sofieen - Hei, mitt navn er Sofie og jeg er en 12 år gammel jente fra Oslo! Jeg blogger om alt fra min hverdag til sminke osv. Jeg tar masse bilder også. Håper du trives her ;)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

just give me a reason

Hei! Dette er garantert min nye favoritt sang ♥ Eelsker den :))

 • 0

  home again

  Hei :)

  Kom hjem fra klubben for en god stund siden men jeg slappet av litt med pappa og Emil før jeg satte meg ned for og blogge! Det var egentlig veldig gøy på klubben men i og med at det var bieber kveld så kom jeg hjem halv døv og litt i sjokk..Haha Nora ble jo helt vill over alt som har med Justin og gjøre. Også teller hun ned dager til konserten og i dag er det fire dager til hun skal. Jeg hadde billetter men siden jeg ikke liker han lenger så fikk jeg solgt dem på fire minutter på face..Haha praktisk ;)

  Akkurat nå hører jeg på min nye yndlingssang av Bruno Mars! Marry you heter den ♥ Maria la den ut på bloggen sin men der var det en haug med venner av et ektapar som lagde en slaks "musikkvideo". Eller det var en mann som skulle overraske kona si. Han satte henne inn i baksetet i en bil som kjørte sakte avgårde. Hun fikk noen høretelefoner til og høre på sangen. Masse venner og familie kom i mens bilden kjørte og nynnet til sangen og gjorde masse greier. Men det var jo bare hun som hørte musikken. På slutten kommer mannen hennes og frir! De er de første som har gjort noe sånt og det er en av de kuleste videoene jeg noen gang har sett! Dere burde se den ;)

   

 • 0

  no scrubs

  Haha Glee in my ♥

 • 0

  favoritt glee sanger!

  Hei!

  Her kommer da mine favoritt glee sanger og dere burde høre på noen av de! De som synger er veldig unge og har helt rå stemmer! Bare søk på Glee på youtube så kommer det opp masse cover sanger som de har gjort! Glee er jo egentlig et tv program men man finner alle sangene deres på youtube. Jeg elsker både programet og sangene ♥

   

 • 0

  whitout you

  Hei!

  Har mange innlegg hvor jeg poster sanger. Men jeg hører veldig mye på musikk og finner ofte sanger som jeg forelsker meg i ♥ Haha her er en til ;)

   

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits