spain

Love<3

spain

Hei! Jeg tror ikke jeg har fortalt det men i morgen natt til mandag drar jeg til Spania. Det er veldig digg osv men jeg er ikke så veldig spent..Haha ikke dritgøy og sitte der nede i 40 grader med et ødelagt knee. Kommer til og ta med kamera og om jeg kjøper noe kan jeg sikkert vise det når jeg kommer hjem. God sommer!<3

siste skoledag..:(

Bilder fra en trist dag :(

kutt i kneet

Hei! Gjett hvem som fikk en pangstart på sykkelturen med og tryne som bare det? Jo, det var meg. Fikk spissen på sykkelpedalen i kneet. Måtte gå tilbake til skolen med tre dype kutt. Har nå blod på skoene. Ligger på sofaen med godteri og et bandasjert bein haha, stolt ass.

nest siste

Hei (: I dag blir den siste torsdagen og siste gymtime med 7b. Jeg har ikke blogget fordi jeg har vært en del lei meg. Jeg orker ikke tanken på at etter alle disse årene skal vi bare skilles. Jeg kom i klasse med tre jenter fra klassen. Men det som er bra er at over halv parten skal på samme skole som meg!

I går spilte syvende fotballkamp mot lærerne. Og syvende har ikke vunnet på over syv år. Men gjett hvem som vant? Vi! <3 A-klassen spilte først og slapp inn masse mål men så kom B-klassen og vant! Haha kjempe gøy. I dag er det sykkel tur fra femte til syvende så det gleder jeg meg til ;)

us

Hei! I dag skal klassen dele seg og besøke ungdomsskolene. Gleder meg masse! Selvom det kanskje blir litt trist og se vennene dine gå i andre klasser. I går hadde vi vår siste avslutning på M skole. Veldig trist egentlig. Læreren vår var midtpunktet og vi hadde laget og kjøpt masse fint til henne. I morgen er det sommer frokost i skolehagen med vafler. Mamma er med på og lage frokosten så ja haha ;)

grilling

Hei! I går var jeg på grill besøk hos tanten min med hele familien! Kjempe hyggelig :) Her er bildene jeg tok

bursdag

Hei! I går var jeg i bursdag til Emilie, noe som var kjempe hyggelig! Vi så på So Uncover som er min nye yndlings film. Tok noen få bilder med mobilen så tenkte og legge ut de.

Nå er jeg hos mormor og morfar og ligger i senga og slapper av. Mormor hentet meg i bursdagen i går og hjem til henne. Skal hjem i dag. Vi skal til tanten min (med barn osv) og bare være ute og grille. Men det blir bare lunsj for mamma kommer og henter oss etter noen timer.

Etter det har jeg mest lyst til og være ute med venner og kanskje ha noen på overnatting eller noe sånt. Men nå må her nesten hoppe inn i dusjen! <3

outfit//fredag

Topp-H&M-Shorts-Gina-Strømpebukse-Cubus

outfit//onsdag

Genser-Bikbok-Bukse-Pieces

angel

Hei! Gjorde leksene på skolen så har bare slapper av siden jeg kom hjem. Har vært kjempe sliten og trøtt i hele dag. Pappa og Emil drar på fotballkamp litt senere i dag så da er jeg alene hjemme. Været i dag har ikke vært på topp. Overskyet og kaldt. Haha jeg vurderte og gå med shorts men skiftet i siste liten. Glad for det..
Ligger på gulvet og hører på musikk atm. Haha <3

god morgen

Hei! Stod opp litt ekstra tidlig i dag for og bare kunne slappe av og slippe og stresse med tiden. Spiser frokost nå, skal snart lage ferdig matpakken også er jeg egentlig ferdig. Ha en fin dag <3

ukens spørsmål #6

Er du 00èr? Jepp

Når kommer innkjøpsvideoen? Den kommer, jeg har bare ikke fått spilt den inn enda

Hvor mye sminke bruker du til vanlig? Mascara, concealer, litt pudder (for og dekke concealeren) og en øyenbrynsbørste :)

Har du kjæreste? N-e-i (haha dere spør alltid om det)

Liker du noen? Nei, og det hadde jeg ikke delt på bloggen heller

Det dyreste du har? Cameraet mitt, pc, mobilen og uggs ♥

Hobby? Reise, klubben, være ute med venner ;)

Har du noen dyr? Nei, pappa er allergisk

Gleder du deg til og få ny klasse på us? Både og

Hva synes du om Josefine? Haha kjempe kuul :D<3

Har du god kontakt med henne? Snakker med henne på facebook men møter henne nesten aldri ;(

Og synes du hun er kul? Selvfølgelig (haha lol Josefine<33)

Noe du lurer på til neste gang? ♥

 

 

outfit//tirsdag

Topp-Gina-Shorts-Gina<3

beste mandag

Hei! Denne mandagen har vært helt perfekt! Startet med en skole dag som gikk relativt fort, og jeg hadde engelsk presentasjon! Gikk kjempe bra (haha ikke uttalen men men) og jeg var ikke nervøs engang. Jeg ble til og med trukket til og gjøre det først. Kjempe deilig egentlig :) Etter skolen gikk jeg og Emilie ned i hagen min og gjorde lekser på trampolina. Så kom Ina etter hvert. Emilie dro hjem men Ina spise grillmat her! Så gikk jeg, Ina og Maria opp på klubben og møtte mange andre.
Nå er jeg hjemme og slapper av. Tok noen få bilder så legger ut de ;)

blogging

Hei!
Om noen lurer på hvorfor bloggingen min har vært og er så dårlig er rett og slett fordi jeg er sykt lei av alt sammen. Blogge flere ganger hver dag ta bilder passe på og se bra ut når du skal blogge, bruke det dårlige og treige redigerings programmet mitt og spille inn videoblogg. Passe på og svare på alle kommentarer og ikke miste lesere. Det er så mye og passe på hele tiden. Jeg har tiden til og blogge men jeg vet bare ikke helt om det er min greie.
Jeg skal ikke slette bloggen sånn som alle de gangene før. Jeg tenker at i og med at jeg har hatt så mange blogger er der kanskje et tegn på at jeg ikke trives med det? Noen ganger er det selvfølgelig kjempe gøy, andre ganger ikke. Jeg sletter ikke bloggen, bare ikke forvent like mye blogging som før.
Ha en fin dag! :)

helgen

///////////////

dagens/outfit

Synes? :D

så var det tirsdag

Hei (: Ligger og slapper av på rommet og er ganske sliten etter ingenting..Hehee. Skole dagen gikk kjempe fort, vi slutter før pluss av vi hadde lekse fri <3 I morgen skal vi ha klasse avslutning med alle i klassen og læreren i Frognerparken. Skal grille og spise is og kjeks og slappe av og ha leker osv. Vi ble for noen uker siden delt inn i noen grupper som skulle planlegge og kjøpe inn alt vi trengte til dagen. Jeg kom på mat og drikke gruppa. Så i dag i skoletiden dro alle gruppene til senteret og kjøpte det vi trengte! Gleder meg <3:)

cold and warm monday

Hei! Kom nettopp ut av dusjen og skal bare slappe av med tv før jeg legger meg om en times tid. Kom hjem fra skolen for en liten stund siden. Jeg var der med Maria Hannah Nora Hida og Emilie. Ha en fin kveld også blogger vi i morgen! :)

home sweeeeet home

Hei! Da var jeg på plass hjemme igjen etter verdens fineste tur med jentene til Gøteborg! Jeg har hatt det kjempe gøy og har selvfølgelig masse bilder og vise dere!
Fredag: Jeg dro hjem fra skolen litt før og gikk hjem til mamma. Der stod tante Heidi kusinen min Julie og mormor. Mamma kom etter hvert også kjørte vi.
På veien stopper vi og hadde piknik på gresset med sjokolade rundstykker smoothie brus og frukt.
Så kjørte vi videre til vi kom frem.
Det var hele 30 grader når vi kom ned med svarte bukser kakker og gensere. Så alle løp opp på rommene og skiftet før vi møttes igjen. Vi dro ned til butikkene og shoppet masse! Så satte vi oss ned på hard rock og spise middag. På veien hjem til hotellet kjøpte vi litt brus og godteri. Alle gikk opp på rommet og snakket og spiste godteri :)
Dagen etterpå spiste vi frokost før vi gikk ut til butikkene igjen. Igjen kjøpte vi masse. Vi satte oss ned på en restaurant og spiste pizza. Så shoppet vi litt til før vi dro hjemover. Men på veien begynte det og regne masse! Vi måtte løpe hjem men alle ble klissvåte så vi satte oss på en cafe. Når været hadde roet seg gikk vi tilbake. Vi slappet av litt før vi dro til lisseberg! Som er en fornøyelsens park. Rundt halv tolv dro vi hjem igjen. Vi la oss med en gang. Dagen etter spiste vi frokost og gikk litt i butikkene før vi gikk på en cafe. Så dro vi hjem og på veien spiste vi middag på et vei kro. Så nå er jeg hjemme og bare slapper av! Innkjøpsvideo kanskje?
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits