sofieen - Hei, mitt navn er Sofie og jeg er en 12 år gammel jente fra Oslo! Jeg blogger om alt fra min hverdag til sminke osv. Jeg tar masse bilder også. Håper du trives her ;)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

topp 5

Bloggere?

Betinabf ♥ l0ve ♥ auroramohn ♥ andreabadendyck ♥ sofiemote ♥

Matretter?

Hjemmelaget pizza ♥ grillmat ♥ taco ♥ pannekaker ♥ suppe ♥

Kjekkeste gutter?

Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥ Martin Østlie ♥

Reisemål?

Maldivene ♥ Italia ♥ Thailand ♥ Bali ♥ U.S.A ♥

Sminke? 

Concealer ♥ Eyebrowfix ♥ Mascara ♥ Lipbalm ♥ Leppestift ♥

Butikker?

Bikbok ♥ Gina ♥ H&M ♥ Cubus ♥ Accessories ♥

Sminke merker?

Lancome ♥ Clinique ♥ Mac ♥ Isadora ♥ Maxfactor ♥

Hva synes dere om slike innlegg? Vil dere ha flere? ♥


 • 0

  pelsindustrien

  Hei!

  Dere har spurt om min mening om pelsindustrien så her kommer den! :

  Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg mener! Noen plager dyrene veldig og skader dem og dreper mange av dem når de er ferdige. Og det er faktisk dyr som vi mennesker skal være forsiktige med og som skal behandles med respekt. De er levende vesener som fortjener bedre enn  og miste pelsen sin til en jakke som skal holde en fjortis varm om vinteren. De skal ikke trenge og miste pelsen sin, livet sitt og heller ikke bli skadet for at mennesker skal ta seg bra ut på vinteren. Pelsen tilhører dyrene, og hva skal holde dem varme om vinteren?

  Men noen behandler dyrene på en fin måte uten og skade dem. Og det er opptil deg om du vil gå med klær med pels på eller ikke. Jeg dømmer ingen, og ønsker meg en pels jakke selv faktisk. Jeg skjønner at folk er imot og får dette. Jeg er en slags ting i mellom? Jeg vil ha en pels jakke og synes de er super fine, men synes også at det blir for dumt og drepe, skade og ødelegge får dyrene på grunn av oss. Jeg har aldri hatt noen klær med pels..Hehe og pels jakke er ikke akkurat noe mamma og pappa kommer til og kjøpe :DD

  Hehe noen jakker som jeg ikke hadde hatt noe problem med og eie♥

   

  Dette går dere med på jakka..

  Og sånn ender noen..

 • 0

  nettmobbing

  Hei! 

  Altså hvorfor? Hva får akkurat deg til og mobbe noen på nett? Hvorfor i all verden bestemmer du deg for og begynne og mobbe noen i det hele tatt? Men jeg mener at det og mobbe noen via nett er mye værre. "Offeret" kan nesten ikke forsvare seg og det at mobberen ikke gjør det ansikt til ansikt beviser at de bare er feige. Har aldri opplevd nettmobbing men kjenner flere som har blitt utsatt for det. Og det er ikke greit. Det foregår faktisk mye mere nettmobbing enn vi er klar over..

  Nettmobbing er alt mulig. Ofte så blir vel ting styggere sakt og mer alvorlig på nett enn i virkeligheten. Jeg kjenner både folk som har blitt mobbet på nett og som har gjort det. Jeg blir bare så sint og skjønner ikke greia. Tror du at du blir så utrolig mye mere populær av og tråkke ned på andre? Hvis du tror det og enda værre om du faktisk blir det! Så henger jeg ikke helt med. Tenk før du handler.. :/

   

 • 0

  rasisme

  Hei dere :)

  Idag skal dere få høre mine meninger om rasisme. Det er rart synes jeg at noen skal bli ertet, mobba og merket for livet på grunn av en farge. Jeg forstår ikke hvordan noen kan kalle noen får sånne ting sånn helt uten vidre. Tror dere virkelig at det er dem sin feil at de har en anderledes hudfarge enn det du har? For nei, de er ikke dem sin feil i det hele tatt! Og jeg vedder på at det ikke gjør det noe særlig bedre og bli mobbet på grunn av det. Liksom hvordan ville du følt deg? Det er det samme som om jeg skulle bli mobbet fordi jeg likte lilla liksom..

  Desverre så blir folk som ser anderledes ut enn oss selv kald for stygge ting og det er faktisk ikke greit! Håper at dere skjønner det og ALDRI  vurderer eller sier rasistiske ting til en annen. For eksempel neger og svarting er vel det menst normale tipper jeg? Noen blir jo også mobbet for noe som de tror på som for eksempel relgion. Hvis jeg tror på en gud eller noe (gjør ikke det men dere skjønner) også skal andre kommentere eller mobbe meg for noe så teit? Håper det er flere enn meg som er imot dette og flere enn meg som skjønner hvor feil de høres ut og bli mobba for en farge! Haha dagens siste innlegg tipper jeg:)

  Hva mener dere?

 • 0

  forandringer..

  Hei dere..

  Akkurat nå sitter jeg bare og hører på musikk og "tenker" litt. Jeg får en ekkel følelse av at jeg har gått glipp av noe viktig! At alle rundt meg vet det og kanskje at det er noe med meg? Det virker som om alle liksom "skjuler" noe for meg..De gjør sikkert ikke det men jeg har det litt sånn i bakhodet. I klassen er det mange forandringer nå fortiden. Mange som endrer stil, personlighet og folk som prøver og finne seg selv før de begynner på ungdomskolen. Det er egentlig litt trist for jeg føler at selv noen av de beste vennene mine ikke er der lenger..

  At de er der et sted..Men at de liksom "ikke er der" alikevel! Det er veldig vanskelig og forklare og sikkert veldig vanskelig og forstå også. Og ikke bare folk i klassen men de som er rundt meg. Jeg føler meg nesten litt ensom siden alle er "borte". Hver morgen så føler jeg på en måte at det ikke er noen andre enn meg her..Ok jeg vet at dette høres veldig teit ut men det er sånn jeg har det. Jeg har det fint og ikke vondt, men det og føle at alle du elsker og er glad i sakte men sikkert forsvinner er ikke godt..

  Føler nesten at jeg har gjort folk noe vondt, føler at de kompisene og vennene som jeg var masse med..Ikke er de samme lenger. Det er veldig vondt og jeg føler at de aldri kommer tilbake..Mange av gutte vennene mine har forandret seg litt men det er faktisk på en god måte♥ Men jente venninene mine er ikke helt de samme lenger. De virker veldig lei seg og føles ut som om de ikke vil være her lenger. Desverre har jeg opplevd at tre av mine aller beste venner har gjort ting de ikke skulle ha gjort..Og ihvertfall ikke i en så ung alder!

  Det var en gymtime på skolen får en liten stund siden. Jeg hadde glemt gymtøy så jeg satt og så på de andre spille kanonball. Noen jenter satt og ledde, andre jenter danset helt vilt, noen av guttene kranglet og to jenter gråt. Klassen er ikke klassen lenger, alle har funnet seg en gruppe som de er sammen med hele tiden og ingen andre, kun dem. Skulle ønske at klassen var den eneste gruppen. Vel da jeg satt og så på kjente jeg nesten av tårene begynnte og komme..Hva har skjedd med alle sammen?

  En veldig god venn av meg har det nok ikke så veldig bra lenger..Vil ikke snakke meg meg og har endret fullstensig stil og personlighet. Ikke at det gjør noe men det er litt tris med personligheten om dere skjønner. Føler at jeg har mistet henne helt og at jeg nesten ikke skjenner den nye henne lenger. Føler at jeg nesten ikke skjenner noen lenger..

 • 0

  egne meninger

  Jeg mener at absolutt alle skal ha rett og har krav på og ha egne meninger. Man skal slippe og følge etter andres meninger og slenge seg på "bølgen". Uansett synes jeg at alle skal ha rett til og kunne ha sin mening uten og bli fratatt den retten! Og uten at noen skal bry seg så veldig mye om de synes meningen din er rett og slett drit teit..Men

  ..Men det er ikke alltid at du burde si akkurat hva du mener. Selfølgelig skal du kunne si det du mener om en ting eller en sak osv. Men det er faktisk grenser for hva man kan si meningene sine om! Hvis en venn av med har kjøpt seg en ny jakke. Også spørr den vennen meg om jeg liker den, og egentlig synes at den ser helt forferdelig ut så sier jeg jo ikke det! Da sier jo jeg at jeg syntes at den var kjempe fin! For man skal ikke si ting som kan såre folk. 

  Hvis det foreksempel er sånn som dette da: Du har nettopp fått hvite en dårlig nyhet om venninen din eller kopis, bestis eller what ever..! Og du skal fortelle det til den person fordi det er noe den trenger og må få vite. Da skal du selfølgelig si det, men jeg mener mere sånn som eksemple med jakka. Hvis det er noe du sier fordi det er noe den person fortjener og få vite eller noe som den hadde funnet ut av uansett. Så gjør du det jo for og hjelpe den vennen.

  Men om det er noe som er veldig unødvendig og som ikke "hjelper" den personen så veeldig mye så la vær! Det er ikke sånn at hvis en venn får en ny jakke som jeg ikke liker, da er det ikke sånn at jeg føler noen tvang for og si at den ikke er noe fin! Men jeg vet og har hørt at ikke alle vet eller tenker over det..Liksom dette innlegget er ikke rettet mot noen men dere skjønner? 

  Her kommer noen randome bilder:

  Fra bursdagen min..Ja ville spare dere for flere stygge bilder av meg.. :D

 • 0

  hva er perfekt?

  Nettopp, hva er egentlig det og være perfekt? Noen mener kanskje at det er og være sånn passe høy, tynn, kjempe pen, rik og langt flott hår? Men det går ikke..Ingen er perfekte og derfor kan vi ikke si hva som er perfekt. For vi kan tenke oss til det, men finner fortsatt flere feil. De som er litt overvektige skulle kanskje ønske at de va tynnere. De har jo en grunn, men når bloggere som er tynne og har en fin kropp som de burde være stolt av. Når de begynner og skrive at de må gå ned i vekt og at de synes de er for tykke..Hvordan tror dere det blir for de som virkelig trenger og gå ned i vekt?

  Selvfølgelig hvis du har en blogg som skal handle om kosthold og hva du putter inn i munnen din hver dag så må man jo snakke om det. Men andre bloggere som legger ut videoer og bilder av hvor mye godteri de spiser også skriver de at de må begynne og trene..I tilegg så synes jeg faktisk av mange av bloggerne legger ut bilder av veldig mye godteri..Spiser dere virkelig så mye?? Og de er alikevel tynne og legger ut bilder når de bruker bekini og korte shortser..Liksom det gjør ikke meg noe men hva med de andre.

  Jeg skjønner at det er din blogg og at det er opp til deg selv men jeg synes bare at visse ting er kanskje litt unødvendig. Masse unge jenter som sitter og leser masse om kosthold og ser hvor tynne visse folk er så tror jeg ikke det er et godt forbilde. Mange jenter på tolv og tretten som sikkert begynner og stresse med og gå ned i vekt for og bli akkurat sånn som bloggeren. Det er ikke mitt valg hva folk skal legge ut, jeg vet jo det. Men jeg ser ikke poenget i og legge ut sånne ting. 

  Også når du legger ut bilder av der på treningen med sports- BH og kort shorts og deg som "pumper gjern" liksom! Også legger ut bilde av den nydelige salaten du lagte etterpå! Jeg selv har jo lagt ut bider av hva jeg spiser og en gang på en annen blogg la jeg ut bilde av en kjylling salat jeg hadde kjøpt til lønsj. Men jeg skriver ikke : En flott dag på treningen med jentene mine! Så skal jeg kose meg med en sunn og god salat før jeg legger meg. Må bli utvilt til en jogge tur med kjæresten i morgen vettu ;)... Ingen som jeg vet om har skrevet noe sånt men det virker som om det er det de mener..

  Ok så det jeg prøver og si er at hvis du virkelig vil noe så gjør det på din måte og ikke la deg lure av andre. Og jeg er sikker på at om du virkelig vil gå ned i vekt så klarer du deg fint uten alle rosa bloggerne rundt deg. Jeg føler ikke noe press for og gå ned i vekt på grunn av bloggerne men jeg vet at andre gjør det. Så jeg mener at man skal tenke litt før man legger ut visse ting på bloggen. Her er eksempler på bilder jeg synes at er unødvendige..

   

   

  Hva synes dere om dette?

   

   

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits