sofieen - Hei, mitt navn er Sofie og jeg er en 12 år gammel jente fra Oslo! Jeg blogger om alt fra min hverdag til sminke osv. Jeg tar masse bilder også. Håper du trives her ;)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

innkjøpsvideo

Hei! I dag skal jeg og familien til Drøbakk (haha vet ikke hvordan man skriver det) og til Oscars Borg. Det blir sikkert fint, men her er innkjøps videoen! :)<3

 

 • 3

  innkjøpsvideo

  Her er den :)

 • 0

  innkjøpsvideo på vei

  Hei! Har redigert ferdig innkjøpsvideoen nå så skal legge den ut etter skolen. Om dere husker de første videobloggene mine så kommer det sånn rød og hvit skrift i ansiktet mitt. Og jeg vet den er sykt irriterende men jeg får det ikke vekk. Skal se etter et annet redigerings program til neste video, for det jeg har nå er ikke det beste. Så håper dere kjekker bloggen min etter på, og  at dere liker videoen :)

   

 • 4

  vil dere ha videoblogg?

  Hei :)
  Jeg lurte på om dere kunne tenke dere en videoblogg? Jeg kan kanskje få spilt inn den i morgen! Så det hadde hvert til stor hjelp om dere kunne kommentere forslagene deres! Det er bare og være anonym om dere vil det ;)
  Også skal jeg snart ha en spørsmålsrunde på video! Så om dere har noen spørsmål så gjerne skriv det i samme slengen <33

 • 0

  if i was your man

  Heii ♥

  Har gjort lekser og sitter bare og hører på musikk. Akkurat nå er det i was your man av bruno mars.. Har sett på noen videoblogger og skal egentlig bare slappe av til mamma kommer hjem. Vi skal ha en av yndligsrettene mine. Haha vet ikke hva det henter men det er en suppe. Må pugge til matteprøven, men jeg tror jeg rekker en kort tur innom klubben. 

  Sendte melding til mamma i går kveld og ba henne kjøpe inn litt ting sånn at jeg kan lage smoothie. Gleder meg til og lage det! Har aldri gjort det men skal følge oppskriften som er i videoen under:) :

   

 • 4

  romvideo

  Hei♥

  Da var endelig videoen klar, så da håper jeg dere liker den ;)

   

 • 4

  videoblogg

  Hei ♥ Her kommer de to videobloggene, dårlig kvalitet men det er redigeringsprogramet som gjør det :(( Håper dere liker den forde! :)

   

 • 0

  videoblogg på vei

  Hei! ♥

  Har da redigert en videoblogg til dere. Men haha klarte og glemme ganske mye (hvordan jeg fikk til det aner jeg ikke). Så kommer et innlegg etter dette med to videoer. Redigerings programmet gjør at videoen ikke dekker hele skjermen, også får jeg den dumme skrift tingen mitt i ansiktet..Haha dere skjønner når dere ser videoene senere :)

   

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits