg skal veldig valgfag og språk. Så da håper jeg alle har en fin dag også blogges vi! Her er noen bilder fra i går og fra i dag:)

 

 

hjemme fra klubben

Hei!

Da var jeg på plass hjemme igjen etter en tur på klubben. Haha vi lekte en slags lek med vannballonger. Jeg var ganske heldig men den ene sprakk på skone mine, som allerede var søkk våte. Men men, det var andre som fikk mye mere vann på seg enn meg så. Gikk hjem sammen med Kristin, Hannah, Hida og Martine kvart over ni. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av!

På fredag ble det sendt ut brev til alle i sjuende trinn på min skole som skal begynne på ungsomskolen. Det hadde selvfølgelig ikke vi fått med oss og fristen for og levere brevet med valgfag, språk osv var i dag. Vi hadde ikke kjekket posten så trodde jeg ikke hadde kommet inn. Jeg ble ganske redd for nesten alle vennene mine skal på den skolen jeg søkte på. Men heldigvis fant mamma den i posten! Herregud jeg er kjempe glad! 

 

ny header

Da har jeg laget en ny header! Den er nok middlerditlig (har serriøst ingen anelse om hvordan man skriver det!) siden jeg ble ikke så fornøyd. Men ble veldig lei av den gamle så ja. Tok masse forskjellige bilder fra iphonen faktisk. Tok ikke med bare bilder av meg siden det er jo om min hverdag også:)

Hva synes dere? Alle bildene kom ikke med i designet men det går bra ;)

mandag...jeg hater deg

Hei!

Jeg skal ikke lyve til dere, denne dagen har vært helt forferdelig! Den gikk kjempe sakte og ønsket mitt om at det dårlige været skulle gå over funket ikke. I det jeg skulle dra til skolen begynte det og regnet. Det var iskaldt ute og jeg som ble kjørt til skolen, kom opp gjennomvåt. Flaggborgen (i 17.mai toget) skulle ha en time øvelse i dag. Først hadde vi en halvtime med friminutt og etter det var alle kjempe kalde. Men neida jeg og en del andre måtte gå nesten en hel time og holde ett flagg og bli klissvåte. Skone mine er  helt herpa og sokkene mine klissvåte. 

Jeg er så kald akkurat nå at det er vanskelig og bøye fingerne og vanskelig og skrive. På veien hjem begynte det selvfølgelig og blåse. Sånn at alt regne blåste mot meg.. Kom hjem med klissvåte klær og sko, og tidenes styggeste sveis. Og som om dette ikke var nok skulle vi ha en gruppe presantasjon i engelsken. Men i og med at Maria som skulle presentere og som hadde notatene var syk ble det litt vanskelig. Vi fikk derfor ikke gjort det og må vente i to uker. Noen mandager er værre enn andre. Jeg pleier egneltig ikke og ha såå mye imot de men denne er den værste jeg har hatt så langt. 

Liker dere mandager? (Tviler)...


tidlig

Det er dårlig vær ute, og ikke særlig mange grader heller. Men håper at det blir bedre utover dage :) Stod opp rundt syv og er ikke helt klar enda. Vi starter ikke på skolen før ni i dag, men jeg fikk ikke sove mere. Også er det deilig og ha god tid, og slippe og stresse så mye. Himmelen er faktisk ganske grå/mørke blå. Håper bare det ikke begynner og regne. Det har regnet masse de siste dagene. Noen ganger på morningen og ofte på kvelden. Nesten hver kveld. Men ikke på dagen heldigvis ;)

Fikk tatt noen bilder også! Skal ta flere etter skolen ♥ Ha en fin dag ♥

dagen, søndag

Heii ♥ 

Dagen startet med at jeg lå lenge og slappet av i senga, før det ble frokost. Så sminket jeg meg litt, men hadde fortsatt på pysjen. Pappa og Emil dro på fotballtrening mens jeg lå hjemme og slappet av. Jeg lå sånn og slappet av med musikk osv ganske lenge før det ble middag. Vi siste kylling osv, kjempe godt :) Så kom Nora, og jeg spurtet inn på rommet igjen og skiftet før vi gikk ut i hagen. Hoppet lenge på trampolina før Maria ringte på. Så hoppet alle tre en liten stund før vi gikk ut.

Vi var oppe i skole gården sammen med enda en jente fra klassen. Vi bare pratet sammen alle fire og hadde det kjempe koselig. Etter noen timer ute bestemte vi oss for og gå inn. Det ble veldig kaldt etter hvert så det var vel like greit. Jeg og Maria slo følge og etter det har vi snakket sammen på facebook. Jeg har nettopp kommet ut fra dusjen, og skal bare slappe av før jeg skal legge meg om ikke så altfor lenge. Bloggingen skal bli bedre fremover. Jeg er alltid drårlig til og blogge når det er fri haha ;)

Gammelt bilde, skal ta noen nye etter skolen i morgen når lyset er bedre. Ha en fin kveld videre ♥

god morgen

Hei! Våknet i åtte tiden siden Emil spiller tv spill...Kjipt. I dag regner det, så tenkte og kanskje få med meg noen på kino. Beklager for et kort innlegg men det er ikke noe spennende og fortelle om. Blogges ;)

natta

Natta sov godt, blogges i morgen :)

innkjøp fra gårsdagen

Hei :)

Igår etter lunch dro jeg og mamma på senteret. Skulle først og fremst bytte noe men de hadde det ikke. Så da kjøpte jeg noen nye nødvendige ting! Håper dere liker det ♥

Synes? :)

bilder fra kvelden

Hei! Her er noen bilder fra kvelden så langt :)

lunch

Hei, fant ikke noe på Sandvika så vi dro hjem og kjøpte lunch :)

bilder

Hei! Her er noen bilder jeg har tatt i dag. Og forresten hadde det vært kult om dere kunne følge meg på instagram! Kommenter hva du heter på instagram så kan jeg følge deg <3

dagens outfit

Fikk ikke tatt bilde av meg det dette på men her der dere hva jeg skal ha på meg i dag :)

fredag

Hei!
Haha først må jeg si noe om innlegget i går. Jeg mente jo selvfølgelig og skrive natta og ikke matta/matte.
Idag skal jeg og litt flere ut til Sandvika og titte i butikker og spise lunch. Det blir sikkert kjempe koselig. Jeg skal få kjøpt noen sommergaver nå som jeg faktisk har litt penger..det varer ikke lenge.. I kveld blir det idol finale i stua med familien. Det blir sikkert bra. Jeg har ikke akkurat fulgt med i år men de gangene jeg har sett så har jeg alltid holdt med Siri. Så håper hun vinner i kveld <3

natta

Matte søtinger, sov godt <33

at the moment

Hei ♥

Har spist middag for en stund siden og har sittet på rommet og slappet av siden. Har begynt så vidt med og kjøpe inn noen sommer gaver til noen venninner. Siden det er siste året skal jeg gi til de som jeg er mest glad i/nærmeste vennene. To av de jeg kjøper til er jeg ikke beste beste venn med og jeg tror nok ikke de tenker på meg som en av deres beste venner heller. Det er ikke sikkert alle de jeg skal kjøpe til gjør det, men jeg setter pris på de og vil derfor gjerne kjøpe noe til de ♥ 

Skal snart stelle meg og bare slappe av og se på tv med mamma før jeg legger meg. Det har regnet i hele dag, og det har påvirket humøret mitt hvertfall! Også har øynene mine begynt og renne helt sykt mye. Sikkert på grunn av pollen tenker jeg. Hannah anbefaltet et album til meg så sitter og hører på det nå. Er av et rocke band og ikke helt min stil, haha. Men jeg har fått spilt inn en video til dere! Skal nok få redigert den i morgen :)

Ha en fin kveld :)

a lot to talk about

Hei :)
Idag har jeg vært med Maria. Vi møttes og gikk på butikken og kjøpe litt godt. Så gikk vi opp til meg og skulle egentlig se på film. Men det er lenge siden vi har vært sammen så vi hadde masse og snakke om. Så vi snakker i stedet og det var kjempe koselig <3 Hva har dere gjort i dag? :)

vil dere ha videoblogg?

Hei :)
Jeg lurte på om dere kunne tenke dere en videoblogg? Jeg kan kanskje få spilt inn den i morgen! Så det hadde hvert til stor hjelp om dere kunne kommentere forslagene deres! Det er bare og være anonym om dere vil det ;)
Også skal jeg snart ha en spørsmålsrunde på video! Så om dere har noen spørsmål så gjerne skriv det i samme slengen <33

bilder fra i dag

Hei! Sitter bare på rommet og hører på musikk i koseklærne. Her kommer jeg nok til og sitte en stund ;) her er da noen bilder fra i dag bare :)

regn regn gå din vei, sol sol kom til meg!

Heelå :)
Skal innrømme at det skal bli kjempe godt med fire dager fri fra skolen! Pluss resten av denne dagen. Startet dagen med masse sol og varme, men når jeg skulle gå hjem fra skolen var det dårlig vær. Det er faktisk veldig varmt ute men nå regner det også. Men noen dager er det litt digg og sitte inne i koseklærne, ha fri og bare slappe av imens det er litt dårlig vær ute!
Også for oss som har pollen er det litt ekstra deilig når det regner. Da blir jo litt mindre pollen ute osv. Jeg kjenner godt på kroppen at pollen har kommet får og si det sånn. Ha en fin dag videre også bloggæs vi snart ;)

første karakter!

Hei ♥

I går fikk jeg tilbake norsk prøven som jeg hadde ventet på en stund. Siden det faktisk bare er litt under seks uker til sommerferie (trist) så får vi karakterer på prøvene. Får og se hva det sånn ca blir til ungdoms skolen. Så langt er jeg veldig fornøyd og gleder meg til og begynne og få karakterer som en fast greie etter sommerferien. Fikk 5 på norsk prøven i går og jeg ble så gira! Pleier ikke og bli så sinnsykt glad over poengsummen/karakter på en prøve. Men i går ble jeg kjempe glad :)

<333;( 

 

frokost

Hei :) Igjen masse sol! Oslo har vært på sitt beste i det siste synes jeg, så det er bare og nyte det mens vi kan. Så langt i mai har det kun vært en dag med dritt vær. Hvertfall som jeg kan huske da. At the moment sitter jeg og skal spise frokost så fort jeg har fått postet dette innlegget. Ha en fiiiin dag ;)

outfit

Bukse- pieces
Genser-Bikbok
Synes? :)

s-o-l

Hei! Har vært sol i hele dag, og det er tillegg kjempe varmt ute, nesten sommertemperatur! Akkurat nå er det faktisk 20 grader ute. Dagen gikk sykt sakte og jeg har vært utrolig trøtt. Var kjempe deilig og komme hjem ;)

klubb

Hei! Er på klubben nå sammen med Emilie og Nora. Har egentlig ikke så mye og si men tenke og komme med et lite innlegg. Har vært her siden rundt kvart på sju. Vi går ni tror jeg. Har ikke gjort noe annet enn og slappe av hjemme før i dag :)

overcast

Hei! Hadde selvfølgelig håpet på samme fine været som i går men neida. Nå er det overskyet ute, og ikke særlig varmt heller tror jeg. I dag er det lang skoledag og to timer med engeksl..Hater virkelig engelsk. Vi skal ha prøve, bare sånn kort uregelmessige verb greie med 10 verb. Forrige uke hadde vi matteprøve, så gleder meg veldig til og få den tilbake denne uka. Gleder meg til og se resultatet.  

Ha en fin dag :)

I love may

Hei! Jeg kan med en gang innrømme at denne dagen har hvert perfffekt! Selv elsker jeg mai, og denne dagen har mai vært på sitt beste. 20 varmegrader i sola, ja og masse sol, trenger ikke gå med jakke heller. Bursdagen var kjempe kul, og bowling var morsommere enn jeg husket. Mitt mål var og ikke følge med kula, og det gikk fint :) Haha. Etter bursdagen dro jeg, mamma, Emil, mormor og morfar ned til pappa og grillet. Jeg hadde jo spist men fikk selvfølgelig i meg noe. Elsker grillmat!
Vi har jo trampoline så jeg utnyttet tiden til og hoppe litt. Nå er jeg hos mamma og skal nok bare slappe av, og snart hoppe inn i koseklærne <33 Love haha;)

bursdag

Hei! Sitter fortsatt i pysjen og er ganske trøtt. Har spist og dusjet. Skal i bursdag og drar litt før to. Hannah skal sitte på bort og hjem. Det er bowlingbursdag så jeg kommer til og knuse alle. Haha not. Suger i bowling. Har ikke spilt det på to år eller noe. Håper ikke jeg følger meg kula da ;)

antrekk

Hei! Tenkte bare og legge ut bilde av hva jeg gikk med i går kveld! Gikk selvfølgelig med noe av det nye jeg hadde kjøpt meg. Shortsen (Haha vet ikke hvordan man skrivet det) er fra hm og genseren er fra monki. Hva synes dere?

innkjøp

Hei! Kom nettopp hjem og har kjøpt meg en god del ting. Overraskende mye faktisk. Er kjempe fornøyd. Så lurte egentlig bare på om dere kunne tenke dere en innkjøps video? Kommenter under :)

matvrak nr.1

Hei! Nå har vi fått familie-besøk. Mamma kom hjem med mc donalds! I'm lovin' it! Do do<33

i nuet

Hehe :)

videoblogg

Hei! Har spist og stelt meg men har ingen planer for dagen (som vanlig hehee). Men skal snart ned til pappa og hente kamera og stativet. Skal få spilt inn en eller annen videoblogg til dere. Mamma og Emil skal på et lekeland med noen folk. Haha ikke akkurat min greie så jeg blir hjemme. Har planer om og kanskje invitere noen venner over, men videoblogg kommer først. Vet ikke når den kommer ut men vi får se.
Hva vil dere ha videoblogg om? Kommenter :))

klubben med Kristin

Hei! Kom nettopp hjem etter og ha vært en stund på klubben med Kristin. Maria og litt flere var der også. Jeg Kristin og noen gutter så på en film men vi gikk etter en stund. Så har vi egentlig bare hengt i kiosken og hørt på musikk, ledd osv. Var kjempe koselig. Tusen tusen millioner takk får det høye leser tallet i dag! Blir kjempe glad :D

jeg elsker.. DERE

Hei! Er så utrolig glad akkurat nå. Gikk nettopp inn på bloggen og har fått de fineste kommentarer!! Elsker når dere skriver så utrolig fine ting til meg. Dere gjør dagene mine 10 00000 ganger bedre. Jeg elsker dere! ;)

heii

Heii  ♥

Haha kom ikke på en bedre overskrift. Hehe sorry. Er faktisk sykt vanskelig og komme på overskrifter på blogg noen ganger. Tror ikke det bare er meg som synes det. Eller håper ikke at det bare er meg.. ;) Har selvfølgelig glemt laderen min hos pappa, så etter skolen må jeg ned dit og hente den. Kjempe smart... Også kommer mormor og morfar hjem fra spaniaa i dag, så de skal komme på middag. Taco ♥  Og etter det drar jeg som vanlig på klubben. Var der i går kveld også, så da glemte jeg og blogge. Sorry for det ;) 

Ha en fin dag ;)

if i was your man

Heii ♥

Har gjort lekser og sitter bare og hører på musikk. Akkurat nå er det i was your man av bruno mars.. Har sett på noen videoblogger og skal egentlig bare slappe av til mamma kommer hjem. Vi skal ha en av yndligsrettene mine. Haha vet ikke hva det henter men det er en suppe. Må pugge til matteprøven, men jeg tror jeg rekker en kort tur innom klubben. 

Sendte melding til mamma i går kveld og ba henne kjøpe inn litt ting sånn at jeg kan lage smoothie. Gleder meg til og lage det! Har aldri gjort det men skal følge oppskriften som er i videoen under:) :

 

goood morgen!

Hei ♥

Har nettopp stått opp og sminket meg, så har en del igjen før jeg er ferdig. Først må jeg bare si at det er masse sol i dag!! Hele rommet er mye lysere enn vanlig og jeg klarte så vidt og ta på mascaraen fordi det var så lyst. Tror skolen blir veldig chill i dag, i og med at vi skal lage en sånn musebil greie i alle timene untatt de to siste. Da har vi gym!

I går kveld satt jeg i flere timer for og lære meg det jeg slet meg i matten. Nå er jeg snart ferdig men skal pugge litt i kveld og etter skolen. Vil få så mye riktig som mulig! ♥

Gammelt bilde sorry, men rakk ikke og ta bilder til dere i går siden jeg måtte pugge. Men skal prøve og få tatt noen til dere etter skolen ;)

helt sykt

Hei :)

Begynte plutselig og tenkte på hvor sykt fort dette året har gått så langt! Herregud det er liksom 16/17 dager til 17. mai. Jeg føler at nyttårsaften og julen nettopp har vært. Også har jeg snart blogges i en halvt år. Snart har halve 2013 gått alerede. Det er jo bare helt sinnsykt. 

 

spørsmål

Hei ♥

Minner om at om dere kommer med spørsmål så kommer det snart en video hvor jeg skal svare på de. 

I dag tidlig måtte jeg stå opp åtte og dra på jobben til pappa. Vaske dama kom så alle måtte ut av huset, noe som ødela dagen min gsanske mye. Måtte være på jobben til tolv...Så måtte jeg bli med pappa og gå tur, også besøke bestefar. Hadde ikke forestilt meg denne dagen sånn som dette. Har kjedet meg mye, og gjør det nå også. SKAL finne på noe med noen venner får dagen er over. Har jo masse tid så får det nok til. Blogges.

 
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits